transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yani benimki belki pozitif olabilir ben normalde bu ayin 19 kan testi yapmaliydim bugun dayanamadim ve bugun idrar testi yaptim ve negatif cikti ve su an cok cok yikildim
bende ne durumdasin diye merak ettim yazayim dedim sana.neler yapmissin sen gorusmeyeli.canim hicc idrar testiyle moralini bozma.kendini de bosuna yipratmabenim ilk gebeligimde kan testim cook yuksek oldugunda bile idrar testim silik cikmisti.o nedenle bosver bunu.ici.i ferah tut.kendine eziyet etme.sen elinden geleni yaptin gerisi ttakdiri ilahi.

Allah razi olsun cnm benim bi aptalik yaptim iste arkadaslarima uyarak kesin varsa cikar surda bes gunun kalmis dediler ne bilim bende yapayim dedim negativ goruncede haliyle cok uzuldum ama sonradan cok kisi yazmiski erken test yaptim idrarda cikmadi kanda cikti diye ve bunu onlar benim gibi 5 gun once degilde 3 -2 gun once yapmislar onlarda bile idrarda cikmais kanda ama pozitf gormusler aman napim cnm hic bir belirti kalmadi ya kendimi boslukta hisetim bi an allahim guzel haberler almamizi nasip etsin neyse sen anlat bakalim sen naptin yenilik varmi canim

sende haklisin aslinda cok zor boyle belirsizlik icinde beklemek.Allahim hepimize en kisa zamanda hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin.ben ayniyim canim negatiften sonra kendimi temizlige verdim.cumartesi doktora randevu almistim bakalim ne diyecekler.ama iyiyim Allaha hamdolsun.cabuk toparlandim :)eve yeni gelmistim seni merak ettigim icin bi bakayim dedim ne yapti diye

Allah razi olsun dusunulmek cok guzel ama benim doktor demistiki 2-3denemede sansin daha.cok yukselior demisti rabim herseyin en iyisini bilir cnm beni habersiz birakma lutfen ozeldende yaza bilirsin haberim olsun ama sunu soyleyim siz turkiyede daha sanslisiniz burdaki doktorlar bile diyor orda imkan ve doktorlar daha iyi diye burda dokyorlar okdar detaya girmiorlar cnm allahim sana ve hepimize cok guc ve sabir versin isteyen herkese evlat nasip etsin su guzel ayda duani eksik etme cnm

aynen canim sende haberdar et kendinden.bunu duyduguma sasirdim cidden burada daha iyi olmasina.Allahim imtihanimizi kolaylastirsin dilimizi isyandan korusun bizlere eslerimizden ve zurriyetlerimizden goz aydinligi versin.ramazan ayini bereketli.gecirmek lazim dualarimdasiniz Allahin izniyle.asla kendini yanliz hissetme bizler birbirimizin halini en iyi anlayanlariz.

Arkadaşlar 11. Gün test sonucum 43 küsürdü 13. gün test sonucum 71 küsür evet yükselmiş ama ikiye katlamamış doktor olumlu konuşuyor ama ben korkuyorum kimyasal gebelik yaşarım diye 26 sında kese görmeye çağırdı hayırlısı birazda olsa umutlu olmak güzel
ama korkular devam ediyor çünkü değerlerim pek yüksek değil hayırlısı

canim Allah korusun insallah hersey yolunda gider icini ferah tut.canim degerlerinin yuksek olmasida onemli degil bence cunku benim daha once 100idi degerim sonra ikiyede katlandi ama kimyasal gebelikle sonuclanmisti.yani eger olacaksa oluyor degerin yuksek olmasi kesin bi sonuc vermiyor kafana takma bunu canim

Haklısın zaman herşeyi gösterecek Rabbim hepimizin gönlüne göre versin teşekkürler.

Slm cnm rabim bebisini. Kolarina almayi nasip etsin kimyasal. Gebelik ne demek ilk kez duydumm kusra bakma

Slm cnm rabim bebisini. Kolarina almayi nasip etsin kimyasal. Gebelik ne demek ilk kez duydumm kusra bakma
Canım bu durumda testte gebe olduğun anlaşılıyo ancak ilerlemeden düşükle sonlanıyor yani kese falan göremiyosun sonra beta hcg yükseliyor ama sonra düşmeye başlıyor ve kendiliğinden kanama ile düşük oluyor gebeyim diye sevindiğini anlamadan bitiyo herşey hayırlısı bakalım

Rabim o aciyi yasatmasin cnm cok dua et bizleride unutma sakin

Arkadaşlar mrb. Ben yeni katıldım aranıza bugün transferimin 6. Günü ve bu ikinci tüp bebek denemem. İlki negatifle sonuçlandı benim sıkıntım... Ben regl olmadan 10 gğn önce belirtilerim başlıyor (sinir, şişkinlik, huysuzluk, kasık, bel, bacak ağrısı ve son güne yakında bağırsak hareketliliği) ilk yransferimdede bu belirtileri hissetmiştim ve hamile kalamadım ve şindi yine tüm regl belirtilerimi yaşıyorum ve bu kez ilkinden daha çok korkuyorum ((( ya yine tutmadıysa

