Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlarrr bugun 8.gun sabahi test yaptim ama hic birsey yok daha dogrusu ben zorlayinca hayalet bisi goruyorum gibi ama hic bisi yok diyo demekki ben uyduruyom.saten benimde gordugum bildigin hayalet neyse saglik olsun pazartesi gene bakariz belirti olarak hic bisi yok kizlar bende :KK43:
N'oluyo ya, ne bu depresif mod?? Çıkmayacağını zaten biliyoduk, 8. gündeyiz daha. Doktorun bana simdi + çıkar demesinin sebebi çatlatma iğnesi, hamile olmam degil. Sen transferden sonra çatlatma iğnesi oldun mu? Ya da söyle sorayım, günlük ilaç alımın ne? Aldığımız hormonlar vs her şeyi etkiliyor. Benim söyle: sabahları çocuk aspirin, folik asid, estrofem, -ilk 3 gün antibiyotik terra-.. akşamları estrofem, 7 gün kortizon hap (artık almıyorum), crinone jel, 3 aksam antibiyotik.. bu kadar.. bir de 3. gün ovitrelle iğne. Bu kadar hormonu erkek alsa memeleri çıkar. Ahaha. Lütfen 8. gün yaptığın testle demoralize olma, zamanında yapıcaz ve coooook sevinicez ❤❤❤

N'oluyo ya, ne bu depresif mod?? Çıkmayacağını zaten biliyoduk, 8. gündeyiz daha. Doktorun bana simdi + çıkar demesinin sebebi çatlatma iğnesi, hamile olmam degil. Sen transferden sonra çatlatma iğnesi oldun mu? Ya da söyle sorayım, günlük ilaç alımın ne? Aldığımız hormonlar vs her şeyi etkiliyor. Benim söyle: sabahları çocuk aspirin, folik asid, estrofem, -ilk 3 gün antibiyotik terra-.. akşamları estrofem, 7 gün kortizon hap (artık almıyorum), crinone jel, 3 aksam antibiyotik.. bu kadar.. bir de 3. gün ovitrelle iğne. Bu kadar hormonu erkek alsa memeleri çıkar. Ahaha. Lütfen 8. gün yaptığın testle demoralize olma, zamanında yapıcaz ve coooook sevinicez ❤❤❤
Canim ben sadece aspirin ve jel kullaniyorum kalcamdada bantlar var onun disinda bana bisi vermedi ben kendim saten folbiol aliyodum bukadar.Allahtan hayirlisi rvet erken gercekten 5.gun embriyosunda 5.gun cift gorenler vardi bende 3.gun embriyosunda 8.gun belki gorurum dedim ama olsun bekleriM pazartesi gene yaparim hepimizin cok guzel sonuclari olsun insallah

Kizlarrr bugun 8.gun sabahi test yaptim ama hic birsey yok daha dogrusu ben zorlayinca hayalet bisi goruyorum gibi ama hic bisi yok diyo demekki ben uyduruyom.saten benimde gordugum bildigin hayalet neyse saglik olsun pazartesi gene bakariz belirti olarak hic bisi yok kizlar bende :KK43:
Cnm benımde belirgin bişeyim yoktu zaten 2. çizgide iğneden bence bekliycez moral bozmayacağız sıkma sakın kendini

Aynen öyle, en azından pazartesiyi bekle. Ben cumadan önce asla yapmıycam test falan. Cuma da çıkarsa şahane olur, çıkmazsa da sorun degil, 2 ay dinlenip tekrar deneriz. Sen de biraz gevşemeye çalış.

asyahayat asyahayat ve P Peritozu35i kızlar günaydın. Ücümüzün de transfer günleri neredeyse aynı sanırım, benim 3'ü, testim de 17'si. Ayın 6'sında kolumdan çatlatma iğnesi oldum, ki bu da idrar testinde 1 hafta- 10 gün pozitif çıkmasına neden olurmus. O yüzden doktorun dediği tarih olan 17'sine kadar test yapmıyorum ben, sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bugun sanki belim ağrıyor biraz, o da pms belirtisi olabilir, gecen ay 16'sında mens olmustum. Mens olmadan 1 hafta öncesinden başlar benim bel ağrım. Umarım pms yüzünden değildir. Sizlerde var mı bir seyler?
Cnm evet yapmayın ben 3 şubatta iğne vuruldu gercekten pozitif çıkıyor tavsiyem sabredelim hakkımızda hayırlısı olur inş

Bi sıkıntı yok cnm beklemeye devam sen nasılsın
Bende adet öncesi belirtiler var felaket. Deli gibi şiş karnım falan. 16'sıydı son adetim, 1 hafta öncesinden beni böyle süründürür lanet. Benim bebintolar tutunamadı bence, adet görücem, oyle görünüyor. Napalım, shit happens. Cuma olsun da tutmamışsa 1 35'lik rakı içeyim. Ahah.

