benim olmadı sanırım tatlı test sonucum 1.20 çıkmışBende kasım 12 sinde transfer oldu 3. Gün embriyosu progestan 100mg yumuşak kapsülü fitil olarak kullanıyorum sabah öğle akşam olmak üzere toplam 6 tane estrofem günde 3 kere folik asit ve 3 günde 1 proluton depot ampul hastanede vurduruyorum rabbim emeğimizin karşılığını versin inşallah tez zaman da kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
benim olmadı sanırım tatlı test sonucum 1.20 çıkmışhayırlısı naapalım
senin test gunune daha cok var erkenden moral bozma zaten transerfer sonrasi 10 gunden sonra hormon salgiliyor vucutbenim olmadı sanırım tatlı test sonucum 1.20 çıkmışhayırlısı naapalım
amin canim gercekten cok zor bir surec Allah emeklerimizin karsiligini verir insallah benim 5. gun embriyosu 2 adet transfer edildi beklemek cok zor benim hergun hibor ignem var gun asirida progynex igne, progestan jel olarzk kullaniyorum bide bantlarim var adini unuttum ve son olarak prograf hapim vardi onu bitirdim bekliyorum heyecanla ben test gunumu beklicem tsst icin esim onceden bakmayalim diyorBende kasım 12 sinde transfer oldu 3. Gün embriyosu progestan 100mg yumuşak kapsülü fitil olarak kullanıyorum sabah öğle akşam olmak üzere toplam 6 tane estrofem günde 3 kere folik asit ve 3 günde 1 proluton depot ampul hastanede vurduruyorum rabbim emeğimizin karşılığını versin inşallah tez zaman da kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Evet 22 kasım normalde çıkar doktor tek seferde ve acımasızca gebelik yok artmaz bu değer dediCanım daha çok erken neden üzüyorsun kendini 22 sin de değil mi test tarihin
Bana doktorum riske atamayız gitme dedi bacımın düğününden geri kaldımKızlar benimde test tarihim 28 kasım transferim cuma günü olacak insallah suan heyecan bastı pozitif alan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız bn 3 gün sonra yolculuk yapacam bi sorun teşkil etmez değil mi
doktorun gercekten cok acimasiz empatiden yoksun biriymis canim benim cok uzuldum bu sonucaEvet 22 kasım normalde çıkar doktor tek seferde ve acımasızca gebelik yok artmaz bu değer dedi
amin canim gercekten cok zor bir surec Allah emeklerimizin karsiligini verir insallah benim 5. gun embriyosu 2 adet transfer edildi beklemek cok zor benim hergun hibor ignem var gun asirida progynex igne, progestan jel olarzk kullaniyorum bide bantlarim var adini unuttum ve son olarak prograf hapim vardi onu bitirdim bekliyorum heyecanla ben test gunumu beklicem tsst icin esim onceden bakmayalim diyor
sağlık olsun durmak yok yola devam.doktorun gercekten cok acimasiz empatiden yoksun biriymis canim benim cok uzuldum bu sonuca
Benim sol tüpüm Yok,hidtosalpenkten alındı geçtiğimiz aralık ayında,geçen ayda amh ın 0,9 rezerviminde düşük olduğunu öğrendim daha önce böyle bi sıkıntım yoktu.sonra eşime de spermiyogram istediler.sayı 10milyon çıktı morfoloji %2 ileri hareket sıfır.tüp bebekten başka çareniz Yok dedi doktor.yani ben gayet hemencecik gebe kalan doğuran eden bir kadınken son 3 senede geldiğimiz nokta bu? Zaten öyle çok şansımda Yok,bi bu koydukları embriyo var,bir de dondurulmuş 1 tane var.benim tek şansım 1 tane kızımın olması.aslında o kardeş kardeş diye yakınmaya başlamasaydı ben ilk deneyipte olmadıgı sene kapamıştım bu çocuk mevzusunu ama işte 1 tane olsun yeter diyosun bazen yetmiyormuş kızım bana bunu öğretti.. ben onun şansına girdim bu işe hayırlısı
ilk 3ü hiç tutmadı ya da tuttu erken hafta da düştüyse kesin hidrosalpenkstendir .ben 3sene hiç gebe kalamadım hidrosalpenks yüzünden ameliyattan sonra tüp bebk denedik ilk seferde tuttu.hiç endişelenme tek sorun hidrosalpenk ise ocakta gebesinbenim de ayın 1inde laparoskopi oldum sol tüpüm hidrosalpenksten dolayı alındı.
ikinci adetimde yani aralık sonu gibi dondurulmuşlarla transferim olacak.
benim bu 3.denemem ama
hamilesin bana da dua et ne olur.
4 senedir istiyorum.
amin canim insallah ara sira bende de oluyordu ilk gunler daha fazlaydi ama suan azaldi kasik agrisi bende daha cok bel agrisi varAynen canım benim eşimde gününde bakacağız diyor bir arkadaş 9. Günde pozitifi gördü ama gününe beklemek daha iyi diyor artık 24 kasımı heyecanla bekleyeceğiz inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bu emeğimizin karşılığını alırızBu arada opu dan sonra afedersiniz çok gazım oldu daha da devam ediyor Şişkinlik ara sıra sol kasıgıma ağrı giriyor nasıl bir duygu yoğunluğu var bilemedim hiç birşey şuan düşünemiyorum inşallah rabbim hepimize güzel sağlıklı bebişler nasip eder
aynen canim gunes dogdugu muddetce umit var demektirsağlık olsun durmak yok yola devam.
ilk 3ü hiç tutmadı ya da tuttu erken hafta da düştüyse kesin hidrosalpenkstendir .ben 3sene hiç gebe kalamadım hidrosalpenks yüzünden ameliyattan sonra tüp bebk denedik ilk seferde tuttu.hiç endişelenme tek sorun hidrosalpenk ise ocakta gebesin
aminn amiiiiiiin inşallaaahayy ağzın bal yesin.
Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah.
evet 3 denemem de negatif oldu.
4 yıldır hiç hamile kalamadım.
tek neden hidrosalpenksmiş.
hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum.
Rabbim beni de ikizlerle müjdelesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?