Salı günü ama ben pazartesi yaparım sanırım. Çok zormuş son günler regl belirtileri gördükçe hele gözünün teki yaşlı kalıyo hepCanim benim niye bozuyorsunki morelini test gunun tam nezamandi sabirli ol ve bekle
Transfer tarihin tam olarak ne zamanSalı günü ama ben pazartesi yaparım sanırım. Çok zormuş son günler regl belirtileri gördükçe hele gözünün teki yaşlı kalıyo hep
4 haziran canjmTransfer tarihin tam olarak ne zaman
Benimde 4 haziran çift embriyo mu, kan testi yaptın mı?4 haziran canjm
Çift canım .yaptirmadim kan testi.sen yaptirdin miBenimde 4 haziran çift embriyo mu, kan testi yaptın mı?
Ben tabi dayanamadım ve cuma günü yaptırdım negatif geldi benim tek embriyo moralim bozuldu ama hamileliğin gibi bir his var içimde.Çift canım .yaptirmadim kan testi.sen yaptirdin mi
Ins canım ..bende de tam tersi his var kendim için. Adet belirtileri var Sivilceler bel ağrısı.Ben tabi dayanamadım ve cuma günü yaptırdım negatif geldi benim tek embriyo moralim bozuldu ama hamileliğin gibi bir his var içimde.
Bence bozma moralini bendede aynı şekilde bel ağrısı ve zaman zaman regl sancısı tarzında ağrım oluyor, hafif zorlandığımda karnımda kramp tarzı birşeyler oluyor, kahverengi akıntı hiç olmadı, Sivilceler strese bağlı olabilir, inşallah mutlu haberi beraber alırız.Ins canım ..bende de tam tersi his var kendim için. Adet belirtileri var Sivilceler bel ağrısı.
Ins canım hepimize. .Bence bozma moralini bendede aynı şekilde bel ağrısı ve zaman zaman regl sancısı tarzında ağrım oluyor, hafif zorlandığımda karnımda kramp tarzı birşeyler oluyor, kahverengi akıntı hiç olmadı, Sivilceler strese bağlı olabilir, inşallah mutlu haberi beraber alırız.
Sat'ın ne zaman canım.Ins canım hepimize. .
Geçen ay 16 sinda oldum canım 28 günde 1 oluyorum.Sat'ın ne zaman canım.
Nasıl oldu ağrıların, ne durumdasın.Geçen ay 16 sinda oldum canım 28 günde 1 oluyorum.
Dün aksama doğru hiçbir şey kalmadı bu sabah da iyi uyandım canim. Şu an herhangi bir şey yok bu sefer de niye yok diye düşünüyorum. Sen nasılsın sen de var mı bir şeylerNasıl oldu ağrıların, ne durumdasın.
İyi olmana sevindim canım, Bugün adet olacakmışım gibi bir ağrım var, ancak ağrılarım dediğim gibi anlık, sadece arada şeffaf akıntım oluyor.Dün aksama doğru hiçbir şey kalmadı bu sabah da iyi uyandım canim. Şu an herhangi bir şey yok bu sefer de niye yok diye düşünüyorum. Sen nasılsın sen de var mı bir şeyler
Çok sağol canım .belki akinti da fitildendir fitil kullaniyorsan. Sen ne zaman yaptircaksin tahlilİyi olmana sevindim canım, Bugün adet olacakmışım gibi bir ağrım var, ancak ağrılarım dediğim gibi anlık, sadece arada şeffaf akıntım oluyor.
Salı günü yaptırıcam canım, tek embriyo transfer edildi.Çok sağol canım .belki akinti da fitildendir fitil kullaniyorsan. Sen ne zaman yaptircaksin tahlil
HAYIRLISI olsun canım hakkımızda inş az kaldiSalı günü yaptırıcam canım, tek embriyo transfer edildi.
bence bekle canim iki kere ayni stresi yasama derim.biliyorum beklemek cok zor amaSlm kizlar benim bugun 10 gunum normalde regli gunum bugun ama simdiye kadar gelmedi. Acaba yarin test yaptirsam cikarmi ???? Doktorum ayin 19 test yao demisti .ama dayanamiyorum uffff
Evet inanki cok zor turkiyede dada erken test yapiorlar burda tamm iki hafta turkiyede 10gun sonra yapiuorlar niyeki uffffbence bekle canim iki kere ayni stresi yasama derim.biliyorum beklemek cok zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?