Transfer sonrası teste gün sayanlar

benim olmadı sanırım tatlı test sonucum 1.20 çıkmış hayırlısı naapalım

amin canim gercekten cok zor bir surec Allah emeklerimizin karsiligini verir insallah benim 5. gun embriyosu 2 adet transfer edildi beklemek cok zor benim hergun hibor ignem var gun asirida progynex igne, progestan jel olarzk kullaniyorum bide bantlarim var adini unuttum ve son olarak prograf hapim vardi onu bitirdim bekliyorum heyecanla ben test gunumu beklicem tsst icin esim onceden bakmayalim diyor

Kızlar benimde test tarihim 28 kasım transferim cuma günü olacak insallah suan heyecan bastı pozitif alan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız bn 3 gün sonra yolculuk yapacam bi sorun teşkil etmez değil mi

Kızlar benimde test tarihim 28 kasım transferim cuma günü olacak insallah suan heyecan bastı pozitif alan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız bn 3 gün sonra yolculuk yapacam bi sorun teşkil etmez değil mi
Bana doktorum riske atamayız gitme dedi bacımın düğününden geri kaldım

Aynen canım benim eşimde gününde bakacağız diyor bir arkadaş 9. Günde pozitifi gördü ama gününe beklemek daha iyi diyor artık 24 kasımı heyecanla bekleyeceğiz inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bu emeğimizin karşılığını alırızBu arada opu dan sonra afedersiniz çok gazım oldu daha da devam ediyor ‍ Şişkinlik ara sıra sol kasıgıma ağrı giriyor nasıl bir duygu yoğunluğu var bilemedim hiç birşey şuan düşünemiyorum inşallah rabbim hepimize güzel sağlıklı bebişler nasip eder

benim de ayın 1inde laparoskopi oldum sol tüpüm hidrosalpenksten dolayı alındı.
ikinci adetimde yani aralık sonu gibi dondurulmuşlarla transferim olacak.
benim bu 3.denemem ama
hamilesin bana da dua et ne olur.
4 senedir istiyorum.

ilk 3ü hiç tutmadı ya da tuttu erken hafta da düştüyse kesin hidrosalpenkstendir .ben 3sene hiç gebe kalamadım hidrosalpenks yüzünden ameliyattan sonra tüp bebk denedik ilk seferde tuttu.hiç endişelenme tek sorun hidrosalpenk ise ocakta gebesin

amin canim insallah ara sira bende de oluyordu ilk gunler daha fazlaydi ama suan azaldi kasik agrisi bende daha cok bel agrisi var

merhabalar benimde transferim dün oldu 28 kasım test tarihim bakalım nasıl geçicek 12 gün

ayy ağzın bal yesin.
Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah.
evet 3 denemem de negatif oldu.
4 yıldır hiç hamile kalamadım.
tek neden hidrosalpenksmiş.
hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum.
Rabbim beni de ikizlerle müjdelesin inşallah.

aminn amiiiiiiin inşallaaah

Kizlar biraz sacma olacak ama transferden sonra hep sirtustu mu yattiniz? Yana yatinca sanki bebek kayip tutunamayacakmis gibi geliyor
Valla sirtustu yatmaktan yatak yarasi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…