Allah razi olsun canim darisi size insaallah. Benim 11 yumurta aldilar 5 tanesi dollendi 6. Gune iki tane kaldi embriyo biri birinci kalite digeri daha kucuktu ikisinide transfer oldum kesede bir tane gorunuyo. Benimde ilk denemem hic korkmayin hep pozitif dusundum insaallah sizinde olurHayirli olsun ins cnm bende transfer olacam bu hafta içinde ins ilk tedavim çok korkuyorum olmayacak diye senin kaçıncı gün embriyosu du acaba
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.bende pazartesi günü keseyi görmeye gidicem çok korkuyorum bir sıkıntı olur diye.rüyalarımda bile doktor kese oluşmamış diyo iyice psikolojim bozuldu.Mrb kızlar daha once yazmistim tup bebek yapmistim diye cok sukur hamileyim belirtilerim transferden sonra karin agrisi ve goguslerde agrim vardi midem cok kasiliyodu ve ayaklarim cok usuyordu 4. Gunu iki defa kahverengi akintim oldu meger tutunmaymis.7. Gunu evde test yaptim hemen degilde daha sonra cok hafif ikinci cizgiyi gordum 8. Gun daha belirgindi ama yinede yanlis olabilir diye pek umutlanmadim kan tahlilinde icim rahatladi. Ve ultrasyonda keseyi gorduk Allaha sukur. Ama ultrasondan sonra kahve lekerim geliyo ve et parcasi dustu doktoru aradik normalmis ultrasondan sonra olabilirmis dedi yinede korkuyorum Rabbim kucagima almayi nasip etsin. Sizlerinde gonlune gore versin insaallah
Canim Merhaba sen keseyi gördün mü inşSize bir sorum daha olacak canlar kahverengi akıntı normaldir yerleşmedir diyoruz ama yinede tedirgin ediyor insanı benim birde hergün oluyor sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum her seferinde bildiğin kahverengi akıntılar oluyor bide progestanda biraz geri çıktığından oda kahverengi olmuş oluyor normalmi bu kadar olması?
Gözün aydın canım inşallaaaah sağlıkla kucağına alırsın benimde bugün yedinci gün sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik göründü ama hiç umutlanmıyorum şimdide adetim sanki geldi geliyor Ağrılarımdan anladığıma göre çok korkuyorumMrb kızlar daha once yazmistim tup bebek yapmistim diye cok sukur hamileyim belirtilerim transferden sonra karin agrisi ve goguslerde agrim vardi midem cok kasiliyodu ve ayaklarim cok usuyordu 4. Gunu iki defa kahverengi akintim oldu meger tutunmaymis.7. Gunu evde test yaptim hemen degilde daha sonra cok hafif ikinci cizgiyi gordum 8. Gun daha belirgindi ama yinede yanlis olabilir diye pek umutlanmadim kan tahlilinde icim rahatladi. Ve ultrasyonda keseyi gorduk Allaha sukur. Ama ultrasondan sonra kahve lekerim geliyo ve et parcasi dustu doktoru aradik normalmis ultrasondan sonra olabilirmis dedi yinede korkuyorum Rabbim kucagima almayi nasip etsin. Sizlerinde gonlune gore versin insaallah
Evet gördüm canımCanim Merhaba sen keseyi gördün mü inş
Cnm kaçıncı günde öğrendinz hamile olduğunuzu bu arada hayrlı olsun inşallah darısı bizlere olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsn RabbimEvet gördüm canım
Transferim 11 ağustosta olmuştu 21 ağustosta öğrendim amin inşallah iyi devam ederCnm kaçıncı günde öğrendinz hamile olduğunuzu bu arada hayrlı olsun inşallah darısı bizlere olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsn Rabbim
Anladm cnm inş ii devam eder herşy güzel olsn artkTransferim 11 ağustosta olmuştu 21 ağustosta öğrendim amin inşallah iyi devam eder
Canım içini ferah tut stres çok önemli bak dikkat et kendineKızlar bnm böyle midem bulanıor halsizim keyifsizim ağlıorm da değişik bir duygu ara arada sancm var. Tutmadı sanrm canım çok sıkkın yasizler nasılsınz
Aynen Canım bende değişik ağrılar üzüntü ve ümitsizlik var hiç iyi değilim tutmadı diye düşünüyorum çok moralim bozukKızlar bnm böyle midem bulanıor halsizim keyifsizim ağlıorm da değişik bir duygu ara arada sancm var. Tutmadı sanrm canım çok sıkkın yasizler nasılsınz
Saol cnm evt stres yapmamak lazm ama elde dğl işte geçseydi şu 5 gün daha hayrlısı ileCanım içini ferah tut stres çok önemli bak dikkat et kendine
