Evet agır ılaclar hepsı..benımde 2cmden kucuk bır cıkolata kıstım varmıs o engelmıs gebelıge aslında 8 ay once olmam lazımdı tedavıyı korktumyapamadım cesaret toplamam bıraz zaman aldı cok sukur bıttı ama bekleme kısmı daha zormus onu anladım..sen nerde yaptırdın tedavını
Umut Tüp Bebek'te yaptık ilk denememizi, inşallah sonrakilere gerek kalmayacak. umutluyum
Merhaba Hanimlar. 12 Gun once bana 4. Gun embriyo transferi yapildi. Transferden sonra vucudumdaki tek degisiklik goguslerimin dolgunlasmasi ve agrimasiydi (ozellikle Sol gogsumde) Bunun disinda hicbir degisiklik olmadi. Embriyo transferi oncesi ve sonrasinda progestan 100 mg fitil kullanmami istedi Doktorum. Gunde 3 DEFA irisier adet vajinadan fitil olarak kullaniyorum (halada kullanmaktan devam ediyorum) 5 Gun dahaben kullanacagim gebelik (kan testi) testine kadar. O kadar sabirsizlandim ki, sirf gogusumdeki asiri siskinlik ve regli olmamamdan dolayi Bu Sabah kendim idrar gebelik testi yaptim. Sonic negativ cikti. Moralim cok bozuldu. Progestan regliyi kesermi, gogusumdeki sislikte progestan yuzunden mi bilmiyorum. Normaler 2 Gun once regli olmamam gerekiyordu olmadim. Simi Isenburg gogusumdeki agri yok denecek kadar azaldi ve siskinlikte Göttin (cok az var) sanki regli olmusumda vucudum rahatlamis gibi. Merck ettigim benim yasadiklarimi yasayip da gebe Kaplan var mi. Bunlar normal Surec mi bilmiyorum. Ben almanyada yasamaya gelin olarak geldim 6 ay once. Almancam olmadigi icin doktoruma sorularimi soramiyorum. Benimle ayni durumu yasayanlarin sonunda gebe Kalip kalmadiklarini Merck ediyorum. Lüften fikirlrinizi ve deneyimlerinizi benimle paylasin. Umarim benimde bebegim olur. Bu arada 38 yasindayim.
Slm oncelıkle gecmıs olsun benımde ılk deneyımım transferımın 10gunundeyım aynı sekılde adet ıkı gun gecıktı ve bı test yapmadım guvenılır olmadıgını okudum bıraz daha sabretmelıyız aynı ılacları bende kullanıyrum gogus ve gobek sıslıgı var karın agrılarım oluyo ara ara ama bunlar farklılık gosterıo ıns bebeklerımız bızledır dua edelım
Arkadşlar hepinıze bu zor süreçte kolaylıklar ve sabırlar diliyorum asla umudunuzu kaybetmeyin... ben ılk kez tüp bebek yaptırdım yumurta azlıgı sperm azlıgı morfolojı sıfırdı tsh yüksekti prolaktin yüksekti kısacaca yok yoktu herşey vardı ve dr ılk denemede açıkça fazla ümit vermedi.Biz de sorgulamadık ne dendiyse yaptık.. toplam 4 yumurta oluştu zor bela ondan ıkı tanesi beşinci güne ulaştı. biri kaliteli biri kalitesizdi. ıkısını de koydular. dondurma şansımız yoktu kalite düşüktü. biri kaliteliydi. 10 gün sonra Allahıma şükür olumlu sonuç aldık drda bize şaşırdık Allahın hikmeti dedi herkez. ben 10 gün boyunca yattım hiçbir belirti olmadı kasık karın agrısı olmaması benı hep olumsuzluğa sürekledi. sadece göğsum buyudu zaten o da ilçaların etkısıyle olurmuş.hiç ıdrar testi yapmadım zaten umudum yoktu. direk merkeze kan testine gittik. Ama hersey tutmakla bıtmıyor zor bir süreç geciriyorum düşük tehditim hala devam ediyor ıkı aydır yatıyorum ama hala kanamalarım devam edıyor ne olur dua edın bana. Insallah rabbım tez zamanda sizi meleklerınıze kavustursun
Merhabalar,
Benimde bugün 9. günüm. Test günüm 19 Kasım. Bi kaç gündür mide yanması, sıcak basması ve arada daral geliyor. Boğuluyorum gibi oluyor. Tabitransferin başından beri kasık ağrılarımı saymıyorum bile.
Aranızda bu belirtilerden olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
Acaba tuttumu tutmadımı düşüne düşüne kendimizi yiyoruz resmen ama insanın elinde olmuyo benimde transferimin 7.günü göğüsllerdekişişlik ve agrıdan baska hiçbir belirtim yok kasık agrım bel agrım yok caba olmadımı diyorum kendi kendime bu 3. Tüp denemem 😞 ıkı tane 3. Gün embiriyosu koyuldu 7 yıllık evliyiz hergun dua ediyorum beklemek çok zorrr 😞😞😞
Hayirli olsun cnm insallah tutmustur ben dun kocaman bir negatif aldim cok uzuldum ama saglik olsun ilk denememde hic bi belirti yoktu olmadi bu denememde ise kasik agrilarim lekelenme tum.belirtilerim vardi ama yine olmadi o yuzden huc takilma belirtiye insallah tutar saglikla kucagina da almayi nasip etsin yuce rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?