Bnm de işk tüp bebek denemem aşılama hiç yaptrmdm yani çok başarılı olacağımı da sanmıorm doktorumla da konuştm tüp bebeğe karar verdk bende pko var zaten aşılama pek uymz bize çok yumurta gelişeceği içinYok canım sanmıyorum zaten çok geç çıktı ikinci çizgi iki saat sonra çıkmış o yüzden geçerli olmaz bence erken test alsam olur ama çok korkuyorum ben üç defa aşılamada negatif gördüm bu ilk tüp inşallah hepimiz pozitifi görürüz bu sefer
Ne güzel düşüncelerin var canım Rabbim gönlünün muradını versin inşallah şükredecek çok şeyimiz var ama evlat hasreti bazen insanın içini kavuruyor ve kendinden beklemediğin şekilde davranabiliyorsun allahım bol sabır versin muradımızı verene kadar aminİlaçların etkisi hep kızlar belirti aramayın benim göğsüm şişti karnım şişti bulantı kasık Ağrı'sı sık idrar hepsi vardı bi adet oldum şimdi hepsi geçti o yüzden onlara takılmayın bir de idrar testine inanmayın bende hep yaptım bi kaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyordu ama sonuç negatif yanıltıyor boşuna da moraliniz bozuluyor yapmayın kanamanız olmadığı müddetçe bekleyin olacağı varsa olacak Zaten olmadıysa da onun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki rabbim bilir
Sabredicez bazı şeyleri yaşayıp görmemiz gerekiyormuş demek ki ben kendim kabul edememiştim ikinci tüp bebeğim öncesinde de ne badireler atlattım neler yaşadım bu bi sınav zor bir sınav ama geçicek derdim büyük deme daha niceleri var allah önce can sağlığı versin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Böyle düşünüp şükretmek insanı rahatlatıyor ben artık aştım kendiminapıyım
Cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun sendeki sorun neydi birde birde dünyanın sonu dğl elbet yaşamaya devam ediorz ama Allah kimsenin kucağını boş bırakmsn inş en kısa zamanda hepimizin bebişleri olurİlaçların etkisi hep kızlar belirti aramayın benim göğsüm şişti karnım şişti bulantı kasık Ağrı'sı sık idrar hepsi vardı bi adet oldum şimdi hepsi geçti o yüzden onlara takılmayın bir de idrar testine inanmayın bende hep yaptım bi kaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyordu ama sonuç negatif yanıltıyor boşuna da moraliniz bozuluyor yapmayın kanamanız olmadığı müddetçe bekleyin olacağı varsa olacak Zaten olmadıysa da onun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki rabbim bilir
Sabredicez bazı şeyleri yaşayıp görmemiz gerekiyormuş demek ki ben kendim kabul edememiştim ikinci tüp bebeğim öncesinde de ne badireler atlattım neler yaşadım bu bi sınav zor bir sınav ama geçicek derdim büyük deme daha niceleri var allah önce can sağlığı versin eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Böyle düşünüp şükretmek insanı rahatlatıyor ben artık aştım kendiminapıyım
Bunlar ilaçların ysn etkisiymis arkadaşım. Sende kullanıyorsundur mutlaka? Geçici merak etme.kolay değil transver öncesi nekadar iğne aldın 3 adet dönemi belirtilerini bir aya sigdiriyoruz işi hızlandırmak için. Bişeylerle oyalan tv izle yorumlara çok bakma derim.naçizane fikrim. Sıkıntısı olmayan zaten buraya yazmıyor. Bizler biraz zahmetli geldik bu noktalara. İnş güzel olur herşey. Dua et oku bol bol.Kızlar bnm böyle midem bulanıor halsizim keyifsizim ağlıorm da değişik bir duygu ara arada sancm var. Tutmadı sanrm canım çok sıkkın yasizler nasılsınz
Cnm ben transfer için 2 ay bekledm yani 2 adet dönemi bir sürü ilaç alıorz kolay dğl tabi etkiside bu şekilde olacktr hergün bir şikaytmz oluor zaten 4 günüm kaldı geçer gider o daBunlar ilaçların ysn etkisiymis arkadaşım. Sende kullanıyorsundur mutlaka? Geçici merak etme.kolay değil transver öncesi nekadar iğne aldın 3 adet dönemi belirtilerini bir aya sigdiriyoruz işi hızlandırmak için. Bişeylerle oyalan tv izle yorumlara çok bakma derim.naçizane fikrim. Sıkıntısı olmayan zaten buraya yazmıyor. Bizler biraz zahmetli geldik bu noktalara. İnş güzel olur herşey. Dua et oku bol bol.
Cnm ben transfer için 2 ay bekledm yani 2 adet dönemi bir sürü ilaç alıorz kolay dğl tabi etkiside bu şekilde olacktr hergün bir şikaytmz oluor zaten 4 günüm kaldı geçer gider o da
Evt herşeyin başı dua okuorm sürekli cnm inş güzeş haberler alırz hepimzBunlar ilaçların ysn etkisiymis arkadaşım. Sende kullanıyorsundur mutlaka? Geçici merak etme.kolay değil transver öncesi nekadar iğne aldın 3 adet dönemi belirtilerini bir aya sigdiriyoruz işi hızlandırmak için. Bişeylerle oyalan tv izle yorumlara çok bakma derim.naçizane fikrim. Sıkıntısı olmayan zaten buraya yazmıyor. Bizler biraz zahmetli geldik bu noktalara. İnş güzel olur herşey. Dua et oku bol bol.
