transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Evet agır ılaclar hepsı..benımde 2cmden kucuk bır cıkolata kıstım varmıs o engelmıs gebelıge aslında 8 ay once olmam lazımdı tedavıyı korktum yapamadım cesaret toplamam bıraz zaman aldı cok sukur bıttı ama bekleme kısmı daha zormus onu anladım..sen nerde yaptırdın tedavını

Cevreme bekıyorum benım gıbısı yok herkes yeterınce dogurgan ama burada okuduklarım hastanemdekı ınsanalar o zaman yalnız olmadıgımı goruyorum ben ıgnelerden korktukca hastanedekı hemsırem ee kubra hanım anne olmak kolay degıl der hep..aslında anne olmak kolay sadece bızım gıbıler ıcın cızılmıs bı maraton var ve bızım bıraz kosmamız gerekıyo allah ıstedıgı ıcın bunları yasıyoruz ıns cok bekletmez ozlemımız olan bebeklerımızı tez zamanda verır eslerımızede guzel haberler vermeyı nasıp eder

Umut Tüp Bebek'te yaptık ilk denememizi, inşallah sonrakilere gerek kalmayacak. umutluyum

Umut Tüp Bebek'te yaptık ilk denememizi, inşallah sonrakilere gerek kalmayacak. umutluyum

Ins ıkımızınde ılk ve son deneyımı olacakallahtan umıt kesılmez dua etmekten baska caremız yok merkezler bırer aracı bızım ıcın en ıyı hekımede gıtsek en cok paralarıda versek yınede ol deyıp verecek olan rabbım ıns ol demıstır bızede ne dersın41:

ben şuana kadar olaya sakin yaklaştığımı düşünüyorum. sonuç her ne olacaksa, olması gereken o demekki. müdahale edemediğimiz bir noktadayız, burdan sonrası Allahın takdiridir. İnşallah dualarımız kabul olmuştur :)

Merhaba Hanimlar. 12 Gun once bana 4. Gun embriyo transferi yapildi. Transferden sonra vucudumdaki tek degisiklik goguslerimin dolgunlasmasi ve agrimasiydi (ozellikle Sol gogsumde) Bunun disinda hicbir degisiklik olmadi. Embriyo transferi oncesi ve sonrasinda progestan 100 mg fitil kullanmami istedi Doktorum. Gunde 3 DEFA irisier adet vajinadan fitil olarak kullaniyorum (halada kullanmaktan devam ediyorum) 5 Gun dahaben kullanacagim gebelik (kan testi) testine kadar. O kadar sabirsizlandim ki, sirf gogusumdeki asiri siskinlik ve regli olmamamdan dolayi Bu Sabah kendim idrar gebelik testi yaptim. Sonic negativ cikti. Moralim cok bozuldu. Progestan regliyi kesermi, gogusumdeki sislikte progestan yuzunden mi bilmiyorum. Normaler 2 Gun once regli olmamam gerekiyordu olmadim. Simi Isenburg gogusumdeki agri yok denecek kadar azaldi ve siskinlikte Göttin (cok az var) sanki regli olmusumda vucudum rahatlamis gibi. Merck ettigim benim yasadiklarimi yasayip da gebe Kaplan var mi. Bunlar normal Surec mi bilmiyorum. Ben almanyada yasamaya gelin olarak geldim 6 ay once. Almancam olmadigi icin doktoruma sorularimi soramiyorum. Benimle ayni durumu yasayanlarin sonunda gebe Kalip kalmadiklarini Merck ediyorum. Lüften fikirlrinizi ve deneyimlerinizi benimle paylasin. Umarim benimde bebegim olur. Bu arada 38 yasindayim.

Son düzenleme:

Slm oncelıkle gecmıs olsun benımde ılk deneyımım transferımın 10gunundeyım aynı sekılde adet ıkı gun gecıktı ve bı test yapmadım guvenılır olmadıgını okudum bıraz daha sabretmelıyız aynı ılacları bende kullanıyrum gogus ve gobek sıslıgı var karın agrılarım oluyo ara ara ama bunlar farklılık gosterıo ıns bebeklerımız bızledır dua edelım

