- 16 Haziran 2015
- 195
- 146
- 18
- 43
İnşallah canım yaşatır Rabbim sana da en güzel ve en hayırlı şekilde...tüm isteyenler ile birlikte...Kalplerimizdeki umut ışığı hiç sönmez inşallah...Canim maşallah sana ben de senin o yaşadıklarını yaşıyorum zaman zaman sanki hamile olmak bana mucize gibi geliyor Rabbim inşallah herkesle beraber bana da yaşatır o mucizesi insalkah
Amin canim saten varya allaha inancimiz olmasa yurek dayanmaz ama biliyoruzki rabim ne eylerse guzel eyler eger herseyin hayirlisini diliorsak birsey istedigimiz gibi gitmiorsa. Isyankarlik yapmayacaksin allah bilir onun icin rabim nasil isterse oyle olsun benim istegim hayirli ugurlu iamanli bir evlat belki zamani degil onun icin ben tekbirimi alayim taktiri allahdan bu guzel ramazan ayimizi atlatalim sonra allahimn izniyle bi deneme daha insallah allah isteyen herkese hayirli bi evlat nasip etsin cevrede bi arkadas vardi evladim olsunda nasil olursa olsun ama o duyguyu tatayim derdi ve rabim verdi ama cok cok agr hasta simdi ise cok uzuluor onun icin ne istersek hep hayirlisi burdaki olan arkadaslarimdanda allah razi olsun hrp birbirimize destek olsduk allah su topi acan ardasdan da razi olsun cok iyi geliyorDediğin gibi inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız. Hepimiz ne güzel ki sabretmeyi biliyoruz ve Rabbimden sağlıklı hayırlı evlat istiyoruz.O'na açılan eller boş kalmaz .
Evet cnm ne yazki bukez de nasip degilmis allah isteyen herkese nasip etsinŞimdi gördüm sonucunuzu
Senin kaçıncı günBen malesef tutmiyorum bol su icmem gerekiyor. Senin sonucu bilmene az kalmış insallah hayirli haberlerini aliriz bizede moral olur.
Acaba bende pazartesi yaptırsam mıBenim ücüncü gün ama bana haftaya persembe kan testine gel dediler yane 9 gün icin belli oluyormuş
Ne kadar güzel, gözün aydın canım umarım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.Selamun aleyküm transfer sonrası 10.günüm evde dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hemen apar topar hastaneye gittik kan tahlilimde pozitif mevlam yüzümüze güldü normalde salı günüydü kan tahlilim merakıma yenik düştüm iyide oldu salı günü tekrar yaptıracam sonucum iyi ama hastane mutlaka söylenen günün tahlilini istiyor benim yüzüm güldü yüce Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Hiç bir belirti yaşamadım daha doğrusu gebelikle ilgili bir şey yaşamadım adet olucam sandım umudumu kaybetmiştim ama şükürler olsun sakın umudunuzu kaybetmeyin ve belirti aramayın..
Ne büyük mutluluj hayırlı olsuuuun darısı başımıza :)Selamun aleyküm transfer sonrası 10.günüm evde dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hemen apar topar hastaneye gittik kan tahlilimde pozitif mevlam yüzümüze güldü normalde salı günüydü kan tahlilim merakıma yenik düştüm iyide oldu salı günü tekrar yaptıracam sonucum iyi ama hastane mutlaka söylenen günün tahlilini istiyor benim yüzüm güldü yüce Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Hiç bir belirti yaşamadım daha doğrusu gebelikle ilgili bir şey yaşamadım adet olucam sandım umudumu kaybetmiştim ama şükürler olsun sakın umudunuzu kaybetmeyin ve belirti aramayın..
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Selamun aleyküm transfer sonrası 10.günüm evde dayanamayıp idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm hemen apar topar hastaneye gittik kan tahlilimde pozitif mevlam yüzümüze güldü normalde salı günüydü kan tahlilim merakıma yenik düştüm iyide oldu salı günü tekrar yaptıracam sonucum iyi ama hastane mutlaka söylenen günün tahlilini istiyor benim yüzüm güldü yüce Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.Hiç bir belirti yaşamadım daha doğrusu gebelikle ilgili bir şey yaşamadım adet olucam sandım umudumu kaybetmiştim ama şükürler olsun sakın umudunuzu kaybetmeyin ve belirti aramayın..
Dondurulmuş embryolarla deneyen varmi acaba? Cok merak ediyorum ne hissettiklerini..lütfen varsa birseyler yazarmisiniz? En azindan nasil gectigini.. ben dondurulmuşlarla hic umut yokmuş gibi hissediyorum.. denedim ama fazla umudum yok.. yinede ya tutarsa diye bekliyorum.
Canım 10.güne kadar bekle derim ben 8.9. Gün yaptım negatifti ister istemez morel çok bozuluyor bosuna bebişini üzme 1 gün daha sabret 10.gün yap ben bugün yaptım pozitifi gördüm rabbim hakkımızda hayırlısını versin yüzümüzü güldürsün inşallahBenimde bugün 8. Günüm. Sadece gögüs kemiklerimin altındaki boşluklara bişey saplanıyor gibi oluyor bazen. Yarın idrar testî yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?