transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar bugün transferimin 14.Günü dün test yaptırdım sonuç negatif geldi, yıkıldım sabah ilk başta kahverengi, daha sonra bir kaç damla kırmızı kan geldi, ben regl oldum sandım ama o kadar başka kanama olmadı, acaba umutlanmalı mıyım?

amin inşallah canm.
belirtler kasıklarda ağrı ve buz gibi ayaklar bel ağrısı bunlar.
bende çok okudum buraları, anlarım.ben baştan beri tutgunu düşündüm hatta ikisininde tuttugunu düşüşndüm gecen hafta 1 kese gördük ben inanamadım ama dua ederken allahım 2 sinide koru die dua ettim bir kese görmeme rağmen. ama bugun 2 oldugunu öğrendim. sen pozitif olacaksın inanacaksın allahın izniyle olur

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bişey demek zor ama Rabbim zamanını belirlemiştir inşallah hayırlısıyla istediğin gibidir ama değilse inanmaya veya çabalamaya devam et İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip edecektir.

Amin inşallah hayırlısı olur.

Off cnm cok uzuldum bence kanda negativ ciktiysa umutlenme lutfen cnm benim daha cok kendini uzme herseyde vardir bir hayir rabim bidakine insallah nasip eder c nm

Off cnm cok uzuldum bence kanda negativ ciktiysa umutlenme lutfen cnm benim daha cok kendini uzme herseyde vardir bir hayir rabim bidakine insallah nasip eder c nm
Sağol canım hayırlısı artık, Rabbim olan evladımı bağışlasın, nasip 2. ye olur artık, dondurulmuşlarım var, tekrar denemeyi düşünüyorum.

Sağol canım hayırlısı artık, Rabbim olan evladımı bağışlasın, nasip 2. ye olur artık, dondurulmuşlarım var, tekrar denemeyi düşünüyorum.
Tabiki deneyeceksin herseyde vardir bir hayir bakben bi asilama bir yarida kalmis tup bebek ve bu ikinci tup bebek deneyimi guclu ve umutlu olmaliyiz rabim bidakine nasip eder insallah cnm

Ahh be kizlar simdi kaynanamla konusurken top patladi ve ezanimuhammeti okundu cok duygulandim ne mutlu sizlereki vataninizda ezanla sereflendiriliorsunuz biz almanyada bu guzel duygudan uzak kaliyoruz gokyuzunde ezan sesi duyorsunuz bide okdar alismisizki kilisenin canlarini bile duyamioruz lutfen benim icin ve burdaki herkes icin dua edin su an okdar duygulandimki anlatamam cok cok hasas gunumdeyim iyiki varsiniz arkadaslar

Dularım seninle arkadasım şükürler olsun ki Muhammet (s.a.v) ümmetiyiz tabiki vatandan topraklardan uzakta olmak bazı şeylere hasret kalmak çok acı ama olsun içinde iman olduktan sonra.... şükürler olsun Rabbime dilimizde kalbimizde Allah diyebiliyor

Hiçbir belirtim yoktu bu yüzden de olmadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum çünkü diye kendi kendimi yıprattım doğrusu :)) bu kadar kısa zamanda bir belirti aramak bizi sadece çıkmaza sürüklüyor diye düşünüyorum. Neticede normal yollardan hamile kalsan kendini dinlemeyeceksin bu kadar ama biz gün saydığımız için hep bir beklenti içindeyiz. Sakin olup Allaha havale etmek en iyisi.. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın

Benimde olumsuz ama dün başta kahverengi akıntı daha sonra kırmızı akıntı geldi sonra kesildi. Az az kırmızı akıntım oluyor adet mi oluyorum anlamadım.
Slm cnm benim bugun tf+14 kan testi yaptirdim 2 ye 15 kala aricam sonuc icin ama bugun kahve rengi akintim geldi galiba hayalim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…