İnşallah canim allah bu ramazan ayinda hepimizin yüzünü güldürür insallah.. yinede her şeyde vardir bir hayirÇok erken canım ıdrar testi için. Merak ediyorsun anlıyorum ama boşuna moral bozukluğu yasiyosun. Kanda çıkar suan icin
Canım sen aradın mi sahin beyi siskinligin icin?
Benim 10.gun bugun 15 haziranda transfer oldu 3.gun embriyorsu konuldu. Dans?
Benim 10.gun bugun 15 haziranda transfer oldu 3.gun embriyorsu konuldu. Dans?
Benim de 16 haziranda transfer edildi 5.gün embryosuydu cok iyi dediler ama hersey allah isterse olur..insallah zamanini bekliyordur. Sende test yaptinmi?Benim 10.gun bugun 15 haziranda transfer oldu 3.gun embriyorsu konuldu. Dans?
Benim de 16 haziranda transfer edildi 5.gün embryosuydu cok iyi dediler ama hersey allah isterse olur..insallah zamanini bekliyordur. Sende test yaptinmi?
Arkadaslar siz cay kahve falan iciyormusunuz? Ben 10 gündür azima sürmedim.. Bu arada tesekkür ederim hepinize biraz kendimi iyi hissediyorum.
Canim cok sagol ama bence tamamen sans isi allah isterse hic ümit yokken bile verir.. gercekten evlat hasreti ceken bilir ne kadar zor ve hasas bir konu oldugunu..Senin tutma Şansın bizden daha fazla cnm umitsizlik etme. Idrar da geç çıkar her zaman inşallah iyi sonuçlarla gelirsin. Benim donduramadik bile 4 embriyo geç gelişti ondan. Sansimizi deniyoruz hersey Allahtan
Dogüm günün kutlu olsunYok icemiyorum hatta dün doğum günümdu kahve makinesi hediye geldi gözüne bakiyorum:))
Canim cok sagol ama bence tamamen sans isi allah isterse hic ümit yokken bile verir.. gercekten evlat hasreti ceken bilir ne kadar zor ve hasas bir konu oldugunu..
Dogüm günün kutlu olsun
Mrb arkadaslar benmde bugun transferimin 7.gunu dunden beri adet olacak gibi karnm agryorbu sabhta peceteye pembe kan geldi korkuyorm adetmi oluyorum aceba aranzda boyle olan varmi belmde kiriliyor gibi agryor
Teskkr edrm cnm insllh hayrlsyla tutmustur bu benm ikinci tupbebk ilkinde leke gelmemsti ama bu tedavide doktor clexane diye igne verdi aceba o adetimi one cekmis olabilrmi?senin ilk tupbebkmiCanım pembe akintinya yerleşme kanamasidir belki çoğalırsa ve rengi kırmızı olursa dr ararsın. Korkma olumlu düşün iyi olsun
Tabiki sorguladik canım ama kimse net birşey söylemiyor yumurta kaliteleri ve sperm kaliteleri iyi değil sanırım ondan kaliteli embriyo oluşmuyor farklı tedavi denediler bu sefer lenfosit aşısı yapıldı mikroçip kullanıldı sperm seçerken embriyonun içine konulan sıvı değişti az ama kaliteli olsun yumurtaların dedi doktor uzun protokol ted. uyguladı yani en kaliteli spermleri en iyi yumurtalarla dollemeye çalıştı ama yinede embriyolar kaliteli olmadı genetik testte de sıkıntı yok ama neden böyle oluyor anlamıyorum hiç kısmet değil diyoruz artık biz
Sorma canım tabiki özelde araştırılıyor bunlar hep ve ciddi paralar harcanıyor malesef elde avuçta ne varsa vermeye razı olduk biz yeterki bebisimiz gelsin de ama ne yaparsak yapalım hep elimiz boş döndük malesef rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer yüzümüzu guldursuntabi bunlar ozelde oluyor sanırımben devletde yaptırıorum ordada hiç birsey soylemiolar yarın test günün ben bugun adet oldumyarın gidip konusucam sorgulucam bakalım acıklama yapacaklar mı bende arastırmak istioru amaa özele gidecek durumm yok hersey yapılmıs senin için bekle artık belki zamanı vardır bende embrionn saglıklı olmadıgını dusunuoru cünkü dondururmuyorlar hiç
AAMİNN insaallah alahım nasip eder en kısaa zaman daSorma canım tabiki özelde araştırılıyor bunlar hep ve ciddi paralar harcanıyor malesef elde avuçta ne varsa vermeye razı olduk biz yeterki bebisimiz gelsin de ama ne yaparsak yapalım hep elimiz boş döndük malesef rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bu sefer yüzümüzu guldursun
Yaşın kaç canım birde ultrasonda kaç yumurta görülüyorKızlar Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Ben sizlere AMH test sonuçlarınızı sormak istiyorum benim ki 0,500 çok düşükmüş tüp bebekde dagi yüzde 10 şansım varmış böyle olupda hamile kalanınız yada duyduğunu kimseler varmı. Bügün dr la konuştum moralim çoook bozuk(((
Yaş 38 2-3 yumurtaYaşın kaç canım birde ultrasonda kaç yumurta görülüyor
evet canım benim adet belirtilerinin tamamı oldu inşallah adet olmamSende mi 15 haziranda transfer yaptirdin? Benim hic bir agrim yok senin var mi ? Goguslerim sis degil kasiklarim dolgun degil sanci yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?