- 7 Ekim 2015
- 39
- 19
- 3
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah hep güzel şeyler düşün pozitif olmak çok önemli benceselam arkadaşlar. benimde ilk denemem geçen aydı başarısız oldu. bu ay 2. denemem oldu. 2. kalite 2 embriyo transfer ettiler. bugün 3. günüm. herkes için hayırlısı olsun.
cikar insallah icini ferah tutaminnn birde kan testinde çıksa iyice rahatlıyacam
Merhabalar. Ben kan testimi yaptırdım poz çıktı. Keseyi görmeye gidicen haftaya. Biraz kasık ağrım var bu ve başka Şeyler oldu mu sizin de?? Her şeyden Endişe duyuyor insan.. Yardım lütfennnnncikar insallah icini ferah tut
Bazen İdrara dusen kana karışmam oluyor bazende tam testi .bence bı kac gun sonra kan testini yenile derim. Kac cıktı kan testi pekıSlm ben kan testi yaptırdım pozitf çıktı.bir gğn önce idrar testi yaptım negatifanlamadım bu nasıl iş
![]()
S siseka bence ümit dolu olmalısın 3 tane de koysalar 1 tane de koysalar sana gelcek olan değilse gelmez eğer sana gelecek olansa zaten gelir ...onu çağır korkmadan hayırlısıylaa çağır verecek olan Allah hepimize aynı sığınak onun için 3 müş 1 miş hiç önemi yok O ol dedikten sonra hepimizle aynı şansa sahipsin buna inan ...ben de 9 aralıkta öğrenicem gel beraber ümit edelim :)
Bende senin gibi dusunuyordum dune kadar agrim oldukca adet olucam diye korkuyor insan hic belirti olmayincada bisey yokmu acaba diye dusunuyorsun be hissedecegini bilemiyor insankızlar 7.günüm çatlıycam artık adet ağrısı gibi ağrılarım sıklaşmaya başladı iyi mi kötü mü bilemiyorum![]()
Telaşlanma sakın ağrılar normal adet olmayalım diye ilaçlar baskılıyo bünyen hassas olabilir sadece takılma onlara keyfini sür tatlı ağrılar bunlarkızlar 7.günüm çatlıycam artık adet ağrısı gibi ağrılarım sıklaşmaya başladı iyi mi kötü mü bilemiyorum![]()