Canım ne demek özür dilemek bizde sperm sorunu vardı sperm yumurtaya ulasamıyorduArkadasim durumun neydi özür dileyerek soruyorum sorun varmiydi? Bide bu progynex ampul kullandinmi bana doktor 5gunluk nbu ogneden verdi
Kendi tedavimle baskasinin tedavisini kiyaslamadim sadece sordum eger kullandigini söyleseydin birseyler soracaktim igneyle alakali.Canım ne demek özür dilemek bizde sperm sorunu vardı sperm yumurtaya ulasamıyordu
Onun harıcınde testler tahlıller normaldı ben oyle bı ampul kullanmadım ama lutfen kendı tedavınızle baskasını kıyaslamayın gebelım dıpsız kuyu herkesın sorunu farklı doktorunuza guvenin ve gercekten ıcınıze sınene gıdın ben ızmırde ne kdr doktor varsa konusup oyle karar verdım ıcıme sınene ve karar verdıkten aınrada ne derse yaptım negatıfte cıksa dokturma devam ederdı
Kalbınızı ferah tutun
Canım ben kotu nıyetle soylemedım ki bazı arkadaslar ona su verılmiş bana verılmemıs acaba ters bısey mı var dıye stres yapıyor ondan dedımKendi tedavimle baskasinin tedavisini kiyaslamadim sadece sordum eger kullandigini söyleseydin birseyler soracaktim igneyle alakali.
Eve nasil götürdün yani niye götürdün. Ben anlamadim hakkaten ya:)
ay inşallah Allahım sanada yardım eder anne olmayı nasip eder inşallah ben,mde transfere az kaldı heyecan dorukta :)Mrb kızlar yine yeniden bu forumun yolunu tuttum:) Insallah hepimizin yüzü gülsün guzel haberler alalim. Bugun transferim oldu. Bu 4denemem bakalim bu sefer nasip olacak mi
Kanda negatif görünceye kadar moralini bozma, hayırlısı olsun inşallah, en doğru sonucu kan veriyor.Merhaba kızlar
Bu sabah idrarda test yaptım negatif çıktı transferin 11. günü 5. gün embriyosu 4 gün sonra kanda tahlil yapmam lazım sizce artık kanda pozatifi görür müyüm? Yoksa idrarda çıkmadıysa kanda da çıkmaz mı?
Valla baya bozuldu moralim hastaneyi aradım kan tahlili yap dedim şimdi kan berdim 2 saat sonra alıcam inşAllah hayırlı haber vermek nasip olurKanda negatif görünceye kadar moralini bozma, hayırlısı olsun inşallah, en doğru sonucu kan veriyor.
Mrb Arkadaşlar cumartesi günü 5. Gün embriyo transferi yapıldı...Vajinal jel kullanıyorum...Karımda aşırı şişlik var patlicak sanki nefesimi daraltıyor...Birde kasılmalarım var...Transferi ultrasonda takip ederek yapmadı doktorum..Kasılmalar beni çok korkutuyor..Benim gibi şişlik ve kasılma yaşayan pozitifi gören varmı.Takdir rabbimden ama burda paylaşmak istedim çok sitresli bir dönem
Merhaba kızlar
Bu sabah idrarda test yaptım negatif çıktı transferin 11. günü 5. gün embriyosu 4 gün sonra kanda tahlil yapmam lazım sizce artık kanda pozatifi görür müyüm? Yoksa idrarda çıkmadıysa kanda da çıkmaz mı?
Kanda gebelik testi yaptım kızlar malesef negatif çıktı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah siz pozatifi görürsünüz dualarım sizinleİdrar testleri güvenilir olmuyor kızlar 15.günde kandaki sonuç önemli sabırlı olun gereksiz gerginlik yaşamayın
olmayı çok istiyorum tabiiki...Burda paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor sizin transferin kaçıncı günüKullandığınız vajinal jelin etkisi kaynaklı bu tür belirtiler yaşamanız normal bizde aynı şeyleri hissediyoruz bu süreçte içinizi ferah tutun pozitif olmanın olumlu etkisi var unutmayın
Kanda gebelik testi yaptım kızlar malesef negatif çıktı Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah siz pozatifi görürsünüz dualarım sizinle
olmayı çok istiyorum tabiiki...Burda paylaşmak gerçekten çok iyi geliyor sizin transferin kaçıncı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?