transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selamünaleyküm arkadaşlarım bende yeni katıldım aranıza bugün transferinin 5gunu.kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında hiçbir şey hissetmiyorum.Rabbimin verdiğine de vermediğine de razıyım sadece istiyorum ve bekliyorum..verdiği bunca şeyin şükrünü yapamazken isyan etmek nankörlük olur diyorum kendi kendime..inşallah bu sınavdan anlımızın akıyla çıkmayı becerebiliriz...hz Zekeriya misali istiyorum Allahtan inşallah bizede o güzel haberi alıp bu sefer mutluluktan ağlamayı nasip eder...

Bende yeni üye oldum yazdiklariniz cok iyi geliyor bana.Benim ikinci denemem birincisi olmadi doktorda cok kötüydü sonra doktorumu degistirdim ve yine denedim bu sefer asiri hormon almistim ve malesef transfer gerceklesmedi on gün hastahanede kaldim sonra iki ay ara verdim ve sali günü dondurulmuş 5.gün embryolarla transferim oldu. Adet sancilarim var bu seferde olmayacak diye cok korkuyorum ama hic pes etmicem yine denicem.

Anne olmak fünyadaki en güzel duygu zaten biz bayanların dünyada bulunma sebebimiz benim Allah bağışlasın bir oğlum var Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Amin inşallah

Önceki hamileliğimde kasığımda rutin olarak ağrı oluyordu ve geçiyordu hemen.. bu sefer bu ağrılardan eser yok...transferden önce boşken vardı..hiç inanmamıştım..hatta adet göreceğim sanmıştım erkenden...tüh olmadı işte diyordum..ama transfer sonrasında tüm ağrılarım kayboldu..
bir de aradaki fark o zaman burnumda belli belirsiz kanama oluyordu...bu kez o da yok diğer tüm belirtilerim aynı daha önce belirtmiştim...
Allah evlat isteyen herkese nasip etsin...Dünyadaki en yüce duyguların belki de en başında gelen annelik duygusunu yaşatsın umarım...

Bir de bu sefer baya bir bel ağrım var geçen sefer yoktu...benim adet dönemimde falan hiç ağrımaz normalde belim...hayırlısı bakalım... Gün geçtikçe farklarımı daha iyi seçiyorum bir önceki hamileliğim ile...

Bana sanki hic olmicakmis gibi geliyo. Nasil olduğunu bile bilmiyorum. Yazdiklarinizi akudukca aglamaya basliyorum Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.

Slm kizlar doktor simdi aradi sonuc negatif ne yaziki olmadi rabimden hep hayirlisini diledim belki hayirli degilmis birdakine insallah cok uzgunum ama nafile elden gelen birsey yok

Üzülmemek mümkün olmuyor malesef ama düsünmemek icin baska seylerle urasmaya bak cünkü üzüntü bizleri malesef yipratiyorda. bidahakine olacak insallah

Üzülmemek mümkün olmuyor malesef ama düsünmemek icin baska seylerle urasmaya bak cünkü üzüntü bizleri malesef yipratiyorda. bidahakine olacak insallah
Canim allah sabır versin nasıl bir duyguysa annelik o kadar çile cekmemize rağmen vazgecmiuoruz mutlaka maddi manevi toparlandiktan sonra tekrar dene canım en azından umudumuz var ben de 4. Denemeyi yaptım sonucunu bekliyorum hiç umudum kalmadı gibi ama napalım rabbimden gelene raziyiz

