- 15 Mart 2015
- 81
- 26
- 3
Evet canım hamıleyım ılk test sonucum 120cıktı yarınn ıkıncıyu yptrcam tam kesınlesecek onu beklıyorum bendemerhaba bende suan transferimim 8. Günün deyim ve hiç bir şey hissetmiyorum sadece bugün biraz belim ağrıdı bende hiç yatmadim o yüzden sizin sonucunuzu merak ettim pozitiftir inşallah yazarsaniz sevinirim
Tup bebekte tıs gebelık olmaz ttlımya cunku drek rahıme kyuyorl dye bılıyorum doktoruna bı sorsaydın canım bende 12gunde 120 cıkmıstı ılk yptrdıgında kctı sennSelam kizlar Size Birsey danismak istiyorum , ben kan testi yaptim 1366 geldi 17 ci gun transferimden normal mi? Dis gebelik Gibi risk var mi ?
Tup bebekte tıs gebelık olmaz ttlımya cunku drek rahıme kyuyorl dye bılıyorum doktoruna bı sorsaydın canım bende 12gunde 120 cıkmıstı ılk yptrdıgında kctı senn
Canım sonucunu yaz bende hıc bısey hıssetmıyordum sadece kasık agrılrı canını hıc sıkma allhın izniyle bebeyın sennledrŞu anda transferimin 11.günü yarın sonucu belli olacak ama şuan hiç birşey hissetmiyorum hayırlısı mevladan
Ama ya nekdr sacma ben o ıdral teslerı yuzunden kafayı yıcektım ılk gunlr yptım pzıtftı sonra yptım negtıf gosterde meyersem hamılyım ıkı haftalık pıskolojımı bozdu anlıcan bı doktrdan rıca et kana baksın ya ee sen nasıl anlıcan yoksa yaCanim ben Yurtdisinda tedavı oldum bizim burda normalde kana bakmazlar benım kasık ağrım var sol kasık ağrısı o yüzden bakıldı değerime .. Yarından sonra yıne bakılacak.. Idrar testıne güvenıyorlar 7-8 çı hafta gelmemızı isterler normalde
Evt canım bebes gelıyk allhın ıznıyle yarınde bakcaz deyeremerhaba bende suan transferimim 8. Günün deyim ve hiç bir şey hissetmiyorum sadece bugün biraz belim ağrıdı bende hiç yatmadim o yüzden sizin sonucunuzu merak ettim pozitiftir inşallah yazarsaniz sevinirim
Ama ya nekdr sacma ben o ıdral teslerı yuzunden kafayı yıcektım ılk gunlr yptım pzıtftı sonra yptım negtıf gosterde meyersem hamılyım ıkı haftalık pıskolojımı bozdu anlıcan bı doktrdan rıca et kana baksın ya ee sen nasıl anlıcan yoksa ya
Ayy işşallah rabbım gonlune gore verr olur işşlh bnımde sol kasıgımın agrısı bnı oldruyordu meyersem hamıleymısım yrın ıkıncu kan testımı yptrcam dua et bana yukselıt işşlhBurasi boyle Canim sacmalik bakalim .. Ama haber ederim iki gun sonra insallah.. Benim 10 cu gun idrarda pozitif gordum gidikce ikinci cizgi koyulasti
Insallah Canim haber et takip edecem seni ..Ayy işşallah rabbım gonlune gore verr olur işşlh bnımde sol kasıgımın agrısı bnı oldruyordu meyersem hamıleymısım yrın ıkıncu kan testımı yptrcam dua et bana yukselıt işşlh
Canım çok sevindim allah sağlıklı sihatli kucağına almayi nasip etsin banada umut oldun inşallah pozitifi görmek bizede nasip olur peki bişey Sora bilirmiyim 12 gün boyunca hiçmi belirtin olmadı herhangi bi değişiklik? Benim iki gündür acayip belim ağrıyor çünkü ve kasiklarim çok ağrıyor bu tedavinin en zor kısmı bu bekleme süreciEvet canım hamıleyım ılk test sonucum 120cıktı yarınn ıkıncıyu yptrcam tam kesınlesecek onu beklıyorum bende
Sen canını hıc sıkma kasıklrı. Belım okdr agrıyodu kı korkuyodu. Hıc kafana takma bunlrı kendını dınleme bn bı gun yattım baskada ytmadım ama iş yapmdım. Bugün de kaan verdım 3de sonucum cıkcak. Deyerım yukselmısmı dye ınn raht ol o bebeyın yıcek ekmeyı varsa senı bırakmaz allah ol derse olır olur. SEn. O yokmus gıbı davran normal yaSa ama agt agr iş yapma sadece sonucu yaz bana merak ederımCanım çok sevindim allah sağlıklı sihatli kucağına almayi nasip etsin banada umut oldun inşallah pozitifi görmek bizede nasip olur peki bişey Sora bilirmiyim 12 gün boyunca hiçmi belirtin olmadı herhangi bi değişiklik? Benim iki gündür acayip belim ağrıyor çünkü ve kasiklarim çok ağrıyor bu tedavinin en zor kısmı bu bekleme süreci
Benim de cumartesi ve iki tane...Kızlar merhaba, cumartesi iki tanecik yavrucuk transferim oldu. Rabbim hayırlısını versin herkese tüm isteyenlere. Dün gece hiç uyuyamadım bel ve sırt ağrısından belirtimi bilmem. Ve acaip halsizliğim var. Okdr cok ilaç alıoruzki bu süreçte biraz vücutların bu ilaçlara ve psikolojimiZe tepki verdiğini düşünüyorum.
2 haziran değilmi tahlil günün. Hayırlısı olsun inşallah. Belirti bulamıorum ama ben :)Benim de cumartesi ve iki tane...
Bir haziran.. Beş günlük embriyo.. Ben de fazla iyiyim çok şükür:))) çoğu zaman unutuyorum bile...ama zaman geçmiyor işte2 haziran değilmi tahlil günün. Hayırlısı olsun inşallah. Belirti bulamıorum ama ben :)
Aaa benimde 5 günlük ama 2 haziran tarihim. Daha 1 hafta var geçmiyor hakikaten. Aynen öyle hafif bir şişiklik dışında bende fazla iyim sanırım :)))Bir haziran.. Beş günlük embriyo.. Ben de fazla iyiyim çok şükür:))) çoğu zaman unutuyorum bile...ama zaman geçmiyor işte
Hadi inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririzAaa benimde 5 günlük ama 2 haziran tarihim. Daha 1 hafta var geçmiyor hakikaten. Aynen öyle hafif bir şişiklik dışında bende fazla iyim sanırım :)))
Amin inşallah hayırlı sağlıklı haberler verelimHadi inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?