transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

günaydın kızlar. Benim bugün tam bir hafta oldu transfer yapılalı. 3. gün çok şiddetli sancıyla uyandım. sağ yumurtalığımın orda ufak bi şişlik var ve sağ tarafıma yattığımda huzursuz ediyor. arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. daha 5 günüm var meraktan çıldırıyorum. Dün biraz psikolojim bozuktu.Çok ağladım. Umarım bebeklerime bişey olmamıştır. 3 tane 3. gün embriyosu kondu. Valla her şeyden bi belirti çıkarmaya çalışmaktan yoruldum.

Gunaydin cnm once allah sabir versin ve guzel haberler alirsin insallah burdaki butun arkadaslarim ayni yoldan gecti :) yani yalniz degilsin yumurtalar toplandiktan sonra bendede garil cok ama cok oldu transferden sonrada sancilar cok oldu 7 gun ne surdu sancilar doktorum normalden farkli bi agri hisediysen bi anlaik ve sitetli o transeferden sonra yumurta yerlesmesi ola bilir dedi göguste hassasiyet karinda krafmlar agrilar bel arisi ayni adet gorecekmisin gibi olursada buda ilaclarin etkisi oluyor ve sunu hic unutma beklemek insani deli ediyor biliorum benim bugun 11gunum aslinda daha ayin 19 kadar beklemeliyim ama dayanamicam galiba bugun pipi testi alicam yoksa bende sabir kalmadi almanyada nedense daha uzun bekletiorlar test gununu hersey nasip rabim hepimize hayirli haber almayi nasip etsin ama unutmadan soyleyim morel cok ama cok onemliymis dokyorum bana dediki cocuklarin icicnde onlari oksa ve konus rahat olsunlar pikoloji cok onemli dedi sen nekadar rahat olursan cocuklarin okdar rahat yerlesirler dedi uzulme vr aglama onlar su an yaninda onun tadini cikar canim adet olmadigin surece korkma rabim hepmizin yardimcisi olsun

Çok haklısın gerçekten. Dr umu aradım bende. Şişlik için bişey söyleyemedi ama belki iyi bişeydir dedi bugün kan vermeye gideceğim az da olsa bişey çıkar varsa. Yoksa böyle daha çok geriliyorum

Çok haklısın gerçekten. Dr umu aradım bende. Şişlik için bişey söyleyemedi ama belki iyi bişeydir dedi bugün kan vermeye gideceğim az da olsa bişey çıkar varsa. Yoksa böyle daha çok geriliyorum
Bence daha cok erken hemde cok cok yinede sen bilirsin

Seamm benim de cuma günü transferim oldu ikinci tüp bebek denemem hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

hayırlısı olsun canım hakkımızdaa ben pazartesi test yapmayı düsünüorum
Sen yine iyi bekliceksin benim cuma iğnem var eczaneye vurdurmaya gittiğimde test alıyim diyorum ilkinde de 7.gün yapmıştım çıkmıştı bu sefer rahmim sanki adet olucakmışım gibi transferden beri ara ara bi baskı var sanki bu sefer transfer sonrası çok sıkıştım tuttum ondan mı bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama bu defa olmadı gibi geliyo sende var mı belirti hiç canım

ne ignesi vurulacaksınn canımm benim adet olacakmısım gibi karnım agrıyor sadece bende idrarımı yaptım transferden sonraa beklemedim cok dolusun dedi zaten doktorr transferden bir gün sonra beyaz beynir gibi akıntım geldi bir daha da gelmedi hiç onu takıorum kafama bendee

Pruloton iğnem var canım transfer günü vuruldum bide 7.gün vurul dedi benide geç aldılar bide hemşire çok bastırdı transfer sırasında iyice sıkıştım jel kullanıyosan birikince geliyo öle

Pruloton iğnem var canım transfer günü vuruldum bide 7.gün vurul dedi benide geç aldılar bide hemşire çok bastırdı transfer sırasında iyice sıkıştım jel kullanıyosan birikince geliyo öle
benim bu sefer ignem yok ilkinde vardı hap verdiler bu sefer belirti aramamaya calısıorum ama olmuyor :)) hersey de bi umut yada bi huzunn

benim bu sefer ignem yok ilkinde vardı hap verdiler bu sefer belirti aramamaya calısıorum ama olmuyor :)) hersey de bi umut yada bi huzunn
Anladım canım ilkinde bende çok rahattım bu sefer transfer öncesinden korku vardı zaten halada var ondan mı vücud ondan da mı kasılıyo böyle bilmiyorum ilkinde tutmuşmuydu senin hangi merkezde yaptırdın

Anladım canım ilkinde bende çok rahattım bu sefer transfer öncesinden korku vardı zaten halada var ondan mı vücud ondan da mı kasılıyo böyle bilmiyorum ilkinde tutmuşmuydu senin hangi merkezde yaptırdın
izmir ege ünı bana göre tutmusuu ama kendimimi avutuorum bilmiorum sonra hast doktor yok dedii
evet agrıların onun için kendini rahat bırak nasip de yoksa yapacak birsey

izmir ege ünı bana göre tutmusuu ama kendimimi avutuorum bilmiorum sonra hast doktor yok dedii
evet agrıların onun için kendini rahat bırak nasip de yoksa yapacak birsey
Öyle canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin boş çevirmez inş elimizi

Merhaba arkadaşlar bu gün test günümdü çok şükür sonuç pozitif iki gün sonra yemiden kan verecem değerlerin yükseldiğini anlamak için hiç bir belirti yaşamadım sadece adet öncesinde kuyruk sokumu ağrım olurdu yine ara sıra oldu inşallah hayırlısıyla tamamı gelir Rabbim sizinde gönlünüze göre versin .

Hayirli olsun cnm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…