Arkadşlar hepinıze bu zor süreçte kolaylıklar ve sabırlar diliyorum asla umudunuzu kaybetmeyin... ben ılk kez tüp bebek yaptırdım yumurta azlıgı sperm azlıgı morfolojı sıfırdı tsh yüksekti prolaktin yüksekti kısacaca yok yoktu herşey vardı ve dr ılk denemede açıkça fazla ümit vermedi.Biz de sorgulamadık ne dendiyse yaptık.. toplam 4 yumurta oluştu zor bela ondan ıkı tanesi beşinci güne ulaştı. biri kaliteli biri kalitesizdi. ıkısını de koydular. dondurma şansımız yoktu kalite düşüktü. biri kaliteliydi. 10 gün sonra Allahıma şükür olumlu sonuç aldık drda bize şaşırdık Allahın hikmeti dedi herkez. ben 10 gün boyunca yattım hiçbir belirti olmadı kasık karın agrısı olmaması benı hep olumsuzluğa sürekledi. sadece göğsum buyudu zaten o da ilçaların etkısıyle olurmuş.hiç ıdrar testi yapmadım zaten umudum yoktu. direk merkeze kan testine gittik. Ama hersey tutmakla bıtmıyor zor bir süreç geciriyorum düşük tehditim hala devam ediyor ıkı aydır yatıyorum ama hala kanamalarım devam edıyor ne olur dua edın bana. Insallah rabbım tez zamanda sizi meleklerınıze kavustursun

Cokgecmıs olsun haklısın tutmakla ıs bıtmıyor allh hepımızı saglıklı gebeler yapsın ıns

merhaba arkadaşlar

İlk tüp bebek denemem başarısız olmuştu. İkinci denememi Bahçeci Fulya da yaptım. Doktorum Erbil Bey di. Bana 3.gün dondurulmuş embriyosu bir sonraki ay 5.günde transfer yapıldı. Tansferim 05 kasım tarihinde çift embriyo olarak oldu. Bugün 9gün geçmesine rağmen sadece göğüslerde şişlik kasıklarda ve belde ağrı var bunun haricinde başka belirti yok. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Test tarihim 20 kasım forumda herkes 9.-10. günü yaptırmış. Acaba bu tarihten önce kan testi yaptırsam mı. Sizde bugünlerde başka belirtiler oldumu. Ben hiçbirşey hissetmiyorum....

Off hepimizin psikolojisi aynı.benimde ilk denemem bugün 4.günüm heycanla bekliyorum inşallah gönlümüze göre verir allahım.benim göğüslerim başından beri şiş ve hassas bide bel ağrım var okadar belirtimidir bilemem.

Merhabalar,

Benimde bugün 9. günüm. Test günüm 19 Kasım. Bi kaç gündür mide yanması, sıcak basması ve arada daral geliyor. Boğuluyorum gibi oluyor. Tabitransferin başından beri kasık ağrılarımı saymıyorum bile.

Aranızda bu belirtilerden olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.

slm arkadaşım.okuyunca yazmadan geçemedim.ümitlendirmek istemem ama bende aynı şeyleri yaşadım ve şükür hamileyim.darısı tüm isteyenlere ve tabiki sana olsun inşallah

merhaba benımde transfer gunum dahıl 8. gunum bel ve kasık agrım var birde ara ara nefes almada zorlanıyorum yarın test yapmak istiyorum. ustelık ilk denemem tup bebekte sanırım ilk denemelerde oran dahamı dusuk. salı gunu yumurtalarm toplandı persembede 3 adet embriyo konuldu.
Rabbım dileyen herkese nasıp eder ıns.

Konu guncel olsun bende anlatiyim.
sali gunu transfer oldu ayin 25.inde ve transferden beri kasik agrim var hala daha igne gibi batiyo.dun mide bulantim vardi goguslerim sisti ama bugun sadece kasik agrim var diger belirtiler yok tabi benim iki gun yani ne kdar dogrudur bilemem.
Benimde iki tane ucuncu gun embriyosu koyildu

