mrb cnm günde bi kaç dilim ananas ye tutunmaya yardımcı oluyormuş.kesinlikle kabız olmuyosunz.kuru kayısı badem cewz yoğurt süt gbi besinler tüketilmesi gerek.bnmde trsfermin 7. günü hadi hayrlısı herkes içinHamile kalan arkadaslar Transferden sonra önerisi olan varmi neler yemeli içmeliyiz doktor hc birsey demedi
canım bende tüp bebek annesiyim 2 aylık bebeğim var seni çok iyi anlıyorum bende çok stres yaptım ama çevremdenmi neden bilmiyorum hep pozitif düşünüyordum benim ailem çok yardıcı ldu bana moral onusunda benne zaman ya tutmazsa desem tutacak diyorlardı sende bunu yap tutacak deyip dua et bol bol benim ağzım durmuyordu hep dua belinin ağrımasıda belirtidir benimde sadece belim ağrıyorduMerhabalar, ben de iki negatif aşılama sonrası ilk tüp bebek denememi yaptım. 3. Günü transfer edildiler ve de mikroenjeksiyon yontemiyle. Suan 8. Gün ve sinirlerim harap. Bi türlü aklımdan uzaklastiramiyorum, bi sürü soru işareti vs vs. Burda yazılanları okuyorum ama biliyorsunuz insan bi türlü rahatlayamiyor. Hem stres hem ilaçlar derken iyice moralim bozuluyor. Sanki adet olacakmışım gibi sırtım ağrıyor, arada tansiyonum düşüyor, kilo aldım hayra yormak istiyorum.
Siz nasıl atlatıyorsunuz süreci?
Çok Sağol zaman ayırdığın için. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bi yandan da tutmazsa cok üzülmeyeyim diye kendimi kötüye de hazırlıyorum maalesef. Iste bu adet olacakmışım hissi ve bel, sırt ağrıları beni korkutuyor çünkü bunlar hem adet hem gebelik belirtisicanım bende tüp bebek annesiyim 2 aylık bebeğim var seni çok iyi anlıyorum bende çok stres yaptım ama çevremdenmi neden bilmiyorum hep pozitif düşünüyordum benim ailem çok yardıcı ldu bana moral onusunda benne zaman ya tutmazsa desem tutacak diyorlardı sende bunu yap tutacak deyip dua et bol bol benim ağzım durmuyordu hep dua belinin ağrımasıda belirtidir benimde sadece belim ağrıyordu
tşklr canım inşallah tutar ben seni anlıyorum bende birgün yengeme anlattım ya tutmazsa oda tutacak dedi bende siz bana hap olumlu konusuyorsnjuz bırakın kendimi diğerinede hazırlayayım çünkü tutmayabiilr dedim. canım zorlu bir sürec insanın aklına her türlü sey geliyor bol bol dua allah yardımcın olsunÇok Sağol zaman ayırdığın için. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bi yandan da tutmazsa cok üzülmeyeyim diye kendimi kötüye de hazırlıyorum maalesef. Iste bu adet olacakmışım hissi ve bel, sırt ağrıları beni korkutuyor çünkü bunlar hem adet hem gebelik belirtisibi de ben yurt dışında yasıyorum o yüzden biraz fazla tek basıma geçiriyorum bu süreci.
Inşallah tutar da emeklerim bosa gitmez. Bu arada Allah bebisinize sizinle beraber uzun guzel bi hayat nasip etsin inşallah .
cnm mesajları okuyorum da burdakilerin çoğunun kasık ağrısı veya göğüs ağrısı vs olmuş.benim transferin 6.günü ama hiçbirşey hissetmiyorum bu da beni umutsuzluğa sürüklüyor.sen gerçekten hiçbirşey hissetmedin mi?sana kaç embriyo konuldu?şuan ki durumun nasıl çok merak ettim.Özel gaziosmanpaşa hastanesi dr um murat keskin çok memnun kaldım ilk tüp bebek denemem ve 15 günlük hamişim Allahıma çok şükür ve hiç bi belirtim olmadı ne akıntı ne lekelenme hiç bişi takmayınn belirti aramayın Allah isteyen herkese nasip etsin inşalah
Hayirli olsun nerede yaptirdin tup bebegini benimde ikincisi yapildi su an ama yasak diye yine bir tane koyuldu.birde yasiniz kac ben 32 yasindayimKızlar ben aranıza yeni katılıyorum 2. Denemem 2 emriyo verildi. 2side iyiymis bugün 6. Günüm zaman gecmiyo sanki.ya tutan arkadaşlar her saniyesini yazabilirmisin en ifak bir belirti
Sonucunuz çıkmıştır ve inşallah hayırlı sonuçlanmıştırÇok Sağol zaman ayırdığın için. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bi yandan da tutmazsa cok üzülmeyeyim diye kendimi kötüye de hazırlıyorum maalesef. Iste bu adet olacakmışım hissi ve bel, sırt ağrıları beni korkutuyor çünkü bunlar hem adet hem gebelik belirtisibi de ben yurt dışında yasıyorum o yüzden biraz fazla tek basıma geçiriyorum bu süreci.
Inşallah tutar da emeklerim bosa gitmez. Bu arada Allah bebisinize sizinle beraber uzun guzel bi hayat nasip etsin inşallah .
Canım sonucunu merak ettım bnde 24yapcam ve hıc bsey hıssettmıyorum ben hıc yatmadım normal yasantımı srdrdum. Ve adet olcam gıbıyım aynı cok uzuluyorym cokŞu anda transferimin 11.günü yarın sonucu belli olacak ama şuan hiç birşey hissetmiyorum hayırlısı mevladan
merhaba bende suan transferimim 8. Günün deyim ve hiç bir şey hissetmiyorum sadece bugün biraz belim ağrıdı bende hiç yatmadim o yüzden sizin sonucunuzu merak ettim pozitiftir inşallah yazarsaniz sevinirimCanım sonucunu merak ettım bnde 24yapcam ve hıc bsey hıssettmıyorum ben hıc yatmadım normal yasantımı srdrdum. Ve adet olcam gıbıyım aynı cok uzuluyorym cok
Merhaba canım meraak etyim sonucun belli oldu muYa kızlar bana cvp yazın 24te kan testım var. 9gunum ve adet oldugumdakı belırtılerın bıre bırını yasıyorum. Cok korkuyorm ve cok streslı anlar yasadım transferı yptıktan sonra aılevı seyler.ve evde 5.gunumden bellı test ypıyorum cıkıyodu 8.gunumden sonra yapıyorum negatıf sonuc. Sızce dusmusmu bıde azımda demır tadı var. Ama kesın ben i braktı bebeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?