Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

selam arkadaşlar. benimde ilk denemem geçen aydı başarısız oldu. bu ay 2. denemem oldu. 2. kalite 2 embriyo transfer ettiler. bugün 3. günüm. herkes için hayırlısı olsun.

Slm ben kan testi yaptırdım pozitf çıktı.bir gğn önce idrar testi yaptım negatif:110:anlamadım bu nasıl iş:KK43:

Slm ben kan testi yaptırdım pozitf çıktı.bir gğn önce idrar testi yaptım negatif:110:anlamadım bu nasıl iş:KK43:
Bazen İdrara dusen kana karışmam oluyor bazende tam testi .bence bı kac gun sonra kan testini yenile derim. Kac cıktı kan testi pekı

4. Günümdeyim kasik ağrısı var gaz sıkışıo ve isyeride cok in cik yapiom isyerinde ;/

Slm ben 6 ekimde transfer oldum.ebriyolarım geçen aralık ayındanberi dondurulmuştu.dr.um rahim kalınlığın 6 kusürkerde 7 bile olsa yapmam 8 olmasını beklerim demiştş yapalım diye ısrar edince 6 ekimde oldum.12. Gün b-hcg 66çıktı,iki gün sonra 137 falan çıktı dört gün sonrsa 397 çıktı,dr iyi dedi 2 hafta sonra gel kese ve kalp atışına bakarız dedi.gittim kese gelişmemiş b-hcg 42 ye düşmüştü ilaçarını kes adet olursun konuşuruz dedi.sebebini sordum kanlanmamış dedi,rahim kalınlaşmamasıylailgisi varmı dedim var dedi.Açıkçası içimi rahatlatıcı cvplar almadım.emekleime üzülüyorum bundan sonra denermiyim bilmiyorum:110:.orada 3 dondurulmuş embriyom kaldı

Slm arkadaşlar.bende 5kasimda transferini oldum.4.gün sağ kasigimdabir ince sizi hissettm bir kaç defa oldu.sonra kesildi.şimdi bekliyorum sonucu.Allah hepimizin yardımcısı

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.hamile olan butun arkadaslarima hayirli ugurlu olsun.benim amh degerim cok dusuktu tek yumurtam olustu ve olusan o tek yumurtam tek umudum dollendi doktor dondurup birkac yumurta daha biriktirip oyle transfer yapalim dedi ama ben bir umut tranfer edilmesini istedim.Bugun 7.gunum ilk 4 gun kasik agrim biraz bel ve karin agrim vardi ama suan bir belirti yok 8 aralik test gunum ama ben 6 aralikta kandan baktirmayi dusunuyorum 7 aralikta izinim bitiyor ve sonuc ne olursa olsun bilerek ise basi yapmak istiyorum.benimki gerceklesmesi zor hatta mucize ama Allahtan umit kesilmez rabbim ol derse olur.biraz uzun oldu galiba Allah hepimize hayirli ve saglikli evlat nasip etsin beklemek heleki tek yumurta tek emriyo transferi icin beklemek cok daha zor.

S siseka bence ümit dolu olmalısın 3 tane de koysalar 1 tane de koysalar sana gelcek olan değilse gelmez eğer sana gelecek olansa zaten gelir ...onu çağır korkmadan hayırlısıylaa çağır verecek olan Allah hepimize aynı sığınak onun için 3 müş 1 miş hiç önemi yok O ol dedikten sonra hepimizle aynı şansa sahipsin buna inan ...ben de 9 aralıkta öğrenicem gel beraber ümit edelim :)

S siseka bence ümit dolu olmalısın 3 tane de koysalar 1 tane de koysalar sana gelcek olan değilse gelmez eğer sana gelecek olansa zaten gelir ...onu çağır korkmadan hayırlısıylaa çağır verecek olan Allah hepimize aynı sığınak onun için 3 müş 1 miş hiç önemi yok O ol dedikten sonra hepimizle aynı şansa sahipsin buna inan ...ben de 9 aralıkta öğrenicem gel beraber ümit edelim :)

Cok tesekkurler gercekten cok haklisin.insallah ikimizinde sonucu pozitif olur hatta bizim gibi bekleyen herkesin:)

kızlar 7.günüm çatlıycam artık adet ağrısı gibi ağrılarım sıklaşmaya başladı iyi mi kötü mü bilemiyorum :(

Valla çok zor beklemek test istiyorum yapamıyorum bende aynıyım hepimiz aynıyız benimde kızlar testim 9 aralık dualarım hep sizinle bizler gibi olanla Allah hepimizin kucagını doldursın hayırlısıyla

Back
X