Merhabalar,
Ben 38 yasinda ve bir senedir Almanya da yasiyorum. Yasimdan dolayi normal gebe kalmayi bekleyemedim, bunun diger sebebide 4 yil once iki kere miyom ameliyati olmustum Turkiye de. Miyom ameliyatlarimin toplaminda 1,5 kg miyom alinmisti. Gelelim sadete burda ilk embriyo transferimde 250 mg igneler kullandim yaklasik 15 gun boyunca hersey yolunda gitmesine ragmen, kan testine bir kacgun kala regli oldum ve hamile kalamadim. Doktorumdan hemen randevu aldi esim cunku benim almancam iyi degildi. Ilk ay icinde kamerayla rahimime baktilar (anastezi uygulayarak) hicbisey cikmadi ve 2.ay tekrar igneye basladim. Bu sefer 300 mg yapiyordum her aksam. Igneleri 15 gun boyunca yaptiktan sonra (ilkinde 2 embriyo transferi yapilmisti) bu sefer 3 embriyo kodurdum 15 gun sonra yani bugun gebelik testi icin kan verecektim. 12 gun boyunca hic belirtim olmadi bel agrisi disinda baslarda hafifti sonralari yani 13. ve 14. gun bel agrilarim artmaya kasiklarimda igne sokmasi olmaya basladi. Bugun test yaptirdim ve kandaki beta hcg hormonu 447 cikti yani gebeyim artik. Umarim sende biran once gebe kalairsin ama sunu belirteyim ki belirgin belirtiler hic denecek kadar yok aslinda. Hergun internete girip gebelik belirtilerini okuyordum ve hicbirini hissetmeyince kendimi kotu hissediyordum. Kendimden dolayi size sunu soyleyebilirim ki transferden sonra 13. ve 14. gun bel agrim ve kasiklarda batma oldu. Reglimle kan test gunum ayni gunlere geldigi icin regli olabilecegimi bile dusunmustum ama olmadim :)) Umarim hamile kalmak isteyen herkes birgun bebeklerini kucaklarina alirlar... Bu arada bana ikisinde de 4. gun transferi yapildi. Iki transferde de 5 yumurtalik hucresi olusmustu...

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ben 38 yasinda ve bir senedir Almanya da yasiyorum. Yasimdan dolayi normal gebe kalmayi bekleyemedim, bunun diger sebebide 4 yil once iki kere miyom ameliyati olmustum Turkiye de. Miyom ameliyatlarimin toplaminda 1,5 kg miyom alinmisti. Gelelim sadete burda ilk embriyo transferimde 250 mg igneler kullandim yaklasik 15 gun boyunca hersey yolunda gitmesine ragmen, kan testine bir kacgun kala regli oldum ve hamile kalamadim. Doktorumdan hemen randevu aldi esim cunku benim almancam iyi degildi. Ilk ay icinde kamerayla rahimime baktilar (anastezi uygulayarak) hicbisey cikmadi ve 2.ay tekrar igneye basladim. Bu sefer 300 mg yapiyordum her aksam. Igneleri 15 gun boyunca yaptiktan sonra (ilkinde 2 embriyo transferi yapilmisti) bu sefer 3 embriyo kodurdum 15 gun sonra yani bugun gebelik testi icin kan verecektim. 12 gun boyunca hic belirtim olmadi bel agrisi disinda baslarda hafifti sonralari yani 13. ve 14. gun bel agrilarim artmaya kasiklarimda igne sokmasi olmaya basladi. Bugun test yaptirdim ve kandaki beta hcg hormonu 447 cikti yani gebeyim artik. Umarim sende biran once gebe kalairsin ama sunu belirteyim ki belirgin belirtiler hic denecek kadar yok aslinda. Hergun internete girip gebelik belirtilerini okuyordum ve hicbirini hissetmeyince kendimi kotu hissediyordum. Kendimden dolayi size sunu soyleyebilirim ki transferden sonra 13. ve 14. gun bel agrim ve kasiklarda batma oldu. Reglimle kan test gunum ayni gunlere geldigi icin regli olabilecegimi bile dusunmustum ama olmadim :)) Umarim hamile kalmak isteyen herkes birgun bebeklerini kucaklarina alirlar... Bu arada bana ikisinde de 4. gun transferi yapildi. Iki transferde de 5 yumurtalik hucresi olusmustu...

Acaba tuttumu tutmadımı düşüne düşüne kendimizi yiyoruz resmen ama insanın elinde olmuyo benimde transferimin 7.günü göğüsllerdekişişlik ve agrıdan baska hiçbir belirtim yok kasık agrım bel agrım yok caba olmadımı diyorum kendi kendime bu 3. Tüp denemem 😞 ıkı tane 3. Gün embiriyosu koyuldu 7 yıllık evliyiz hergun dua ediyorum beklemek çok zorrr 😞😞😞

Hayirli olsun cnm insallah tutmustur ben dun kocaman bir negatif aldim cok uzuldum ama saglik olsun ilk denememde hic bi belirti yoktu olmadi bu denememde ise kasik agrilarim lekelenme tum.belirtilerim vardi ama yine olmadi o yuzden huc takilma belirtiye insallah tutar saglikla kucagina da almayi nasip etsin yuce rabbim

Canım cok üzgünüm zaten bu sıralar herseye bi üzgünüm aglamaklıyım ama sabırlı olmak lazım dimi rabbim ne yazdıysa tevvekkül edip yasamak lazım aminn cnm inşallah güZel sonıclar alırım..verdiğin cvp için çok tşkelr artık belirti aramıycam olmussa olmustur zaten artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…