Bende böyle ağlamaklı hal bugun tüm gün ağladm daja yeni geldm kendime annemle de kavga ettik yani gerilmemek elde dğl inan çok zormş canımıza yazık diorm bazen evt imtihanımz bu ama ndn biz yaa o kdr çok yıprandm ki isyanda etmiorm pozitif olmaya çalışıorö ama yoruldm sanrmAynen Canım bende değişik ağrılar üzüntü ve ümitsizlik var hiç iyi değilim tutmadı diye düşünüyorum çok moralim bozuk
Seni çok iyi anlıyorum bu işler ne zormuş Rabbim hiç bi kadının başına vermesin keşke sonuç güzel olsa bu çektiğimiz acıları hemen unutmaya razıyız bende çok ağladım bugün dua ettim Allah'dan istedim içimizi o biliyor Rabbim isyan ettirmeden versin inşallah sabırlar bazen taşıyor ben ailemden uzaktayım ve eşime çatıyorum stresden bazen kavga ediyorum bu psikolojiyi yaşamayan bilemez biz sadece biz anlarızBende böyle ağlamaklı hal bugun tüm gün ağladm daja yeni geldm kendime annemle de kavga ettik yani gerilmemek elde dğl inan çok zormş canımıza yazık diorm bazen evt imtihanımz bu ama ndn biz yaa o kdr çok yıprandm ki isyanda etmiorm pozitif olmaya çalışıorö ama yoruldm sanrm
Evt aynen yaşayan bilior kimse de pek anlamıor cnm inş hayrlı sonuçlar alırız ne bilim pozitif olalm haydi birbirimze destek olalm inş güzel sonuç alırız senin kaç günün kaldı test gününe birde mide bulantısı kasık ağrısı birde kahverengi leke oldu mu az kafamz dağılsn cnm düşünmesk aslında birileri gelse yada sen gitsen bir yerlere kafan dağılıor zamanda geçior hemenSeni çok iyi anlıyorum bu işler ne zormuş Rabbim hiç bi kadının başına vermesin keşke sonuç güzel olsa bu çektiğimiz acıları hemen unutmaya razıyız bende çok ağladım bugün dua ettim Allah'dan istedim içimizi o biliyor Rabbim isyan ettirmeden versin inşallah sabırlar bazen taşıyor ben ailemden uzaktayım ve eşime çatıyorum stresden bazen kavga ediyorum bu psikolojiyi yaşamayan bilemez biz sadece biz anlarız
Belirti insan kendini dinlerse çok ama ben hepsini aldığımız ilaçlara hormonlara bağlıyorum pek önemsememeye çalışıyom kasık Ağrı'm hep var bulantıda bazen oluyor göğüslerim şiş aslında ben dün bide bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı sonra araştırdım çatlatma iğnesinden olma ihtimali yüksekmiş ozaman umudum kırıldı asıl test günüm ayın 9 da sen nezaman alacaksın Allah'ın izniyle pozitifi çok var mıEvt aynen yaşayan bilior kimse de pek anlamıor cnm inş hayrlı sonuçlar alırız ne bilim pozitif olalm haydi birbirimze destek olalm inş güzel sonuç alırız senin kaç günün kaldı test gününe birde mide bulantısı kasık ağrısı birde kahverengi leke oldu mu az kafamz dağılsn cnm düşünmesk aslında birileri gelse yada sen gitsen bir yerlere kafan dağılıor zamanda geçior hemen
Bnm ki 7 de cnm ama silikse bence pozitif olabilir cnm yarın yine yap derim ben hiç yapmdm test erken die çünkü bu zamana kadar çok negatif gördüm aynısını yaşamak istemiorm belki 5 de kan testi yaptırrım 10. Gününde çıkıormşBelirti insan kendini dinlerse çok ama ben hepsini aldığımız ilaçlara hormonlara bağlıyorum pek önemsememeye çalışıyom kasık Ağrı'm hep var bulantıda bazen oluyor göğüslerim şiş aslında ben dün bide bugün test yaptım çok hafif çizgi çıktı sonra araştırdım çatlatma iğnesinden olma ihtimali yüksekmiş ozaman umudum kırıldı asıl test günüm ayın 9 da sen nezaman alacaksın Allah'ın izniyle pozitifi çok var mı
İlaçlarn etsinde o şikayetlermz ondndr sana 2 embryo mu transfer ettilerBnm ki 7 de cnm ama silikse bence pozitif olabilir cnm yarın yine yap derim ben hiç yapmdm test erken die çünkü bu zamana kadar çok negatif gördüm aynısını yaşamak istemiorm belki 5 de kan testi yaptırrım 10. Gününde çıkıormş
Yok canım sanmıyorum zaten çok geç çıktı ikinci çizgi iki saat sonra çıkmış o yüzden geçerli olmaz bence erken test alsam olur ama çok korkuyorum ben üç defa aşılamada negatif gördüm bu ilk tüp inşallah hepimiz pozitifi görürüz bu seferBnm ki 7 de cnm ama silikse bence pozitif olabilir cnm yarın yine yap derim ben hiç yapmdm test erken die çünkü bu zamana kadar çok negatif gördüm aynısını yaşamak istemiorm belki 5 de kan testi yaptırrım 10. Gününde çıkıormş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?