Allah razı olsun cnm hayırlısı olsun bakalım Rabbim sana da hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşAllahGerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı canım her nasip vaktine esirdir beklemek ve istemekten başka yapacağımız bişey yok Allah en kısa zamanda nasip eder sana da inşallah
erken gebelik testinde çıkmıştı benim daha önce ama normal testte çıkmamıştıMerhaba kızlar
Bu sabah idrarda test yaptım negatif çıktı transferin 11. günü 5. gün embriyosu 4 gün sonra kanda tahlil yapmam lazım sizce artık kanda pozatifi görür müyüm? Yoksa idrarda çıkmadıysa kanda da çıkmaz mı?
Bildiğim kadarıyla 5 le başlıyo zaten beta hcg hormonu salınmaya başlamış ama önemlì olan tabiiki değerin yükselmesi..Umarım yükselir.Bugün 4.günüm..5.gün embriyosu benimkide umut oldu banada benim bebişimde tutunmuştur inşBugün dondurulmuş transferim 5.günü 5.Gün embriyoyu koydular kan testi yaptım 5 çıktı değer sizce artarmı turunmamışmı
önceki sefer dondurulmuş değildi 5Bildiğim kadarıyla 5 le başlıyo zaten beta hcg hormonu salınmaya başlamış ama önemlì olan tabiiki değerin yükselmesi..Umarım yükselir.Bugün 4.günüm..5.gün embriyosu benimkide umut oldu banada benim bebişimde tutunmuştur inş
Yani bi önceki donmamıştı ama 5. Gün embriyosuydu ve 5.günde 22 çıkmıştı ama yükselmedi öylemiönceki sefer dondurulmuş değildi 5
Gün embriyosunda 5.gün kan yaptığım da 22çıkmıştı değerim moralim çok bozuldu o yüzden inşallah artar
Anladım bozma moralini cnm sakın.Yükselecek bak gör...Benimde yarın 5. Gün bende yaptırsammı beklesemmi bilemedim..Diğer bebiş icin üzûldüm ama yenisi gelmiş annesi hayırla gelsin...Iki gün sonra yeniden git bak yükselmiş olacakyok yükseldi hamile kaldım ama kalbi atışı duyamadık kürtaj oldum
bence yaptırma benim gibi acaba deme perşembe yine yaptırıcam değer yükselmiş mi diyeAnladım bozma moralini cnm sakın.Yükselecek bak gör...Benimde yarın 5. Gün bende yaptırsammı beklesemmi bilemedim..Diğer bebiş icin üzûldüm ama yenisi gelmiş annesi hayırla gelsin...Iki gün sonra yeniden git bak yükselmiş olacak
Adet düzeni diye bişey kalmıyor malesef...Inş regl olmayız hayırla gelir bebeklerimizKızlar eğer Bebek tutunmadıysa , ki Allah korusun ama , ne Zaman Regl oluyoruz?
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı? Gerçi ilaçlardan düzen kalmamıştır herhalde ama, bilgisi olan var mı?
kaçıncı güm embriyosu transfer edildiBugün transferimin 6.günü.goguslerim acimaya ve hassaslasmaya başladi.Ama adet oncesi de hep böyle olurum ben.10.gün kan versem erken mi sizce arkadaşlar?
kaçıncı güm embriyosu transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?