kanama falan oldu mu? belki bebeklerden birinin gelisimi durmustur, hemen pes etme
aslinda su anda tamamen pes etmis degilim kizlar. Yine hareketlerime dikkat ediyorum ama biyolojik bir gercek var degerin en az %60katlanmasi lazim. Kismet bakalim insallah Allah ol der olur.bence de canım. daha dur olumsuz bir durum yokki...bekle sabırla...doktorun %5 ihtimal vermiş sadece. yani %95 sağlıklı olabilir ..
merhaba canim senin de bayramin kutlu olsun. Benim beta sonradan artmisti ama kimyasal gebelik oldu, adet oldum malesef... Biraz üzülmüştüm ama toparladim Sen neler yapiyosun yeni tedavi planlandi mi?Merhaba arkadaşlar...herkesin bayrami kutlu olsun öncelikle...Uzun süredir yazılmıyor. Herkes ne durumda..@serenita90 sonucun belli oldu mu?
ne yapalim canim her insanin bir derdi var, bizimkisi de bu oldu. Allah sağlik, sihhat versin de tüp bebeği yine deneriz, önemli degil. Ben de tedaviden sacimi boyatamamiştim, kuaföre geldim simdi, hayat devam ediyor tabi kiO kadar garip ki, sanki hiç transfer olmamış hiç olumsuz sonuç almamış gibi hissediyorum. 2-3 hafta önce uğraştıklarim neydi şimdi neyle ilgileniyorum..sanki o kişi ben değilmişim gibi. yaşamin koşuşturmasi içinde buluyorsun kendini
Aynı gün transferimiz olmuş ne güzel..Beklemesi cok zor.Benim cok fazla akintim var ve ara ara ağrı giriyor kasiklarima.Kızlar hayırlı olsun. Benimde dokuz eylülde trasferim oldu. Belirtileriniz neler oldu ? Adet ağrınız var mı gaz problemi çekiyormusunuz ve az da olsa aktıntı oluyor mu ara ara
canım kimse yazmamis. inşallah işlerin yolunda gider...Merhaba herkese ben almanyada yaşiyorum 2 başarisiz tüp bebek geçmişim var malesef.. Eşimden dolayi normal yollardan cocuk sahibi olamiyoruz. Almanyada ilgi alaka olmadigi için 3. yü burada yaptirmak içimize sinmiyor hatta kadin doktoru (kendisiTürktür) dahi bana Türkiyeyi önerdi bir tanidiğimda doktor Ömer Özdemirin bu konularda işine çok hakim biri oldugunu anlatinca tabi yakinda bize TR yolu gözüktü nasil yapicam bilmiyorum 3-4 hafta iş yerime nasil bahanr uydururum onuda şimdilik bilmiyorum doktorla bugün tel. Konuşucam belki süre kisaltilabilir yani sadece yumurta tolama transfer icin gelsen umarim cözüm bulunur
Merhaba sonucun ne oldu merak ettim?Merhabalar kimse birşey yazmıyor acaba sonuclar ne oldu benm 4.günm cok korkuyorm zaman gecmıyor
hayırlı olsun. inşallah artar.bu zamana kadar geldiyse sağlıkla devam eder diye düşünüyorum.20 Aralık test günüm.. Sona çok az kaldı 10. Gün yaptırdım dayanamadım 15.96 çıktı inşallah artar
hayırlı olsun. inşallah artar.bu zamana kadar geldiyse sağlıkla devam eder diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?