Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

cnm idrar icin bence erken

hayırlı olsun arkadaşımkatlanarak artsın değeriniz,mutluluğunuz inşallah...
Aminn canım Rabbim hepinize de yaşataın bu güzel duyguyu.
Allah razı olsun canımm amiinn Rabbim sana ve tüm isteyen arkadaşlara da nasip etsin bu güzel duyguyu. Evet benim 7. Denemem 25 haftalık erken doğumum var. Rabbim bu bebeğimizi bağışlasın kucağımıza alalım. İnşallah 2 gün sonra da değer 2 katına çıkar da daha bi rahatlarız.
Ayy çok sevindim, Rabbim devamını getirsin inşallah :)
Amiin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

kizlar transferim 19 Subatta oldu 5.gun iyi kalite embriyom. simdi predictor early gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik ama var ayyy hamilemiyim yoksa ikinci cizgiyi ilk defa gordumm♡

hayirli olsun canim benim degerin kat kat artsin saglikla tutunsun melegin
Aminn canım Rabbim bütün arkadaşlarıma yaşatsın inşallah
esim benden sabırsız.sanırım bugün alacaktı testi.neyse evde hazırda bulunsun o zaman...inşallah adet olmam da kullanmak nasip olur...
Canım bence yapma sanırım 6. Günün varsa bile yok çıkar. Ben 6. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı bi de belirti olmayınca tutmadı dedim. Çok üzüldüm. Varsa bile sende üzülürsün bence de yapma sabret az kalmış.

kizlar transferim 19 Subatta oldu 5.gun iyi kalite embriyom. simdi predictor early gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik ama var ayyy hamilemiyim yoksa ikinci cizgiyi ilk defa gordumm♡
Ayy çok sevindim canım benim silik bile olsa çıkmış gözün aydınnn

masallah cnm 5. gun transferden sonraki ins hamilesindir :))

Bugun transfer sonrasi 8. Gunum heyecanla sonucu bekliyorum. En zor kısmı meger bu bekleme asamasiymis ilk tüp denememiz 5.gunde transfer yapildi 3 embriyo uygulandi rabbim 1 tanede olsa saglikli bi evlat nasip eder insallah

Bugun transfer sonrasi 8. Gunum heyecanla sonucu bekliyorum. En zor kısmı meger bu bekleme asamasiymis ilk tüp denememiz 5.gunde transfer yapildi 3 embriyo uygulandi rabbim 1 tanede olsa saglikli bi evlat nasip eder insallah
Umarım olumlu sonuç alırsın canım benimde ilk denemem bende beklemedeyim. Benimde 6.günüm bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.

Umarım olumlu sonuç alırsın canım benimde ilk denemem bende beklemedeyim. Benimde 6.günüm bugün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.
Amin canım insallah rabbim bizim yüzümüzü de güldürür.
Heyecanla bekliyorum test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi büyük gün cumartesi bahtima hafta sonuna denk geldi

İnşallah en az 1 tanesi tutunmuştur sana canım. Brklemek çok zor evet ama test yapma bence çünkü varsa da çıkmayabilir üzülürsün.
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü de güldürsün hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…