Hanımlar merhaba. Ayın 7sinde iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden iki gün sonra coook gogus agrim oldu dokunamıyordum ama şimdi nerdeyse yok gibi... boyle bir durum normal olabilir mi? Bir de idrar testini en erken ne zaman yaptiniz???? Kendimi cok heyecanli hissediyorum bu sefer...

Merhaba arkadaşlar, yarın aile hekimliğinde kan tahlili yaptırayım diyorum, sonuç aynı gün içinde çıkar mı??

Bende adet öncesi belirtiler var felaket. Deli gibi şiş karnım falan. 16'sıydı son adetim, 1 hafta öncesinden beni böyle süründürür lanet. Benim bebintolar tutunamadı bence, adet görücem, oyle görünüyor. Napalım, shit happens. Cuma olsun da tutmamışsa 1 35'lik rakı içeyim. Ahah.
;) canım adet ağrısına benziyo dediler gebelik belirtileri tutunup tutulmaması ile ilgisi yok bence ınş tutacak bizde sevıncez

Benim transfer gününü saymazsak yarın 11. günüm, doktorum ayın 17'sinde test yaptır demişti ama eğer tutmuşsa küçük de olsa çıkar diye düşünüyorum :KK43:[/QUOTE

cnm benımde transfer gununü saymazsak yarın 11. gunum ama test yapmıycam sana catlama iğnesi vuruldu mu vurulduysa kan testi bile yapma bekle cnm

Benim transfer gününü saymazsak yarın 11. günüm, doktorum ayın 17'sinde test yaptır demişti ama eğer tutmuşsa küçük de olsa çıkar diye düşünüyorum :KK43:
Valla canim birmalde test tarihini bile 11.-12. Gun veriyorlar seninki neden o kafar gec benim 3 unde transfer oldu 15 test tarihim yarin 10.gunum bende bakcam varsa sendede bendede azda olsa cikmasi lazim diye dusunuyorum insallah;)

Hanımlar merhaba. Ayın 7sinde iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden iki gün sonra coook gogus agrim oldu dokunamıyordum ama şimdi nerdeyse yok gibi... boyle bir durum normal olabilir mi? Bir de idrar testini en erken ne zaman yaptiniz???? Kendimi cok heyecanli hissediyorum bu sefer...
Cnm hayırlı olsun valla en iyisi doktorun dediği tarihi bekle benımde 5. gun embriyosu ben 7. ve8. gunlerde test yaptım 2. cizgi cıktı ancak catlama iğnesiden sendede varsa yapma 12. gunu bekle derim

Canım iyiyim valla ne olsun bekliyorum ben sen nasılsın var mı değişiklik sende
Canim bende hic birsey yok hatta ben 2 gundur fazla normal hayata dondum sabahtan beri eve gelen giden misafir eksik olmadi kicimin ustune oturamadim yemek bulasik cay derken yeni uzandim.feci bir sekilde bel agrisi var oda normaldir cok yoruldum bugun.yarin sabah 10.gunum sabah ilk idrarla Allah izin verirse testi tekrarlicam dualarimdasiniz lutfen sizde beni unutmayin;)

Canim bende hic birsey yok hatta ben 2 gundur fazla normal hayata dondum sabahtan beri eve gelen giden misafir eksik olmadi kicimin ustune oturamadim yemek bulasik cay derken yeni uzandim.feci bir sekilde bel agrisi var oda normaldir cok yoruldum bugun.yarin sabah 10.gunum sabah ilk idrarla Allah izin verirse testi tekrarlicam dualarimdasiniz lutfen sizde beni unutmayin:KK66:
Hadi hayırlısı cnm sen iğne vurmadın nasıl olsa ama yinede erken bence bu akşam hepimize dua edicem inş yüzümüz gülecek sen herseye karsı kendını cok yorma cnm

Back
X