transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benimde yumurtalarim geriden geliyordu 1 yumurta vardi toplamada 2 tane gelmis kalitelerini bilmiyorum ki onlarmi diyorlar bolundu embriyo haline geldi dedi. Bence ara aklinda olan herseyi sor guzel ilgileniyorlar. Kalitelerini sen mi sordun ben hic bilmiyorum .

İyi akşamlar kızlar..bugün benim de transferimin 8.günü ilk günler pek bilet hissetmedim 4-6 günler adet ağrısı gibi ağrı oldu bugün sanki iğnelenme gibi bişeyler oldu rahim içinde çok değişik Bi his..karnımda bişey atıyor gibi..belkide kendimi çok dinliyorum bilmiyorum....hayırlısı..inşallah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin Mevla

Benimde yumurtalarim geriden geliyordu 1 yumurta vardi toplamada 2 tane gelmis kalitelerini bilmiyorum ki onlarmi diyorlar bolundu embriyo haline geldi dedi. Bence ara aklinda olan herseyi sor guzel ilgileniyorlar. Kalitelerini sen mi sordun ben hic bilmiyorum .

[QUOsormadımkerdugan, post: 41501258, member: 686457"]Benimde yumurtalarim geriden geliyordu 1 yumurta vardi toplamada 2 tane gelmis kalitelerini bilmiyorum ki onlarmi diyorlar bolundu embriyo haline geldi dedi. Bence ara aklinda olan herseyi sor guzel ilgileniyorlar. Kalitelerini sen mi sordun ben hic bilmiyorum .[/QUOTE]
Yok sormadim verdikleri kagitta grade 2 diye yazıyo ordan anladım. Benimde 1 tık geriden geliyo ama Allah ol dedik ten sonra olur diye düşünüyorum kısmet bakalım. Benim pek bi belirtim yok sadece şişkinlik bide yumurtaliklarim hareketli oda toplamadan kaynaklidir diye düşünüyorum. Ne zaman tahlil

Benim de sonucum 27haziran da belli olacak inşallah hayırlı ve güzel sonuçlarımızı burdann yazmak nasip olur

Sende mi 15 haziranda transfer yaptirdin? Benim hic bir agrim yok senin var mi ? Goguslerim sis degil kasiklarim dolgun degil sanci yok.

Sende mi 15 haziranda transfer yaptirdin? Benim hic bir agrim yok senin var mi ? Goguslerim sis degil kasiklarim dolgun degil sanci yok.

Hadi hayırlısı bakalım bişi kalmamış sonuca. Belirtileri yapan ilaçlar küçücük embriyo ne belirtisi verebilir. Ben ilaçlar yüzünden çok gerildim neyseki bitti yan etkilerini yaşadım genellikle. Bunlarida hamilelik belirtisi olarak algilamiyorum ne zaman tutunur o zaman olabilir. Moralinizi bozmayin böyle şeylerle hersey Allah tan...

Hamilelik belirtileri konusunda % 100 şu belirti olursa hamile sin denebilecek bi durum yoktur bence insanlar 6 ay karnindaki bebeği farketmiyo. Herkesin bunyesi çok farkli. Stress olmayalım önemli olan o. Ben rahat davranmaya çalışıyorum. Çok istiyorum ama olmazsa dünyanın sonu değil Allah böyle uygun görmüş derim. Hayat devam ediyor önemli olan suan bizleriz. Inşallah evlat sahibi de oluruz ancak Olmazsak eğer yipratma yın kendinizi...

Canım Allah yardım etsin teselli bike istemiyor insan ben dun test yaptim idrar moralim bozuldu ama umut iste yarin ins hayirli sonuclar alirsiniz?

Canım Allah yardım etsin teselli bike istemiyor insan ben dun test yaptim idrar moralim bozuldu ama umut iste yarin ins hayirli sonuclar alirsiniz?

Çok erken canım ıdrar testi için. Merak ediyorsun anlıyorum ama boşuna moral bozukluğu yasiyosun. Kanda çıkar suan icin

Canım sen aradın mi sahin beyi siskinligin icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…