Teselli için iki kelime yazıcak kimse yokmuuuuu.......
Slm cnm oncelikle rabim su guzel ayin hurmetine evlat isteyenlere hayirli bir evlAt nasip etsin canim negatif dusunme pozitif ol guclu ol cok zor durumda oldugunu biliyorum cunku burda hepimiz kader arkadasiyiz cok sabirli olmaliyiz cnm bosuna benim gibi hep bi care arama tek bir gercek var canim sabirla beklemek onun icin dua et ve ümit et kendini birakma lutfen pozitf dusunki pozitif haber gelsin :)

İlk öncelikle tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olur inş canım her gebelik aynı olmaz belkide sen kendini dinlediğin içindir düşünmemeye çalış dicem ama bunun imkansız olduğunu biliyorum en azından kötü düşünmemeye çalış umarım hakkında hayırlısı olur

Teşekkür ederim :) kendimi dinlemek istemiyorum ama bu kasık ağrısı unutturmuyor ki insana hamilemiyim yoksa regl mi olucam diye düşün dur

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza bugün katıldım. Transferimin 12. Günü, test günümdü bugün. Çok şükür olumlu çıktı. Şimdi hayırlısıyla Allah'ım keseyi görmeyi, kalp atışlarını da duymayı nasip etsin. İnşallah evlat isteyen tüm arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ben tedavim başladığımdan beri hep burada yazılanları okudum. En sıkıntılı zamanlarımda bana umut oldu. O nedenle ben de şimdi bu bekleme sürecinde neler yaşadım yazmak istedim. Öncelikle regl belirtisi yaşayan arkadaşlar hiç umutsuzluğa kapılmasın. Ben 8. Günden beri o ağrıları çekiyorum. Regl dönemi yaşadığım tüm belirtiler o günden sonra ortaya çıktı ve ben o ağrılar yüzünden negatif olacağını düşündüm, çok moralim bozuktu. Ama çok şükür pozitif çıktı. O nedenle ona hiç takılmayın. Onun dışında bir belirti falan da hissetmedim. Sadece çok gazım var ama o da progesteron jelden kaynaklandı. Midemde de ara ara yanma oldu ama ben onun da stresten olduğunu düşünüyorum, gerçekten hamilelik belirtileri için daha erken. Belirti arayarak kendimizi boşuna yıpratıyoruz. Çok zor biliyorum ama sabırla umutla test gününü bekleyebilmek en önemlisi. Şu an da aynı regl ağrılarına benzer ağrılarım devam ediyor, jelden kaynaklanan akıntı dışında bariz bir akıntı falan da yok. Gerçekten herkesin bünyesi farklı tepki veriyor. Bu nedenle hiç umutsuz olmayın arkadaşlar, inşallah hayırlı haberleri hepiniz alırsınız ve Allah devamını da nasip eder sağlıkla. Dualarım hepimiz için

Hayirli olsun cnm allah razi olsun bu guzel haberi bizele paylastigin icin rabim evladini kucaklarina almayi nasip etsin senin ilk denemenmi ????

Merhaba :) Size umut olmaya geldim :)

benim kimyasal gebeliğim bile yoktu. aşılamada da döllenme olmamıştı. çok umutlu bi hasta değildim ama tüp tuttu çok şükür.

5.gün blast transferi yapıldı ve o gün tutmuş arkadaşlar (beta hcg sonucundan anlaşıldı). belirtilerimi yazayım;
transferden sonraki 4. gün gece tuvaletim gelmeye başladı ve bunun dışında belirtim olmadı! oturup ağladım hatta herkesin kasık ağrısı oluyor, bel ağrısı oluyor benim yok tutmadı galiba diye. crinone jel akıntısı dışında akıntı da olmadı. hayat gayet normal devam etti benim için o sebeple sık idrara çıkmayı da (sık dediysem normalden 1-2 fazla) sistit oldum herhalde diye düşündüm.

lütfen belirti aramayın, belirti bulunca veya bulmayınca üzülmeyin arkadaşlar :) benim hala belirtim yok! (5 hafta 6 günlük hamileyim) dün kalp atışını duyduk çok şükür. son birkaç gündür sanki her şeyin kokusu varmış gibi hissediyorum ama bulantı vs de yok.

Dualarımdasınız hep

Sagol cnm rabim bebegini kolarina almayi nasip etsin bakalim yarinde benim test gunum herseyin yairlisi cnm dua et burdaki herkes dua etsin lutfrn bendede hic ama hic belirti yok tek cok uykum var bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…