Zeynepsultan arkadasim ne olur biraz anlat. Transferin nasil gecti,dinlendinmi transfersferden sonra? Belitiler falan oldumu? Beni transferden sonra hic bekletmeden hemen eve yolladilar..üc embryo koymalarini istemistim ama sadece ikitane koydular,moralim baya bozulmustu.. eve kadar arka koltukta uzandim.. yolculuk bir saat sürdü.. cok cok dinleniyorum ama ayaga kalkip kendime yiyecek birseylerde hazirliyorum oturuyorumda ve bu gün dörtüncü gün ikinci denemem. Karnimda cok gaz ve sacilarim vardi bugün sanki gecti gibi. Eyer yardimci olusan cok sevinirim.
Âmin canım inşallah Rabbim senin de kucağını sağlıkla sıhhatle yavrunla doldursun sorunsuzca.tabiki canm. benim bu 3. denemem.ilki dış gebelikle sonuçlandı. ikincisi 5. gün emriosu olmasına rağmen tutmadı. dondurulmuşlarla olan rabbime şükürler olsun tuttu.
2 saat yattım ben hastanede ilk 20 dk tuvalete gitmedim ve başımın altına yastık koymadım. tabi bunu ben kafama göre yapmadım hastane böle yaptırıyor. ama şu vardı ben çok rahattım hatta bana çalışanlar sen transfer oldunmu die soruolardı olmamış gibi rahat olduğumu sölediler. sonra yolculuk yaptım. evde bu seferkinde yattım sürekli sadece wc ye kalktım. sürekli burada yazanlarla vakit gecirdim. 5. güne geldiğimde göbeğimin altında iğneler battı. bu ikinci tutmayan denememde de böle olmuştu.tutmadı sandım ogun sabaha kadarda uyuyamadım.6.gün idrer testi yaptım cıkmaz dedim ama cıktı ikicizgi gördüm.inanamadım bir daha denedim yine aynı 7. gün kantestine gittim değerim 127 çıktı. beli,rtilere gelince benim ayağım buz gibiydi,belim ağrıyordu,kasıklarda ağrı vardı.gögüslere gelen ara ara çok hafif ağrılar vardı. benimki böle canm inşallah seninde yüzzün tez zamanda güler. banada dua edin sorun olmadan sağ salim dünyaya gelsinler. ben sizlere hep dua ediyorum.
Zeynepsultan çok tesekkür ederim allah evlatlarini kucagina nasip etsin. Peki bu da 5.gün embryosumu ? Önceki denemelerinde dondurulmuşlardanmiydi? Kusuruma bakma lutfen aklimi kurcaliyan bir soru kalmasin istiyorum..
Âmin canım inşallah Rabbim senin de kucağını sağlıkla sıhhatle yavrunla doldursun sorunsuzca.
Sağol canim bana cok yardimci oldun.. cok zor, zaman gecmiyor.. inşallah bende anne duygusunu tadabilirim ve arkadslar bende hamileyim benimde bebisim olacak diyebilirim...kusura bakacak bişey yok cnm. ilk denemem de benden 5 yumurta toplandı ve 2si döllendi ikinci kalteydi ve iki günlük emrioydu dış gebelikle sonuçlandı.(dondurulmuş değil yani)
2.denememde 10 yumurta toplandı 8i döllendi kalitesi iyi die doktorum 5. güne bırakmak istedi ve 5.güne kadar sadece 3 tane emrio kaldı.1 i transfer edildi. ama tutmadı.diğer ikisini dondurmuştuk. hemen geri tedaviye başladık ve dondurulmuşları kullandık.
Sağol canim bana cok yardimci oldun.. cok zor, zaman gecmiyor.. inşallah bende anne duygusunu tadabilirim ve arkadslar bende hamileyim benimde bebisim olacak diyebilirim...
Seninle tam olarak aynı şeyleri yaşadığımı söyleyemeyeceğim (Rüya bakımından)fakat bu dönemin sebep olduğu stres ile bu Tür rüyalar Görmüş olabilirsin, kendini rahatlatmaya çalış, düşüncelerini hep olumlu tut...söylemesi kolay oluyor farkındayım ancak hepimiz hemen hemen aynı süreçlerden geçiyoruz, bu başlıklarda bazen üzülüyor, bazen teselli buluyor, bazen merakımızı gideriyoruz, bazen de umut buluyoruz yazılanlarda, ama hemen her zaman yalnızlığımızı gideriyoruz bu zor süreçte...Arkadaslar tranferden sonra kotu ruya grdum ve kasigim cok kotu sisti indi o kabusda simdi geceleri haric uyumaya korkuyorum surekli uykum geliyor kitap okuyamiyorum uykum gelmesin diye . 15 haziran da 2 embriyo konuldu 3. Gunun embriyorsuydu .Benimle ayni seyleri yasayan var mi?
Amim inşallah canım.Sagol arkadasım tesekkur ederim hepimiz ins hayırlisiyla bebislerimizi alırız kucagımıza. Cok olumluydum hic korkum yoktu birde olunca bende anlam veremedim hani karabasan diyorlarya onu kat kat fazlasini yasadim. Allah bir daha yasatmasin ins
dun kan testi yaptırdım 9 günüydü transferin 0.424 cıktı yine olmadıı
cok ümitliydim kasık agrısı oluyordu arada batar gibi giriordu sanki bugun yani ogrenci hersey gecti
belirtileri benmi yaratıorum acaba dedimmneyse nasip degilmiş isteyen herkese nasip etsin güzel ALLAHIM
8. Denemenin şu an sonuç bekliyorum canımKızlar 3 ve daha denemesi olam varmı????
Evet nasip edecek olan Rabbim bende bu yüzden ikileme düştüm acaba tüp bebek tüp bebek diye çokmu ısrar ediyorum doğal yoldan beklemek mi lazımCok üzüldüm ama pes etmek yok. Benim ikinci denemem cok kötü gecti..karnimda yedi litre su toplandi su akcigere kadar gitti..nefes alamiyodum doktorlar akcigerden suyu almak lazim dediler ama cok tehlikeli oldugu icin yapmadilar.. ben ölüyorum zannettim. Allahima binsükür yine ilestim ve ilesir ilesmez solugu yine doktorun yaninda aldim. Sana kisaca hemen yazdim.. bu gecti canim bunu düsünme direk ücüncüye konsantre ol. Allah insallah tez vakitte kucagina bir evlat nasip ader.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?