Rabbim bu mübarek günlerde inşallah bu denemende yüzünü güldürür Allahım yardımsın olsun8. Denemenin şu an sonuç bekliyorum canım
Bana da ananas yeme rahim kasilmasini artırır dediler beraberinde nar kola gazoz soda maydanoz çikolatada var yenmemesi gereken listemde acıbadem de yaptırdım tüp bebeğiArkadaslar bu arada dr ve hemsire bana kabak cekirdegi ve ananas bol bol yiyin dediler . Paylasmak istedim
Bende 9. gunumdeyim eskişehir acıbadem benimde bakalım hayırlısıBende acidadem de yaptirsim bursa da transferin 8. Gunundeyim. Sizin nsl?
Bende 9. gunumdeyim eskişehir acıbadem benimde bakalım hayırlısı
Bisey soracam arkadasim.. sen dondurulmuslar transferden sonra ne zaman adet odun? Benim 7. Gün sik sik adet olacakmisim gibi sancilarim oluyor cok korkuyorum.. bide sen test falan yaptinmi önceden? Bem cikmayacagini bildigim halde 4. Günü test yaptim ama negativ cikmasindan tabi etkilenmedim yane evde test su an yok olsa herhalde her gün yaparim:))Zaten kaliteli emriyolari donduruyorlar ben ilkini normal denedim ikincisini dondurulmus ucuncusude dondurulmus trasfer edilecek yumurta toplama isleminden sonra yumurtaliklar su topluyor benim mecburen bekliyoruz dondurulmus trasfer ediliyor allah emekmerimizi bosa cikarmasin
Tabiki sorguladik canım ama kimse net birşey söylemiyor yumurta kaliteleri ve sperm kaliteleri iyi değil sanırım ondan kaliteli embriyo oluşmuyor farklı tedavi denediler bu sefer lenfosit aşısı yapıldı mikroçip kullanıldı sperm seçerken embriyonun içine konulan sıvı değişti az ama kaliteli olsun yumurtaların dedi doktor uzun protokol ted. uyguladı yani en kaliteli spermleri en iyi yumurtalarla dollemeye çalıştı ama yinede embriyolar kaliteli olmadı genetik testte de sıkıntı yok ama neden böyle oluyor anlamıyorum hiç kısmet değil diyoruz artık bizinsaallaah son denemeniz olurr ben birsey sormak istiorumm neden olmuor die hiç arastırdınızmı tabi ki hersey nasip ama ben ikincii olumsuz sonucu alıncaa bide her seferinde embrıo dondurulmayında merak ediorum neden die embrıo kalıtesiz tutunamıor mu dıe
Canım hakkında hayırlısı olur inşallah. Birşey sormak istiyorum genetik araştırması nasıl oluyor ve senin sonucun nasıl çıktı biraz bilgi verebilirmisin benim iki denememde tutmadı bende nedenini sorgulamaktayım tamamen nasip işimi buZaten kaliteli emriyolari donduruyorlar ben ilkini normal denedim ikincisini dondurulmus ucuncusude dondurulmus trasfer edilecek yumurta toplama isleminden sonra yumurtaliklar su topluyor benim mecburen bekliyoruz dondurulmus trasfer ediliyor allah emekmerimizi bosa cikarmasin
Bisey soracam arkadasim.. sen dondurulmuslar transferden sonra ne zaman adet odun? Benim 7. Gün sik sik adet olacakmisim gibi sancilarim oluyor cok korkuyorum.. bide sen test falan yaptinmi önceden? Bem cikmayacagini bildigim halde 4. Günü test yaptim ama negativ cikmasindan tabi etkilenmedim yane evde test su an yok olsa herhalde her gün yaparim:))
Kismet nasip isi imtihanimiz bizim ama ins olacak hepimizin bebegi benimde bugun 9. Gunum 15 inde transfer yapildi hic bir agrimda yok cok merak ediyorum neler oluyor icimde ins tutunuyorlardir . Rabbim en kisa zamanda versin ins
Sağol canim allah hepimizin yardimcisi olsun.Ben test yapmadim 12 gununde hastanede yaptirdim olumsuz sonuc almistim adetim 4 5 gun sonra olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?