transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar tutmayınca hemen tekrar deniyormusunuz yoksa biraz aramu vermek lazım

Benim ilk denemem dizman hic bilmiyorum. 2. 3. ve defalarca deneme yapanlari canı gonulden tebrik ediyorum surec cidden sabir gerektiyormus.

Ins canım ne zaman test yaptin? Benim bir gebelik gectik basimdan 4 aylik dusuk oldu anamoli vardi bebegimde ; ( 2 yil onceydi bitti gittii ins tekrarini ben ve kimse yasamaz.

Ins canım ne zaman test yaptin? Benim bir gebelik gectik basimdan 4 aylik dusuk oldu anamoli vardi bebegimde ; ( 2 yil onceydi bitti gittii ins tekrarini ben ve kimse yasamaz.
Ben daha ayın 24 ünde kan testi yaptırmam gerekiyordu ama ben yineeee öncekindede oldupu gibî adet olmam gereken gün ve saatte adet oldum dr umda yurt dışındaymış cuma gelicekmiş o gün hem tatlil yaptırıp hemde görüşücem. Ama bu ayı boşa geçirmemek adına diğer kadın doğumcuma gittim klomen kullanıp kontrollü ilişkiyle deneme yapıcam :) yılmak yok yola devam :)

Tamam dizman yazicam burdan ins. Hepimizin yuzu gulsun Rabbim bizlere cennet meyvelerini koklamamimzi nasip etsin ins. Dunya ve ahiret saadeti yasatsin bize

Benim de transfer sonrası 10.gün cuma test günüm ama ümidim yok semptom yok bakalım Hayırlısı

[QUObende melekerdugan, post: 41477631, member: 686457"]Bende acidadem de yaptirsim bursa da transferin 8. Gunundeyim. Sizin nsl?[/QUOTE]
Slm bnde bursa acıbadem de yaptırdım 19 haziranda umarim iyi sonuclar aliriz cnm.nasil gidiyor bnde çok siskinlik var karnimda normal mı bilemedim

Aa hangi dr da sahin beydemi ? Benim siskinligim olmadi fazla dolgunluk vardi ve rahat yuruyemedim simdi iyiyim hafif agri oluyor o kadar. Bugun de bunalima girdim varmi yokmu diye kafam karisik. Sonic ne olursa olsun kismetimiz biz elimizden geleni yaptik takdiri ilahi tevekkul etmem sart Allah yardim etsin bekleme suresi daha zormus

[QUOTrdugan, post: 41500661, member: 686457"]Aa hangi dr da sahin beydemi ? Benim siskinligim olmadi fazla dolgunluk vardi ve rahat yuruyemedim simdi iyiyim hafif agri oluyor o kadar. Bugun de bunalima girdim varmi yokmu diye kafam karisik. Sonic ne olursa olsun kismetimiz biz elimizden geleni yaptik takdiri ilahi tevekkul etmem sart Allah yardim etsin bekleme suresi daha zormus[/QUOTE]
.
Amin hakikaten zormuş. Evet Şahin bey hersey iyi gecti biraz embriyo yavaş ilerliyodu transfer öncesi 6 hücreli transfer yapıldı 2.kalite embriyo inşallah tutar hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. Senin nasıldı 1. Kalite mi

Ben sahin beyi arasam mi diyorum epey siskinligim var ve beni rahatsız etmeye başladı kaşık karın migde bu kadar olması normal mi anlamadim

Seninde ilk denemen dimi cnm bnmde öyle kısmet bakalım. Önce sen gidiyosun teste umarım iyi haberlerini yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…