Mrb canm benmde persembe transferm oldu.ikincigununden beri araara bel agrlarm var.bende adet olckmsm gibi hissdyorum.hayrlsyla hepimzn yavrulari tutunmustur.kızlar merhaba geçtigimiz hafta perşembe transferim oldu doktor yüzde70 bir şans verdi sizce nasıl bide bel agrım vr adet olavkmışım gibi bana bi bilgi veririseniz sevinirim
senin test günün ne zamanMrb canm benmde persembe transferm oldu.ikincigununden beri araara bel agrlarm var.bende adet olckmsm gibi hissdyorum.hayrlsyla hepimzn yavrulari tutunmustur.
Mrb canm benmde persembe transferm oldu.ikincigununden beri araara bel agrlarm var.bende adet olckmsm gibi hissdyorum.hayrlsyla hepimzn yavrulari tutunmustur.
30 haziranne zamn senin test günün
Arkadaslar aranzda vajinal jeli kahverengi tortu seklinde donen varmiiiii?
Adet sancilarim asiri cogaldi cok kotuyum hayallerim bitiyor sanirimEvet bende de oluyo önemli bişi oldugunu sanmıyorum
Canım hiç telaş yapma ben şuan 7.haftamdayım jelim bir gün kahverengi şeklinde döndü ve biraz akıntım oldu doktora gittim anormal bir durum yok dedi. Bir kaç gün sonrada pembe su gibi akıntım oldu. Yine hastaneye koştum iğne ve serum yaptılar. Bunların hepsi yerleşmeyle alakalı herkesde olmuyormuş ama %80 hamilelerde oluyormuş. Bebekler kendine yer yapıyor dedi doktorum. İnşallah sende pozitif sonucu alırsın. Daha bugün vajinal jelim geri geldiğinde aralarında kahverengilik vardı.Arkadaslar aranzda vajinal jeli kahverengi tortu seklinde donen varmiiiii?
Adet sancilarim asiri cogaldi cok kotuyum hayallerim bitiyor sanirim
Canım hiç telaş yapma ben şuan 7.haftamdayım jelim bir gün kahverengi şeklinde döndü ve biraz akıntım oldu doktora gittim anormal bir durum yok dedi. Bir kaç gün sonrada pembe su gibi akıntım oldu. Yine hastaneye koştum iğne ve serum yaptılar. Bunların hepsi yerleşmeyle alakalı herkesde olmuyormuş ama %80 hamilelerde oluyormuş. Bebekler kendine yer yapıyor dedi doktorum. İnşallah sende pozitif sonucu alırsın. Daha bugün vajinal jelim geri geldiğinde aralarında kahverengilik vardı.
Ya canm nasl takmayaym simdi yine pecetye silince kanama geldi adetime daha var bu clexanmi kanama yapior aceba sizlerde kullaniyomusnz bu igneyiBu kadar takıntı yapma cnm senin bende 1gün önce trankafama takmiyorumlmus ilaclarin yan etkisidir cnm moral bozma. Bende de oluyo yumurtaliklarim sizliyo siskinlik var ama hepsi ilaclardan hic kafama
İnsllh canm dedigin gibi tutunma yerlesmedir ama daha onceki tupbebek denemzde boyle kanama leke olmaynca bundada olunca korktum acikcasi sabah olsunda bi doktorumu ariycam bakalim duani eksik etme.Rabbim seninde yavrunu hayirla kucagina almani nasp etsin.Canım hiç telaş yapma ben şuan 7.haftamdayım jelim bir gün kahverengi şeklinde döndü ve biraz akıntım oldu doktora gittim anormal bir durum yok dedi. Bir kaç gün sonrada pembe su gibi akıntım oldu. Yine hastaneye koştum iğne ve serum yaptılar. Bunların hepsi yerleşmeyle alakalı herkesde olmuyormuş ama %80 hamilelerde oluyormuş. Bebekler kendine yer yapıyor dedi doktorum. İnşallah sende pozitif sonucu alırsın. Daha bugün vajinal jelim geri geldiğinde aralarında kahverengilik vardı.
Ya canm nasl takmayaym simdi yine pecetye silince kanama geldi adetime daha var bu clexanmi kanama yapior aceba sizlerde kullaniyomusnz bu igneyi
İnsllh canm dedigin gibi tutunma yerlesmedir ama daha onceki tupbebek denemzde boyle kanama leke olmaynca bundada olunca korktum acikcasi sabah olsunda bi doktorumu ariycam bakalim duani eksik etme.Rabbim seninde yavrunu hayirla kucagina almani nasp etsin.
Destegin icin cok tesekkur ederm canm iyki varsiniz.doktoru aradim ösrojen eksklgnden kanamn oluyor olablr dedi estrofem diye bi hap verdi gunde 3 icicekmisimAmin cnm Allah isteyen herkese versin. Bi öncekinde olmamış farklı şeyler yasamissin belki bu sefer bunlar tuttugunun belirtisidir inşallah. iyi haberlerini bekliyorum canım üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?