Slm cnm bak ben arkadaslarin gazina geldim ve idrar test yaptim negativ cikti morelim sifirlarda ve cok uzgunum
Evet cnm erken sana derken ben yaptim o hatayiyaa ama senin içide erken değil mi daha üzme kendini lütfen
Yani benimki belki pozitif olabilir ben normalde bu ayin 19 kan testi yapmaliydim bugun dayanamadim ve bugun idrar testi yaptim ve negatif cikti ve su an cok cok yikildimArkadaşlar idrar testi başlangıçta belki çoğul gebelik şhtimalinde değer yüksek olduğu zaman sonuç verebilir aksi durumda idrarda göxükmez bence benim de değerim çok yüksek değil oek çok kişininkine göre ama doktorum iyi dedi şimdi iki gün sonraki teste önemli olsn yükselmesi bende kırkuyorum ya yükselmezse diye yani sürekli dua halinde olmamız lazım telaş etmeyip test gününüzü bekleyin ve belirti aramayın canlar
Evet kan testi sans sonuç verecek idrar testine bakıp kendini üzme. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.Yani benimki belki pozitif olabilir ben normalde bu ayin 19 kan testi yapmaliydim bugun dayanamadim ve bugun idrar testi yaptim ve negatif cikti ve su an cok cok yikildim
Cumlemize amin cnmEvet kan testi sans sonuç verecek idrar testine bakıp kendini üzme. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin.
Canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. İnşallah kan değerinde iyi çıkar sağlıkla ilerler. Darısı bizere. Benim de bugün 6. Günüm beklemek çok zor her yaptıgım harekette endişeleniyorum acaba yanlış bişeymi yaptım bişey olucakmı diye kendimi yedim bitirdimArkadaşlar öncelikle Allahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularını kucağına almayı nasip etsin diye dua ederek başlamak isiyorum. Yaklaşık 5 senelik evliyim, çok zor zamanlar atlattım ancak şimdi çok heyecanlıyım...3 adet aşılama denemesi, ilkinde bir düşük (missed abortus) ve şimdi ilk tüp bebek denemem :)
Transfer sonrası 10. günüm ve sanırım gebeyim...kızlar korku, endişe, sevinç, mutluluk her şeyi bir arada yaşıyorum..Açıkçası endişe duygum çok ağır basıyor...
Acaba belirtileriniz neler benim de bugun transfer sonrası. Günüm deDiğer başarısız denemelerde test günlerime kadar gebe olmadığımı tahmin ettim ve bu sefer de hamile olduğumu hissettim çünkü daha önce hamile kalmıştım..ve belirtilerim hemen hemen aynıydı..
Canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. İnşallah kan değerinde iyi çıkar sağlıkla ilerler. Darısı bizere. Benim de bugün 6. Günüm beklemek çok zor her yaptıgım harekette endişeleniyorum acaba yanlış bişeymi yaptım bişey olucakmı diye kendimi yedim bitirdim
bende en önemli belirti göğüslerde şişlik yeşil damarlanma ve göğüste acı, hassasiyet, keza yaşıyorum bunları, ama hamileliğinin başından sonuna kadar bu göğüs olayını hiç yaşamayanlar da var bizzat biliyorum, tansiyonum 10/6 civarına düşüp nabzım normal halde (11-12/7-8 iken) nabzım da normal halde 69-70 lerden 80 civarına çıkıyor..çarpıntım oluyor...Bu sefer de öyle oldu..Diğer yandan uç organlarım ayak, eller soğuk olurken gövdemde ve normalden biraz yüksek bir ateş oluyor...önceki gebeliğimde düşeceğini mi hissettim bilmiyorum ama çok agresiftim şimdikinin tam tersi olarak bu sefer çok pozitifim doğayı, hayatı, herşeyi olduğu gibi bir kabullenmem var, tevekkül içindeyim, dua ediyorum, endişem var ama yine de tuhaf bir rahatlığım da var, öncekinde gerçekten çok hırslı, asabiydim ve kendimi sakinleştiremiyordum. Bir de bende uykusuzluk yapıyor hamilelik, gece gündüz her an uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Mide yanmam da çok oluyor. Normalde de midesi hemen hiç bulanmayan biriyim, ameliyat opu vs den sonra da midem hemen hiç bulanmaz, ama gebelikte yediğim bazı şeylerden sonra oluyor, kokuları süper alıyorum...Bir de bu sefer salatalık gece rüyama girdi :) sabah deli gibi çilek ve salatalık yiyorum çok ilginç... :) Günün birinde en aradığım şeyin salatalık olacağı hiç aklıma gelmezdi...Acaba belirtileriniz neler benim de bugun transfer sonrası. Günüm de
