transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ins canım ..bende de tam tersi his var kendim için. Adet belirtileri var Sivilceler bel ağrısı.
Bence bozma moralini bendede aynı şekilde bel ağrısı ve zaman zaman regl sancısı tarzında ağrım oluyor, hafif zorlandığımda karnımda kramp tarzı birşeyler oluyor, kahverengi akıntı hiç olmadı, Sivilceler strese bağlı olabilir, inşallah mutlu haberi beraber alırız.

Ins canım hepimize. .

Dün aksama doğru hiçbir şey kalmadı bu sabah da iyi uyandım canim. Şu an herhangi bir şey yok bu sefer de niye yok diye düşünüyorum. Sen nasılsın sen de var mı bir şeyler
İyi olmana sevindim canım, Bugün adet olacakmışım gibi bir ağrım var, ancak ağrılarım dediğim gibi anlık, sadece arada şeffaf akıntım oluyor.

İyi olmana sevindim canım, Bugün adet olacakmışım gibi bir ağrım var, ancak ağrılarım dediğim gibi anlık, sadece arada şeffaf akıntım oluyor.
Çok sağol canım .belki akinti da fitildendir fitil kullaniyorsan. Sen ne zaman yaptircaksin tahlil

Slm kizlar benim bugun 10 gunum normalde regli gunum bugun ama simdiye kadar gelmedi. Acaba yarin test yaptirsam cikarmi ???? Doktorum ayin 19 test yao demisti .ama dayanamiyorum uffff

Slm kizlar benim bugun 10 gunum normalde regli gunum bugun ama simdiye kadar gelmedi. Acaba yarin test yaptirsam cikarmi ???? Doktorum ayin 19 test yao demisti .ama dayanamiyorum uffff
bence bekle canim iki kere ayni stresi yasama derim.biliyorum beklemek cok zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…