Bence bekleme Canım sonuçda herşey hazır Özge hanım ilk defa sana transfer yapmıycak heralde hem belki bebeğin seni bekliyor ben olsam bekleyemem Zaman kaybı benceArkadaşlar merhaba ben durumumdan haber vereyim hemde size sormak istedim. Dondurulmuş transfer için ilaçsız hormon takibimiz yapıldı transfer tarihide Bayram'ın 2. Gününe geliyor Turgut bey çalışmayacağını söyledi Özge hanım yapıcak dedi ben kendisinin olmasını istedim eşimde öyle düşünüyor ama Turgut bey inanın hiç bi fark yok benim çok işlemimi Özge hanım yapar güvenmesem yaptırmam dedi kafam çok karışık napıyım sizce eğer istemezsek bi sonraki aya kalıcak yine aynı git gel stres nolur fikir verin bana
canım selam salı günü 200 çıktı c.tesi günüde 1800 çıktı :) 15gun sonra ultrasonda bakalım dedi son olarak tatil dönüşü gdicem o kadar garip bir duygu ki hala inanmıyorum ben acaba kesnmi diyorum sürekli Allahım inşallahhhgzzde-88 salı günü tekrar test yaptıracaktın ne oldu.
Gözün aydın canım çok sevindim inan Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah.çok dikkat et kendine hareketlerine.gelişmelerini yaz bana.bende bayram sonu kalp atışlarını duymak için gidicem inşaallah.canım selam salı günü 200 çıktı c.tesi günüde 1800 çıktı :) 15gun sonra ultrasonda bakalım dedi son olarak tatil dönüşü gdicem o kadar garip bir duygu ki hala inanmıyorum ben acaba kesnmi diyorum sürekli Allahım inşallahhh
çok teşekkür ederim canım benim ya inanırmısın ben hala adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum okadr korkuyorumki yoksa hastamı olucam diye.Gözün aydın canım çok sevindim inan Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah.çok dikkat et kendine hareketlerine.gelişmelerini yaz bana.bende bayram sonu kalp atışlarını duymak için gidicem inşaallah.
aynen canım ağrılar hala devam ediyo bende de oyle ben su anda 5 buçuk haftalık oldum 7 haftalıkken kalp atışı için çagırdı. aslında bayram girmeseydi araya 12.si pazartesi gidecektim.çok teşekkür ederim canım benim ya inanırmısın ben hala adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum okadr korkuyorumki yoksa hastamı olucam diye.
sen kaçıncı haftadasın şuan kalp atışı kaçıncı haftada oluyordu
oy maşallah yaaaa hadı hayırlısı:)aynen canım ağrılar hala devam ediyo bende de oyle ben su anda 5 buçuk haftalık oldum 7 haftalıkken kalp atışı için çagırdı. aslında bayram girmeseydi araya 12.si pazartesi gidecektim.
evet 6. haftada duyulabiliyor kalp atışı ama bayram girdi araya bizde.keseyi görmek için gittin mi canım sen.normalde bende transfere göre hesaplıyordum ama doktor son adet tarihine göre hesap yaptı.bende acayip mide bulantıları ve kusmalar başladı yemek yiyemiyorum.bütün ilaçlarada devam ediyorum kan sulandırıcı dahil.hiçbirini bıraktırmadı doktor.oy maşallah yaaaa hadı hayırlısı:)
bende transfer gününe göre şuan tam 3,5 haftalık oldu 6.haftada çağardı kalp tışıda belli olabilir dedi bakalım inşlhh Allahım isteyen herkesede nasip olsun. felaket kasık ağrısı var onun dışında pek birşey yok iğneye devam ediyormusun kan sulandırıcı?
ben kese içinde gidemedim en işte 1800 çıktı kanda değer 10gün sonra kese dedi oda bayrama denk geldi mecbur 26.eylule kaldı o arada benımde tatılım var burada olmayacağım araya vakıt gıreceği için ogüne kalp atışıda çıkar dedievet 6. haftada duyulabiliyor kalp atışı ama bayram girdi araya bizde.keseyi görmek için gittin mi canım sen.normalde bende transfere göre hesaplıyordum ama doktor son adet tarihine göre hesap yaptı.bende acayip mide bulantıları ve kusmalar başladı yemek yiyemiyorum.bütün ilaçlarada devam ediyorum kan sulandırıcı dahil.hiçbirini bıraktırmadı doktor.
hmm olsun canım ikisi bir çıkar aradan ben pazartesi gittim keseyi gördüm şükürler olsun.bu arada doktor bana uzun yok yasak dedi en azından kalp atışını duyana kadar.eğer yola çıkacaksan bilgin olsun.riske atma sakınben kese içinde gidemedim en işte 1800 çıktı kanda değer 10gün sonra kese dedi oda bayrama denk geldi mecbur 26.eylule kaldı o arada benımde tatılım var burada olmayacağım araya vakıt gıreceği için ogüne kalp atışıda çıkar dedi
yanı daha kese göremedik sen gördünmü?
bu arada ekle beni gcatikkas0@gmail.com
TRANSFERİN NE GUNDU SENIN BENDE ACABA TATİLDEN ÖNCE C.TESI GITSEM KESE GÖRÜNÜRMÜ? BENIM TRANSFER 16AĞUSTOSTU 4.HAFTAYA GİRDİK İŞTEhmm olsun canım ikisi bir çıkar aradan ben pazartesi gittim keseyi gördüm şükürler olsun.bu arada doktor bana uzun yok yasak dedi en azından kalp atışını duyana kadar.eğer yola çıkacaksan bilgin olsun.riske atma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?