Transfer sonrası stresi:(

Arkadasim durumun neydi özür dileyerek soruyorum sorun varmiydi? Bide bu progynex ampul kullandinmi bana doktor 5gunluk nbu ogneden verdi
Canım ne demek özür dilemek bizde sperm sorunu vardı sperm yumurtaya ulasamıyordu
Onun harıcınde testler tahlıller normaldı ben oyle bı ampul kullanmadım ama lutfen kendı tedavınızle baskasını kıyaslamayın gebelım dıpsız kuyu herkesın sorunu farklı doktorunuza guvenin ve gercekten ıcınıze sınene gıdın ben ızmırde ne kdr doktor varsa konusup oyle karar verdım ıcıme sınene ve karar verdıkten aınrada ne derse yaptım negatıfte cıksa dokturma devam ederdı
Kalbınızı ferah tutun

Kendi tedavimle baskasinin tedavisini kiyaslamadim sadece sordum eger kullandigini söyleseydin birseyler soracaktim igneyle alakali.

Kendi tedavimle baskasinin tedavisini kiyaslamadim sadece sordum eger kullandigini söyleseydin birseyler soracaktim igneyle alakali.
Canım ben kotu nıyetle soylemedım ki bazı arkadaslar ona su verılmiş bana verılmemıs acaba ters bısey mı var dıye stres yapıyor ondan dedım

Merhaba arkadaşlar,
Transferin tutunup tutunmadığını yani hamile değilsek bunu kan testinden önce nasıl anlarız? Benim bugün tranferin 10. günü adet olucak gibi ağrım var 4 gün önce eczaneden alınan idrar testiyle gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı geçen ayın 3 ünde adet olmuştum 1 gün geçti ama onu çok önemsemiyorum ilaç çok fazla kullanıyoruz çünkü umutlanmak da istemiyorum ama sizce yarın yine idrarda test yapiim mi? Cuma kan testi yapıcam ama çok da fazla ağrım var hamile değilsem nasıl anlarım?

Mrb Arkadaşlar cumartesi günü 5. Gün embriyo transferi yapıldı...Vajinal jel kullanıyorum...Karımda aşırı şişlik var patlicak sanki nefesimi daraltıyor...Birde kasılmalarım var...Transferi ultrasonda takip ederek yapmadı doktorum..Kasılmalar beni çok korkutuyor..Benim gibi şişlik ve kasılma yaşayan pozitifi gören varmı.Takdir rabbimden ama burda paylaşmak istedim çok sitresli bir dönem

Mrb kızlar yine yeniden bu forumun yolunu tuttum:) Insallah hepimizin yüzü gülsün guzel haberler alalim. Bugun transferim oldu. Bu 4denemem bakalim bu sefer nasip olacak mi
ay inşallah Allahım sanada yardım eder anne olmayı nasip eder inşallah ben,mde transfere az kaldı heyecan dorukta :)

Merhaba kızlar
Bu sabah idrarda test yaptım negatif çıktı transferin 11. günü 5. gün embriyosu 4 gün sonra kanda tahlil yapmam lazım sizce artık kanda pozatifi görür müyüm? Yoksa idrarda çıkmadıysa kanda da çıkmaz mı?

Kanda negatif görünceye kadar moralini bozma, hayırlısı olsun inşallah, en doğru sonucu kan veriyor.

Kullandığınız vajinal jelin etkisi kaynaklı bu tür belirtiler yaşamanız normal bizde aynı şeyleri hissediyoruz bu süreçte içinizi ferah tutun pozitif olmanın olumlu etkisi var unutmayın

İdrar testleri güvenilir olmuyor kızlar 15.günde kandaki sonuç önemli sabırlı olun gereksiz gerginlik yaşamayın

İdrar testleri güvenilir olmuyor kızlar 15.günde kandaki sonuç önemli sabırlı olun gereksiz gerginlik yaşamayın
Kanda gebelik testi yaptım kızlar malesef negatif çıktı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah siz pozatifi görürsünüz dualarım sizinle

Kullandığınız vajinal jelin etkisi kaynaklı bu tür belirtiler yaşamanız normal bizde aynı şeyleri hissediyoruz bu süreçte içinizi ferah tutun pozitif olmanın olumlu etkisi var unutmayın
olmayı çok istiyorum tabiiki...Burda paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor sizin transferin kaçıncı günü

Kanda gebelik testi yaptım kızlar malesef negatif çıktı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah siz pozatifi görürsünüz dualarım sizinle

Gerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı canım her nasip vaktine esirdir beklemek ve istemekten başka yapacağımız bişey yok Allah en kısa zamanda nasip eder sana da inşallah

olmayı çok istiyorum tabiiki...Burda paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor sizin transferin kaçıncı günü

Evet burda paylaşmak iyi geliyor birinin bildiğini öbürü bilmiyor merak ettiğin bişey oluyo anında bir cevap bulabiliyorsun benim transferimin 11.günü bugün kısmet olursa cuma günü öğrenicem sonucu ilk günler bende sizin gibi her sancıyı ağrıyı belirtiyi kafama çok takıyordum burdaki arkadaşlar bizde aynı şeyleri yaşıyoruz sıkıntı etme deyince içim rahatladı daha sonrada bu tür belirtilerin büyük bir kısmının kullandığımız ilaçlar kaynaklı olduğunu öğrendim sizde içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…