transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merhaba kızlar yasım ıkı ay sonra 25 olacak uc senelık evlıyım bebegımız olmuyor catlatma ıgnesı vs denedık olmadı ıkımızdede sorun yok.. tup bebek predurlerıyle ılgılı hıcbır fıkrım yok.. ozelde 10.000 tl dendı.. pekı devlette nasıl oluyor.. bu arada asılama yaptırmadım dırek tup bebek ıstıyorum bılgı verırsenız sevınırım

kızlar merhaba geçtigimiz hafta perşembe transferim oldu doktor yüzde70 bir şans verdi sizce nasıl bide bel agrım vr adet olavkmışım gibi bana bi bilgi veririseniz sevinirim

Merhabalar ben çarsamba günü transfer oldum cumartesi test yaptırıcam allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim transferden sonra 2. Günü kasık ağrım olsu daha sonra hiçbirşey olmadı

Kızlaar şu amh değerlerinizi yazabiliröidiniz lütfen bir benim ki mi 0.500

kızlar merhaba geçtigimiz hafta perşembe transferim oldu doktor yüzde70 bir şans verdi sizce nasıl bide bel agrım vr adet olavkmışım gibi bana bi bilgi veririseniz sevinirim
Mrb canm benmde persembe transferm oldu.ikincigununden beri araara bel agrlarm var.bende adet olckmsm gibi hissdyorum.hayrlsyla hepimzn yavrulari tutunmustur.

Mrb canm benmde persembe transferm oldu.ikincigununden beri araara bel agrlarm var.bende adet olckmsm gibi hissdyorum.hayrlsyla hepimzn yavrulari tutunmustur.
senin test günün ne zaman

Arkadaslar aranzda vajinal jeli kahverengi tortu seklinde donen varmiiiii?
Canım hiç telaş yapma ben şuan 7.haftamdayım jelim bir gün kahverengi şeklinde döndü ve biraz akıntım oldu doktora gittim anormal bir durum yok dedi. Bir kaç gün sonrada pembe su gibi akıntım oldu. Yine hastaneye koştum iğne ve serum yaptılar. Bunların hepsi yerleşmeyle alakalı herkesde olmuyormuş ama %80 hamilelerde oluyormuş. Bebekler kendine yer yapıyor dedi doktorum. İnşallah sende pozitif sonucu alırsın. Daha bugün vajinal jelim geri geldiğinde aralarında kahverengilik vardı.

Adet sancilarim asiri cogaldi cok kotuyum hayallerim bitiyor sanirim

Bu kadar takıntı yapma cnm senin bende 1gün önce trankafama takmiyorumlmus ilaclarin yan etkisidir cnm moral bozma. Bende de oluyo yumurtaliklarim sizliyo siskinlik var ama hepsi ilaclardan hic kafama

Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah cnm

Bu kadar takıntı yapma cnm senin bende 1gün önce trankafama takmiyorumlmus ilaclarin yan etkisidir cnm moral bozma. Bende de oluyo yumurtaliklarim sizliyo siskinlik var ama hepsi ilaclardan hic kafama
Ya canm nasl takmayaym simdi yine pecetye silince kanama geldi adetime daha var bu clexanmi kanama yapior aceba sizlerde kullaniyomusnz bu igneyi

İnsllh canm dedigin gibi tutunma yerlesmedir ama daha onceki tupbebek denemzde boyle kanama leke olmaynca bundada olunca korktum acikcasi sabah olsunda bi doktorumu ariycam bakalim duani eksik etme.Rabbim seninde yavrunu hayirla kucagina almani nasp etsin.

Ya canm nasl takmayaym simdi yine pecetye silince kanama geldi adetime daha var bu clexanmi kanama yapior aceba sizlerde kullaniyomusnz bu igneyi

Ben şuan iğne kullanmıyorum jel ve coraspin. Canım sen bencede bi ara dr unu eğer kan rengi yoksa önemli değildir inşallah. Korkuların boşa çıkar inşallah cnm rahatlat kendini Allah buyuk cnm Umarim hamilesindir

Amin cnm Allah isteyen herkese versin. Bi öncekinde olmamış farklı şeyler yasamissin belki bu sefer bunlar tuttugunun belirtisidir inşallah. iyi haberlerini bekliyorum canım üzme kendini

Amin cnm Allah isteyen herkese versin. Bi öncekinde olmamış farklı şeyler yasamissin belki bu sefer bunlar tuttugunun belirtisidir inşallah. iyi haberlerini bekliyorum canım üzme kendini
Destegin icin cok tesekkur ederm canm iyki varsiniz.doktoru aradim ösrojen eksklgnden kanamn oluyor olablr dedi estrofem diye bi hap verdi gunde 3 icicekmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…