transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba hanımlar bugün transferimin 8.günü ilk denemem çift embriyo koydurduk dayanamadım eşime test aldırdım yaptım ama sonuç negatif kendime söz vermiştim üzülmeyecem daha erken diye ama burada okuduğum bazı şeylerden sonra morelim bozuldu kimi 7 günde idrarda çıktığını yazmış benim negatif olması normal mi acaba kanamam falan da olmadı tek değişiklik ara ara rahim bölgeme kısa kısa batmalar oluyor göğüslerim çok şişti ve acıyor ama ben bunları adet olacağım zamanda yaşıyordum ki negatif sonuçmu alıcam acaba

Sagol cnm rabim bebegini kolarina almayi nasip etsin bakalim yarinde benim test gunum herseyin yairlisi cnm dua et burdaki herkes dua etsin lutfrn bendede hic ama hic belirti yok tek cok uykum var bukadar
Rabbim hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin acaba bizde yaşayacakmıyız bu mutluluğu ben hisedemiyorum olsa hisetmezmiydim 8 .günüm tüp bebek ama hayatım en normalinden de normal bi şekilde seyrediyor bende istiyorum miğdem bulansın kokulara hasasiyet ama yok (

Slm canim sakin morelini bozma bende yaptim sonra doktoruma sordum ve o kizdi krsinlikle idrar testinde cikmaz dedi bende kendimi cok deli yaptim ama tapma kendine zarar bebisine zarar annesi bekle ve cok dua et ben insallah yarin test yapyiracam hayirli sonuc Alirim insallah

Insallah cnm bizdr o guzel duyguyu hisederiz ama birsey hisetmedigin cok ama cok notmalmis yapicak birsey yok sabir sabir sabir ve bol bol dua canim deli etme kendini

O kadar güzel yazmışsınız ki gözyaşlarıma hakimm olamadım kendi kendimi sttrse soktum boş yere ozaman ama beklemek kadar zor bişey yokmuş anladım ne günlwr geçiyor ne saatler 4 günüm kaldı yatığım yerden neti karıştırdıkça kafam karışıyor kimisi hisediyor kimisinin idrarda çıkıyor kiminin miğdesi bulanıyor ama kendime bakıyorum hiç bir şey yok bu sefer stres gözyaşı hakim olamıyorum dün göğüslerime dokunamayacak kadar ağrım vardı bugün tık yok sanki hersey normal anlamadım niye böyle oldu çok üzülüyorum bi de test negatif offf delirecem herhalde kusuruma bakmayın ne olur içim içimi yiyor

Son düzenleme:
Insallah cnm bizdr o guzel duyguyu hisederiz ama birsey hisetmedigin cok ama cok notmalmis yapicak birsey yok sabir sabir sabir ve bol bol dua canim deli etme kendini
Hep ediyorum Allahıma bana olmayan evlat kokusuna hasret herkese nasip etsin inşallah başka elimden bişey gelmiyor sadece umudumu yitirmekten ve 2.denemeyi yapamamaktan korkuyorum olumsuz olursa sonucumuz

Sonucunu mutlaka bildir bana umut olur inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni bize nasip eder bir an önce her ağrıya her acıya her gece uykusuzluğa razıyım yeter ki olsun

Canim ne kusuru senin cekyigini bende cekiyorum ve senin gibi kac arkadasimiz daha ayni durumda inanki seni cok iyi anliorum o belirtile kaafani takma okadar horman alioruzki bunlar haliyle vucuda be tepki etmesi lazim mantikle dusunelim cnm benim ve dusun iki haftalik gebelikten konusuyoruz normalde hamike kalsak Yani tup bebeksiz nezaman farkina Variyoruz. Birdaki adet doneminde beli oluor ozamanda zaten 4 - 5 haftalik hamile oluyorlar biz iste daha iki hafta bile olmuor tam ne belirtisi ola bilirki cnm gel arkadasim kendimizi deli etmeyelim dua edelim allahatan baska billen olmicana gore isterse bintane belirti yazalim ne fayda rabim hepimize hayirli ise nasip etsin canim uzme artik kendini bebisini. Dusun annesi ben hep konusuyorum yavrum sende benle allah dua et anneme tutundur beni rabim diye ddua ediorum sende et onu his et annesi Egerkide hayirli iste rabim zaten nasip edecek :*

Sonucunu mutlaka bildir bana umut olur inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni bize nasip eder bir an önce her ağrıya her acıya her gece uykusuzluğa razıyım yeter ki olsun
Canimmm rabimden hayirlisini dile ne olursa olsun hic deme allahim srnden saglikli hayirli bir evlat istiorum de acisiz uykuzus guzrl bi hamilelik dile canim

Çok tşk ederim Allah razı olsun hepinizden rahatlamaya çok ihtiyacım vardı doğru söylüyorsunuz bazı belirtiler için çok erken olabilir hep konusuyorum annecim sıkı skı tutun bana bırakma sakın beni diyorum dua ediyorum sürekli gece gündüz Allahım yüzümüze güldürsün inşallah cok ama cook tşk ederim :) tutunacak inanıyorum

Benim de idrarda çıkmadı sekizinci gün ama çok şükür hamileyim
Bozma moralini

Ohhh simdi icim rahatladi be ohh boyle pozitif ol kader arkadasim :)

Merhaba arkadaşlar.bugün benim transferimin7. Günü.beklemedeyim.14 yıldır bebeğimi bekliyorum.4 defa tüp bebek yapildi 1. Tuttu.düşük oldu.diğerleri tutmadı be....4. İçinde beklemedeyim.inşallah bebeğim bana sıkıca tutunur.dualar ediyorum. Su an ayakta kalınca belim agriyor..korkuyorum.Rabbim bize de inşallah bebeğimizin kucağınıza almaya yı nasip etsin.

Benim de idrarda çıkmadı sekizinci gün ama çok şükür hamileyim
Bozma moralini
Peki en belirgin belirtin neydi yani ben dün göğüslerime dokunamıyordum bile ama bugün bir anda geçti sanki dün o acıyı çeken ben değildim neden bir anda değişti ki daha da ilerlemesi gerekmiyormuydu yada ne bileyim yani hiç mi küçücüktemi belirti olmaz

İnşallah canım ya inşallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz ne güzel en azından sende belirti var ben bu belirti olayına kafayı epeyce taktım ama bi umut arıyorum işte hastanediye gidip kan tahlili yaptıracam ama erken diye olumsuz olur bu sefer hepten yıkılırım zor tutuyorum kendimi

Ohhh simdi icim rahatladi be ohh boyle pozitif ol kader arkadasim :)
Ya ewet umudum var ama sanırım kendime fazla yükleniyorum oda tecrübesizliğimden kaynaklı ve tek başınayım kimseyle konusmuyorum çünki kimse anlamak istemiyor bu durumda olmayan yada yaşamayan bilemez öyle değil mi dolayısıyle herşey içimde de gözümde de büyüyor beni en iyi buradaki senin de söylediğin gibi kader arkadaşlarım anlar

Bende tst yapmak istiyorum ama beklemek zorundayız canım.elbette Dr da bir bildiği vardır.idrar tahliline güvenme...sabredelim....allahım inşallah bebislerimiz bize tutunsun diye dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…