Sizde epey belirti var benim ilk 2 gün bel ağrısı vardı şimdi oda yok hayrolsun inşallahbende en önemli belirti göğüslerde şişlik yeşil damarlanma ve göğüste acı, hassasiyet, keza yaşıyorum bunları, ama hamileliğinin başından sonuna kadar bu göğüs olayını hiç yaşamayanlar da var bizzat biliyorum, tansiyonum 10/6 civarına düşüp nabzım normal halde (11-12/7-8 iken) nabzım da normal halde 69-70 lerden 80 civarına çıkıyor..çarpıntım oluyor...Bu sefer de öyle oldu..Diğer yandan uç organlarım ayak, eller soğuk olurken gövdemde ve normalden biraz yüksek bir ateş oluyor...önceki gebeliğimde düşeceğini mi hissettim bilmiyorum ama çok agresiftim şimdikinin tam tersi olarak bu sefer çok pozitifim doğayı, hayatı, herşeyi olduğu gibi bir kabullenmem var, tevekkül içindeyim, dua ediyorum, endişem var ama yine de tuhaf bir rahatlığım da var, öncekinde gerçekten çok hırslı, asabiydim ve kendimi sakinleştiremiyordum. Bir de bende uykusuzluk yapıyor hamilelik, gece gündüz her an uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Mide yanmam da çok oluyor. Normalde de midesi hemen hiç bulanmayan biriyim, ameliyat opu vs den sonra da midem hemen hiç bulanmaz, ama gebelikte yediğim bazı şeylerden sonra oluyor, kokuları süper alıyorum...Bir de bu sefer salatalık gece rüyama girdi :) sabah deli gibi çilek ve salatalık yiyorum çok ilginç... :) Günün birinde en aradığım şeyin salatalık olacağı hiç aklıma gelmezdi...
bende de oldu bu ilk transferim ve ilk bir kaç gün aynen bel ağrım oldu sonra kayboldu, çok nadiren oluyor şimdi, bir de yumurtalarım toplandıktan sonra ve toplanmaya yakın baya adet sancısı benzeri kasıklarımda ağrılar olduta ki transfere kadar.. hatta ben rahim boş olduğundan adet olacağım galiba dedim..:) ancak, transfer sonrası bu adet ağrısına benzer kasık ağrısı çok nadir oldu son bir kaç gündür hemen hiç yok diyebilirim. ilk gebeliğimde rutin olarak olup hemen geçiyordu. İyi bir şey mi bilmiyorum anlamlı mıı...Sizde epey belirti var benim ilk 2 gün bel ağrısı vardı şimdi oda yok hayrolsun inşallah
Evet canım haklısın galiba herkesin belirtisi farklı oluyor en iyisi kendimi ddinlememek zamanı gelince ogrenicez nasılsabende de oldu bu ilk transferim ve ilk bir kaç gün aynen bel ağrım oldu sonra kayboldu, çok nadiren oluyor şimdi, bir de yumurtalarım toplandıktan sonra ve toplanmaya yakın baya adet sancısı benzeri kasıklarımda ağrılar olduta ki transfere kadar.. hatta ben rahim boş olduğundan adet olacağım galiba dedim..:) ancak, transfer sonrası bu adet ağrısına benzer kasık ağrısı çok nadir oldu son bir kaç gündür hemen hiç yok diyebilirim. ilk gebeliğimde rutin olarak olup hemen geçiyordu. İyi bir şey mi bilmiyorum anlamlı mıı...
Canım senin veya belirtileri olmayan diğer arkadaşların illa şu belirti bu olacak diye bir şey yok bence...belirtiler kişiden kişiye değişiyor, hatta aynı kişinin bir hamileliği diğerine benzemeyebiliyor..benimkiler şimdilik aynı gidiyor bakalım...ama aynı kişilerin hamileliklerinde çok farklı şeyler, belirtiler yaşadıklarını dinlemiştim....
Aynen canım pozitif düşünmek en önemlisi.. açıkçası olmazsa dünyanın sonu değil yine deneriz diyorduk eşimle canımız sağolsun diyorduk ve hep Allah (cc) a dua ettik isteyen herkesle birlikte bize de hayırlısıyla nasip et diye..söylediğim gibi ben bugüne kadar biraz umutluydum ama düşüncelerimi hiç negatif yapmadım, benim için zor olsa da rahatlatmaya çalıştım kendimi, aklıma olumsuz bir şey geldiğinde hemen dua ettim, müzik açtım, ne bileyim komik video izledim, kitap okudum, vsvs. aklımı hep meşgul etmeye çalıştım. Sosyal iletişimimi minimum düzeyde tutmaya çalıştım gelecek olumsuz haber veya durumlara karşı...Allah'ım bu zor günlerde hepimizin yardımcısı olsun.Evet canım haklısın galiba herkesin belirtisi farklı oluyor en iyisi kendimi ddinlememek zamanı gelince ogrenicez nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?