Bana sanki hic olmicakmis gibi geliyo. Nasil olduğunu bile bilmiyorum. Yazdiklarinizi akudukca aglamaya basliyorum Allah kimseyi evlatsiz birakmasin.
ben bir dönem baya bir depresyona girmiştim hemen hemen bizimle aynı şeyleri yaşayanlardan bazılarında oluyormuş sanırım...küçük bebeklere bakamıyordum... çok üzülüyordum..çok duygusaldım...umutsuzdum...hayat bomboş gibi geliyordu...sonra bir kaybım var 9 haftalık kalbi durdu..kürtaj olmuştum...benim çok canım yanmıştı ama ruhsal olarak depresyonum daha da fazlalaştı....
Sonra bir zaman sonra ...hayata bakışım çok değişti..ben ne yapıyorum dedim..burada kendimi yiyip bitiriyorum ve bunun ne bana ne de etrafıma bir faydası yok...etrafımda insanlar var ve ben onları hiç düşünmüyorum Sevdiklerimin çocuklarıyla daha çok zaman geçirdim, ...bana ihtiyacı olanlarla örneğin hasta yakınlarıma olabildiğince vefa ile sarıldım...bana iyi kötü kim ne yapmışsa herkesi affettim, herkese dua ettim namazlarımdan sonra bir bir... Tabiki herkesi mutlu etmek zordur ama elimden geldiğince mutlu etmeye çalıştım etrafımdakileri..kalp kırmamaya çalıştım bunun için itina gösterdim...kötü duyguları içimde hiç tutmadım (zaten hiç tutamam ama insan kırılıyor bazen ister istemez)...Ben yardım ettikçe ve herkese bir şeyler verdikçe rahatladım..Sanırım bu süreç de benim sınavımmış...
Şimdi hamileyim ama olmasaydı da yine deneyecektik eşimle bunu da konuşmuştuk...Olmazsa yine deneriz diyorum...
Tabi ki bu benim hikayem, herkesin yaşadıkları farklıdır...
Ve hiç ama hiç umudumu yitirmedim...
Hatta hastanede transfer günümde bir bayan vardı yan tarafımda onun da OPU olacaktı benim transfer günümde...
Beni sedye ile götürürlerken onunla son konuşmamızda gözlerim dolarak Umudunuzu yitirmeyin dedim...Bir ayeti kerime'de geçenleri söyledim ona "...Öyleyse umut kesenlerden olma....diye buyuruyor Rabbimiz". İnanıyorum size de inşallah nasip edecek diye o mümin kardeşime dua ederek girdim transferime.
Bence siz de ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin...

Slm kizlar doktor simdi aradi sonuc negatif ne yaziki olmadi rabimden hep hayirlisini diledim belki hayirli degilmis birdakine insallah cok uzgunum ama nafile elden gelen birsey yok
Dediğin gibi inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız. Hepimiz ne güzel ki sabretmeyi biliyoruz ve Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz.O'na açılan eller boş kalmaz .

Canim maşallah sana ben de senin o yaşadıklarını yaşıyorum zaman zaman sanki hamile olmak bana mucize gibi geliyor Rabbim inşallah herkesle beraber bana da yaşatır o mucizesi insalkah

Canim ne desem boş biliyorum allahtan sabır ve tekrar deneyebilmen için güç versin diyorum

Cok tesekkür ederim gercekten zor bir sürec allah herkese bol sabir versin. Iyiki sizler varsiniz beni cok rahatlatiyorsunuz. Güzel günler icin cok zorluklardan gecmek lazim bunu anladim. Allah sizede gönlünüze göre versin inşallah

Ben sonucumu zaten imternetten önceden öğrenmiştim. Doktoru beklerken yanımda aynı hastanede transfer olup o gün sonucunu öğrenecek bir arkadaş daha vardı aynı gün transfer olmuştuk. Ona sonucumu öğrendiğimi söyledim oda bana benimkinede bakabilirmisin dedi ben eminmisin dedim evet ha şimdi ha biraz sonra dedi. Peki dedim ve hemen tekefondan sonucuna baktık ve çok şükür ki Rabbim bana pozitif donuç söylemeyi kısmet etti ve sonra düşündükten donra yaptığımın yanlış olduğunu ve boşluğuma geldiğini anladım ya sonuç negatif olsaydı nasıl söylerdim ona ama çok şükür ki pozitifti ama bir daha bu yanlışı yapmamam gerektiğini anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…