Sağol canim allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hemde ne sabır :) Benim bu kezde olmadı senin yüzün güler inşallah :) Rabbim yar ve yardımcın olsunBenim ilk denemem dizman hic bilmiyorum. 2. 3. ve defalarca deneme yapanlari canı gonulden tebrik ediyorum surec cidden sabir gerektiyormus.
Ben daha ayın 24 ünde kan testi yaptırmam gerekiyordu ama ben yineeee öncekindede oldupu gibî adet olmam gereken gün ve saatte adet oldum dr umda yurt dışındaymış cuma gelicekmiş o gün hem tatlil yaptırıp hemde görüşücem. Ama bu ayı boşa geçirmemek adına diğer kadın doğumcuma gittim klomen kullanıp kontrollü ilişkiyle deneme yapıcam :) yılmak yok yola devam :)Ins canım ne zaman test yaptin? Benim bir gebelik gectik basimdan 4 aylik dusuk oldu anamoli vardi bebegimde ; ( 2 yil onceydi bitti gittii ins tekrarini ben ve kimse yasamaz.
Asıl senden bekliyoruz en tez zamanda müjdeli haberi hayırlısıyla tabiiNe guzel adet olman gun ve saati biliyorsundizman Allah tez zamanda hayırlısı ile versin
Pek semptom yok benim 2.gün embriyosu olduğu için cuma tahlıl günüm bakalım hayırlısıNeden ümidin yok birde 10. Gundede cıkıyor diye biliyorum cuma 13. Gun oluyor degilmi?
Amin hakikaten zormuş. Evet Şahin bey hersey iyi gecti biraz embriyo yavaş ilerliyodu transfer öncesi 6 hücreli transfer yapıldı 2.kalite embriyo inşallah tutar hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. Senin nasıldı 1. Kalite miAa hangi dr da sahin beydemi ? Benim siskinligim olmadi fazla dolgunluk vardi ve rahat yuruyemedim simdi iyiyim hafif agri oluyor o kadar. Bugun de bunalima girdim varmi yokmu diye kafam karisik. Sonic ne olursa olsun kismetimiz biz elimizden geleni yaptik takdiri ilahi tevekkul etmem sart Allah yardim etsin bekleme suresi daha zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?