Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kaldı 2 gün ama ben dayanamayıp test yaptım bugün ve sonuç negatif erken olduğunu biliyorum ama korkmaya başladım... 8. Günüm bugün... Tutunamadımı meleğim tutamadım mı onu

Kaldı 2 gün ama ben dayanamayıp test yaptım bugün ve sonuç negatif erken olduğunu biliyorum ama korkmaya başladım... 8. Günüm bugün... Tutunamadımı meleğim tutamadım mı onu
Hiç öyle düşünme canım inşallah tutunmuştur. Bende 6. Gün yapmıştım negatif çıktı. Bi de belirti olmayınca tutmadı demiştim. Hiç bi belirti olmadan da gebelik olabiliyomuş onu öğrendim. Canını hiç sıkma 2 gün kalmış.

Bugun transfer sonrasi 8. Gunum heyecanla sonucu bekliyorum. En zor kısmı meger bu bekleme asamasiymis ilk tüp denememiz 5.gunde transfer yapildi 3 embriyo uygulandi rabbim 1 tanede olsa saglikli bi evlat nasip eder insallah
Bugun transfer sonrasi 8. Gunum heyecanla sonucu bekliyorum. En zor kısmı meger bu bekleme asamasiymis ilk tüp denememiz 5.gunde transfer yapildi 3 embriyo uygulandi rabbim 1 tanede olsa saglikli bi evlat nasip eder insallah
Ya ben kan tahliline gideceğim gün bile negatif çıktı :) hic takma kafani o testlere

Kizlar bir günü daha bitirmis olduk. Bugun 9. Günümüz insallah bebislerim annelerine simsiki sarilmislardir. Esime söz verdim bekleyeceğime dair bekleyelim güzel haber alicaz insallah dedi. Su 2 gunde bitsin sanirim cumartesi sabah erkenden acilin yolunu tutucam

kizlar transferim 19 Subatta oldu 5.gun iyi kalite embriyom. simdi predictor early gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik ama var ayyy hamilemiyim yoksa ikinci cizgiyi ilk defa gordumm♡
İnşallah canım hamilesindir tekrar yap test alıp ben uç defa yaptım tam koyu artık çizgi cuma kan testi yaptırıcam doktorum idrarda çıkmışsa kanda değer yüksektir dedi ben yinede bekliyeyim dedim gununu

Gecen sene nisan ayinda asilama yapmistik ve tutmustu. Fakat 6 haftalik olduktan sonra trafik kazasi gecirdim ve düşük yaptim. Kötü gunleri atlatip kendimizi toparladik cok sukur bu sefer tüp bebek denedik. Sonucunu bekliyorum insallah pozitif olur ve hersey cok guzel olur minik bebegim bana Kötü gunlerimi unutturur

Umutsuzluğa kapılma ben ilk tup bebek denememde ucuz hamileymisim 8. Gün yaptım idrar testi çıkmadı kanda 900 kusur cikti

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Büyükte olsa küçükte olsa kayıplar çok acı. Rabbim bi daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…