transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim maşallah sana ben de senin o yaşadıklarını yaşıyorum zaman zaman sanki hamile olmak bana mucize gibi geliyor Rabbim inşallah herkesle beraber bana da yaşatır o mucizesi insalkah
İnşallah canım yaşatır Rabbim sana da en güzel ve en hayırlı şekilde...tüm isteyenler ile birlikte...Kalplerimizdeki umut ışığı hiç sönmez inşallah...

Dediğin gibi inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız. Hepimiz ne güzel ki sabretmeyi biliyoruz ve Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz.O'na açılan eller boş kalmaz .
Amin canim saten varya allaha inancimiz olmasa yurek dayanmaz ama biliyoruzki rabim ne eylerse guzel eyler eger herseyin hayirlisini diliorsak birsey istedigimiz gibi gitmiorsa. Isyankarlik yapmayacaksin allah bilir onun icin rabim nasil isterse oyle olsun benim istegim hayirli ugurlu iamanli bir evlat belki zamani degil onun icin ben tekbirimi alayim taktiri allahdan bu guzel ramazan ayimizi atlatalim sonra allahimn izniyle bi deneme daha insallah allah isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin cevrede bi arkadas vardi evladim olsunda nasil olursa olsun ama o duyguyu tatayim derdi ve rabim verdi ama cok cok agr hasta simdi ise cok uzuluor onun icin ne istersek hep hayirlisi burdaki olan arkadaslarimdanda allah razi olsun hrp birbirimize destek olsduk allah su topi acan ardasdan da razi olsun cok iyi geliyor

Amin cümlemize :) benimde bugün 8. Günüm geçmiyor zaman sizleri takip edip yanlızlığımı paylaşıyordum arka arka haberleriniz üzdü beni tabiki hayırlısını diliyor ve istiyoruz ama yinede üzülüyor insan

Ben malesef tutmiyorum bol su icmem gerekiyor. Senin sonucu bilmene az kalmış insallah hayirli haberlerini aliriz bizede moral olur.

Benim ücüncü gün ama bana haftaya persembe kan testine gel dediler yane 9 gün icin belli oluyormuş

Selamun aleyküm transfer sonrası 10.günüm evde dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hemen apar topar hastaneye gittik kan tahlilimde pozitif mevlam yüzümüze güldü normalde salı günüydü kan tahlilim merakıma yenik düştüm iyide oldu salı günü tekrar yaptıracam sonucum iyi ama hastane mutlaka söylenen günün tahlilini istiyor benim yüzüm güldü yüce Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Hiç bir belirti yaşamadım daha doğrusu gebelikle ilgili bir şey yaşamadım adet olucam sandım umudumu kaybetmiştim ama şükürler olsun sakın umudunuzu kaybetmeyin ve belirti aramayın..

Allah kucagina almayi nasip etsin.. bu ramazan ayinin sana büyük hediyesi... cok sevindim adina.. hade darisi basimiza

Ne kadar güzel, gözün aydın canım umarım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.

Ne büyük mutluluj hayırlı olsuuuun darısı başımıza :)

Benimde bugün 8. Günüm. Sadece gögüs kemiklerimin altındaki boşluklara bişey saplanıyor gibi oluyor bazen. Yarın idrar testî yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum

Dondurulmuş embryolarla deneyen varmi acaba? Cok merak ediyorum ne hissettiklerini..lütfen varsa birseyler yazarmisiniz? En azindan nasil gectigini.. ben dondurulmuşlarla hic umut yokmuş gibi hissediyorum.. denedim ama fazla umudum yok.. yinede ya tutarsa diye bekliyorum.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

cnm ben varım. dondurulmuşlarla şans daha yuksek. bana 2 emrio transfer ettiler. rabbime şükürler olsun ikiside tuttu. sen duanı et ve rahat olmaya calış senle olduklarnı düşün.

Zeynepsultan arkadasim ne olur biraz anlat. Transferin nasil gecti,dinlendinmi transfersferden sonra? Belitiler falan oldumu? Beni transferden sonra hic bekletmeden hemen eve yolladilar..üc embryo koymalarini istemistim ama sadece ikitane koydular,moralim baya bozulmustu.. eve kadar arka koltukta uzandim.. yolculuk bir saat sürdü.. cok cok dinleniyorum ama ayaga kalkip kendime yiyecek birseylerde hazirliyorum oturuyorumda ve bu gün dörtüncü gün ikinci denemem. Karnimda cok gaz ve sacilarim vardi bugün sanki gecti gibi. Eyer yardimci olusan cok sevinirim.

Hepinizden Allah razı olsun inşallah sağ sağlim kucağıma almakta nasip olur.yarın babalar günü eşim için çok güzel bir hediye olmuş oldu (daha baba adayı olsa da) :) bu mübarek günlerde çok güzel bir haber aldık dualrım sizlerle Allahım yüce mevlam dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın ben çok takip ettim buradaki herşeyi kimi zaman mutluluktan ağladım kimi zaman kötü haberleri okuyup ağladım benim bu durumum herkese umut olsun benim hiç umudum yoktu inanın sadece dua dua dua Rabbim bizlerle olsun inşallah

Benimde bugün 8. Günüm. Sadece gögüs kemiklerimin altındaki boşluklara bişey saplanıyor gibi oluyor bazen. Yarın idrar testî yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum
Canım 10.güne kadar bekle derim ben 8.9. Gün yaptım negatifti ister istemez morel çok bozuluyor bosuna bebişini üzme 1 gün daha sabret 10.gün yap ben bugün yaptım pozitifi gördüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…