Canım sonucunu aldinmi İnşallah yükselmiştir değerin... aynen canım içimi ferah tutuyorum zaten ama zaten pek umutlu değilim transfer olduğunda çok hastaydim öksürme krizlerine giriyor 3 gece öksürmekten hiç uyumadım hiç yatmadim desem yeri var rabbim nasip ettiyse olucaktır zaten o yüzden rahatım senin ilk denemenmiydiSen canını hıc sıkma kasıklrı. Belım okdr agrıyodu kı korkuyodu. Hıc kafana takma bunlrı kendını dınleme bn bı gun yattım baskada ytmadım ama iş yapmdım. Bugün de kaan verdım 3de sonucum cıkcak. Deyerım yukselmısmı dye ınn raht ol o bebeyın yıcek ekmeyı varsa senı bırakmaz allah ol derse olır olur. SEn. O yokmus gıbı davran normal yaSa ama agt agr iş yapma sadece sonucu yaz bana merak ederım
Evt cnım yukselmıs cok sukur 120den 385cıkmıs.ınnkı bnde oyle bur streslı gunler gcrdımkı tranferden sonra bak ama allhım ol dedı olduCanım sonucunu aldinmi İnşallah yükselmiştir değerin... aynen canım içimi ferah tutuyorum zaten ama zaten pek umutlu değilim transfer olduğunda çok hastaydim öksürme krizlerine giriyor 3 gece öksürmekten hiç uyumadım hiç yatmadim desem yeri var rabbim nasip ettiyse olucaktır zaten o yüzden rahatım senin ilk denemenmiydi
Evt deyın gıbı sakın bkırtı arama sakın ol o yokmus gıbındavran emını ttcktr dua et hepKızlar merhaba, cumartesi iki tanecik yavrucuk transferim oldu. Rabbim hayırlısını versin herkese tüm isteyenlere. Dün gece hiç uyuyamadım bel ve sırt ağrısından belirtimi bilmem. Ve acaip halsizliğim var. Okdr cok ilaç alıoruzki bu süreçte biraz vücutların bu ilaçlara ve psikolojimiZe tepki verdiğini düşünüyorum.
Benimde 6. Günüm geriye kaldı 4 gün zaman geçmiyor bende idrar yapmıyorum çünkü moralim bozulacak biliyorum sabretmeye çalışıyorum :)Transfer sonrası 6. Günüm. Zaman geçmiyor geçmiyor. İdrar testi yapmamak için zor duruyorum. Eğer çıkmazsa diğer günler geçmez çünkü biliyorum
Evet benim geldi iki defa simdi 9 haftalığım iyi degil kanama ama illa kötü olacak diye bisey yok kalkma hic benim 6 haftamda oldu yerlesme kanaması olabilir dedi doktor birde6 hafta bes gunlukken oldu hamdolsun iyiyim simdiKızlar Durum kanamm geldı hemsire bunlrı yptr dedı Puroluton depot iğne kalcadan 1 tane progestan 50 mg iğne kalcadan 1 tane shemen yaptır canım ve dinlen cok korkuyorum basına gelen varmı yazjn bana
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah... Bende de hiç belirti yoktu dayanamadım yedinci gün idrar testi yaptım negatif... Gönül ferman dinler mi sabahta ne olursa olsun deyip kan testi yaptırdım. 184. belirti Falan aramayalım idrar testine güvenmeyelim moralimizi yüksek Tutalım . Burada ki tümmm kardeşlerim inşallah bizim gibi hayırlı haberleri alır .Kızlar günaydın. Benim 6.güne kadar hiç ama hiç belirtim yoktu, kendimi dinleyip sonrada hayal kırıklığına uğramak istemediğim içinde belirti aramadım açıkçası...dün 7. Günümdü cuma sabahı mideme kramp girdi acaip bir ağrı verdi ve arkasından bütün gün sırtım çok ağrıdı. Dün sabahta aynı kramp girince doktora gittim. Benim hala şişliğim var o yapıyor zannettim. Normal kan tahlili günüm salı günü. Doktora şikayetimi anlatınca gebelik var muhtemelen ama görelim bir kan tahlilini dedi. 1,5 saatlik sonuç bekleme süresinin ardından değerim 103 çıktı. Yani pozitif sonucum :) salıya kadarda 400ü geçer dediler. Rabbim sizlerede bu güzel sonucu yaşatsın inşallah
Ya. Suan kesıldı cok sukut sende azmi grlmısi sen ne kullndın ya cok korkuyorum daha 5hafyalıgız yaytıyorum bı tuvalete klmıyorum ayın 10ılk utrasonla bakck kesen kacıncı haftada gozuktuEvet benim geldi iki defa simdi 9 haftalığım iyi degil kanama ama illa kötü olacak diye bisey yok kalkma hic benim 6 haftamda oldu yerlesme kanaması olabilir dedi doktor birde6 hafta bes gunlukken oldu hamdolsun iyiyim simdi
Tamam canın cok saol ya dımdı kc aylıksınız bn braz kırkuyorum ama ne bılim yaKesem beşinci haftafada göründü hemde ilk kanamamda acile gittiğimdede doktor kalp atışı var dmişti.ilk kanamam çok oldu benim 4 saat felan sürdü su gibi aktı ikincisi çabuk kesildi biliyorum çok korkuyor insan ama sakın duanı bırakma ben bırakmadım.ilac ben gunluk progestan kullaniyordum zaten kanamalarımın ikisindede prolutan 500 mg vurdurdum ve bazı ilaçlarımı doktorum kesmişti.bu hafta bir tanesine yeniden başladım.dua et düşük tehdidi ićin eşi abdest alıp elini karısını karnına koyup 99 defa ya Mubdi ismini okursa iyi gelir diyorlar.birde ben yavruma her gün dua edip 70 defa Ya Allah ,Ya Rahman,Ya Kavi,Ya Kadir çekiyorum sende duanı edip çek.ya mubdi tesbihini sende çekebilirsin.
Ayy aminn banada nasıp eder işşllh evt cok sukut sımdılık yok. Sız klp atısını fıln duydunuz ozamn ne guzel yaaDokuz bitti ben onuncu haftama girdim.Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin.Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kanaman kesildimi iyisindir insallah
Canım daha cok erken ama gınede sen bılırsın yptr ama o tesler sacmalık. Bak 5gunde basldım yapmaya hergun hep poztıf cıkıyodu sonra 11gunde yptım negatıf cıktı 12gunumde kan verdım cok sukur sonucum pozıtıftı. Onlara ınn ma sadece gununu bkle dua et. 6gunde kndada cıkmaz sonra pıskolojin bozulur busfer bebeyım tttuysa onu da etkılersın yıce ekmek varsa osana sıkı sıkı ttutnmustur.bugun 6. günüm ve dayanamadım idrar testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgi cıktı.inanmadım tekrar yine yaptım yine aynısı acaba yarın kan testimi yaptırsam.
Bence yaptır kan tahlili mutlaka. Ben mide krampından dolayı 7. Günümde doktora gittim. Kan değerim 103 çıktı. Normal tahlil tarihim yarın. Hamile olduğumu öğrendim. Bakalım yarın kaça yükselecek sonucumbugun 6. günüm ve dayanamadım idrar testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgi cıktı.inanmadım tekrar yine yaptım yine aynısı acaba yarın kan testimi yaptırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?