- 13 Haziran 2015
- 47
- 18
- 38
- 41
Hayırlı olsun, darısı bekleyenlerin başına.arkadaşlar bugun ikiz olduklarını öğrendim çok mutluyum dualerımda hep varsınız.
Hayırlı olsun, darısı bekleyenlerin başına.
Hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun Rabbim inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin.arkadaşlar bugun ikiz olduklarını öğrendim çok mutluyum dualerımda hep varsınız.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bişey demek zor ama Rabbim zamanını belirlemiştir inşallah hayırlısıyla istediğin gibidir ama değilse inanmaya veya çabalamaya devam et İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip edecektir.Arkadaşlar bugün transferimin 14.Günü dün test yaptırdım sonuç negatif geldi, yıkıldım sabah ilk başta kahverengi, daha sonra bir kaç damla kırmızı kan geldi, ben regl oldum sandım ama o kadar başka kanama olmadı, acaba umutlanmalı mıyım?
Amin inşallah hayırlısı olur.Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bişey demek zor ama Rabbim zamanını belirlemiştir inşallah hayırlısıyla istediğin gibidir ama değilse inanmaya veya çabalamaya devam et İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip edecektir.
Amin inşallahamin inşallah. rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin.
Off cnm cok uzuldum bence kanda negativ ciktiysa umutlenme lutfen cnm benim daha cok kendini uzme herseyde vardir bir hayir rabim bidakine insallah nasip eder c nmArkadaşlar bugün transferimin 14.Günü dün test yaptırdım sonuç negatif geldi, yıkıldım sabah ilk başta kahverengi, daha sonra bir kaç damla kırmızı kan geldi, ben regl oldum sandım ama o kadar başka kanama olmadı, acaba umutlanmalı mıyım?
Sağol canım hayırlısı artık, Rabbim olan evladımı bağışlasın, nasip 2. ye olur artık, dondurulmuşlarım var, tekrar denemeyi düşünüyorum.Off cnm cok uzuldum bence kanda negativ ciktiysa umutlenme lutfen cnm benim daha cok kendini uzme herseyde vardir bir hayir rabim bidakine insallah nasip eder c nm
Tabiki deneyeceksin herseyde vardir bir hayir bakben bi asilama bir yarida kalmis tup bebek ve bu ikinci tup bebek deneyimi guclu ve umutlu olmaliyiz rabim bidakine nasip eder insallah cnmSağol canım hayırlısı artık, Rabbim olan evladımı bağışlasın, nasip 2. ye olur artık, dondurulmuşlarım var, tekrar denemeyi düşünüyorum.
Hiçbir belirtim yoktu bu yüzden de olmadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum çünkü diye kendi kendimi yıprattım doğrusu :)) bu kadar kısa zamanda bir belirti aramak bizi sadece çıkmaza sürüklüyor diye düşünüyorum. Neticede normal yollardan hamile kalsan kendini dinlemeyeceksin bu kadar ama biz gün saydığımız için hep bir beklenti içindeyiz. Sakin olup Allaha havale etmek en iyisi.. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsınPeki en belirgin belirtin neydi yani ben dün göğüslerime dokunamıyordum bile ama bugün bir anda geçti sanki dün o acıyı çeken ben değildim neden bir anda değişti ki daha da ilerlemesi gerekmiyormuydu yada ne bileyim yani hiç mi küçücüktemi belirti olmaz
Olumsuz benim canım sonuç 0.1 ..sen ne yaptinCanım bugün bakıcaktın, test yaptırabilir mi? Nasıl oldun.
Benimde olumsuz ama dün başta kahverengi akıntı daha sonra kırmızı akıntı geldi sonra kesildi. Az az kırmızı akıntım oluyor adet mi oluyorum anlamadım.Olumsuz benim canım sonuç 0.1 ..sen ne yaptin
Slm cnm benim bugun tf+14 kan testi yaptirdim 2 ye 15 kala aricam sonuc icin ama bugun kahve rengi akintim geldi galiba hayalim bittiBenimde olumsuz ama dün başta kahverengi akıntı daha sonra kırmızı akıntı geldi sonra kesildi. Az az kırmızı akıntım oluyor adet mi oluyorum anlamadım.
Hayırlısı canım tekrar ne zaman deniyceksinSlm cnm benim bugun tf+14 kan testi yaptirdim 2 ye 15 kala aricam sonuc icin ama bugun kahve rengi akintim geldi galiba hayalim bitti
Bakalim cnm bi doktrum ne diyecek ona gore bir ay beklicez zaten mecbirHayırlısı canım tekrar ne zaman deniyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?