Transfer sonrası teste gün sayanlar

Kizlar bugun transferimin 5. Gunu ve progesteron testim 60 dan buyuk cikti. Ne demek simdi bu? Iyi bisey mi kotu bisey mi?

Kizlae 3. Gun embriyo transferi yapildi 2 tane iyi kaliteli 1 tane orta kaliteli olmak.uzere transfer edilsi 27 kasim pazartesi test tarihim laboquick strip diye bi test var.sabah aksam.yapiyorum.tik.yok arada bel.agrilarim.adet olucakmisim gibi.hissediyorum vajinam agriyo ay cok heycanliyim belirtimi bunlar acep goguslerim aciyo ama o kadar degil bide ben ilk.defa boyle.gordum.karardi biraz uclari beni bi aydinlatin canimcimlar

testi yapmadan çok kaptırma kendini tatlım verilen ilaçlar sebep olmuş olabilir bende de var ama kimyasal gebelik sanırım pazartesi belli olacak dua edin

Tamda boyle bir topik ariyordum benimde transfer gununu saymazsak 3. Gunum kizlar varmiydi sizlerde herhangi bir belirti bizede umut olsun hafif dolgunluk var rahmimde ama ilki tutmamisti bu sfer olcak insallah

Canim neden test yapip kendini strese sokuyorsun. Ben yaptim aynisini pişman oldum. Lutfen kendine gel kendinde belirti arama. Çnku o yasadigin belirtilerin çoğu ilaç yüzünden. Benimde bugu 8.ci gunum gidip kendime eziyet etmemek için kan verdim sonu negatif. Aslinda ne yapiyorsak kendimize :) 27 kasim gunu guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Merhaba kızlar bende dün transfer oldum 2 tane 5.gun dondurulmus embrıyo rabbim hakkımızda hayırlısını versın inş

O kadar cok belirtim var ki ama ilaclar yapiyodur diye korkudan gebelige yoramiyorum. Bugun 7. Gunum. 12. Gunde test yapicam hayirlisiyla o gune kadar bekliycem oncesinde kan testi yaptirmiycam inatla.
Ama gunler gecmiyoooooooor

Canim ne bilim teste cikiyo diyolar baksana cogu arkadas ben sordum.hemsireme yapma yaniltici dedi biraktim insallah canim aliriz guzel haberler

Kızlar bugün test yaptım yine 27 olan değer 17 ye düşmüş kimyasal gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…