transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

TRANSFERİN NE GUNDU SENIN BENDE ACABA TATİLDEN ÖNCE C.TESI GITSEM KESE GÖRÜNÜRMÜ? BENIM TRANSFER 16AĞUSTOSTU 4.HAFTAYA GİRDİK İŞTE
BENİM TRANSFER 13 AĞUSTOS ASLINDA ARAMIZDA FAZLA GÜN YOK CANIM BENCE GİT DOKTORA KESE GÖRÜNÜR.

BENİM TRANSFER 13 AĞUSTOS ASLINDA ARAMIZDA FAZLA GÜN YOK CANIM BENCE GİT DOKTORA KESE GÖRÜNÜR.
c.tesi zaten ilaç yazdırmaya gitmem gerekecek olmadı nöbetçi doktor kimse bir baktırırm evet aramızda 3gün varmış yanı aslında sende 4haftalık falan ancak oluyorsun. bu arada istanbuldamısın sende? nerede yaptırdın

evet canım transfer gününden sayarsak öyle ben samsundayım canım burda medical parkta tedavi oldum

Benimde sağ tarafa koyuldu ve batmayı hep o tarafta hissettim ilk 4 gün ama 2 gündür yok gibi adet olcakmış gibi genel alt karında ağrı var.
Mrb yazınızı okudum da benim de alt karnım da adet olacak gibi ağrım var tutmadı diye üzülüyorum siz hamilesin iz heralde

Transferden sonra 11.gün evde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Dru aradım iğnelerden dolayı pozitif çıktı dedi. altüst oldum.

Mrb yazınızı okudum da benim de alt karnım da adet olacak gibi ağrım var tutmadı diye üzülüyorum siz hamilesin iz heralde
Evet öyleyim sağ tarafımda batma seğirme vardı sonra adet ağrısı gibi ağrılar oldu hiç takma kan testi yapana kadar dikkat et belkide hamilesindir

Transferden sonra 11.gün evde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Dru aradım iğnelerden dolayı pozitif çıktı dedi. altüst oldum.
Bence 11. Güne iğnenin etkisi kalmıyor. Transferden sonra 7-8. Gün geçiyor ben 7 de yaptım çok az bi çizgiydi 8 de biraz daha arttı kan testinde 10 gün yaptık doktorum iyi sonuç dedi bence hamilesindir

Bence 11. Güne iğnenin etkisi kalmıyor. Transferden sonra 7-8. Gün geçiyor ben 7 de yaptım çok az bi çizgiydi 8 de biraz daha arttı kan testinde 10 gün yaptık doktorum iyi sonuç dedi bence hamilesindir

Ben her gün iğne vuruluyorum... teşekkür ederim cvp yazdığın için. Yinede bi umut işte

Arkadaslar kurtajdan sonra gecmek bilmeyen bi karin ve kasık acısı var nolur yardim edin korkuyorum deliricem 1 ay oldu doktorda net bisey soylemio

Arkadaslar kurtajdan sonra gecmek bilmeyen bi karin ve kasık acısı var nolur yardim edin korkuyorum deliricem 1 ay oldu doktorda net bisey soylemio
Ağrıların başladığında bi görünseydin önemli bi durum daha sonrası için tekrar hamilelik için herşeyi düşünmek lazım bence kontrol ol acile git

Ağrıların başladığında bi görünseydin önemli bi durum daha sonrası için tekrar hamilelik için herşeyi düşünmek lazım bence kontrol ol acile git
Gittim canim daha bugün gittim.normal dio bisey olmaz dio gecer dio.4 tane ayri ayri doktora gittim.ama 1 aydır gecmiyo.galiba bu gidisle bidaha hamile kalamiycam

Gittim canim daha bugün gittim.normal dio bisey olmaz dio gecer dio.4 tane ayri ayri doktora gittim.ama 1 aydır gecmiyo.galiba bu gidisle bidaha hamile kalamiycam
Allah korusun kalırsın inşallah başka bişey mi acaba karın ağrısı mide yada bağırsak dahiliye ye de mi gitsen 1 aydır geçmemesi düşündürür tabi zor bide stersi var. İnşallah iyi olursun canım ya gerçekten

Sagol canim insallah bisey yoktur korkuyorum cok.hayırlısı

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?

banada 3.gün embriyosundan 3 tane tarnsfer yapıldı.transferden sonraki günden test gününe kadar bel ve kasık ağrılarım oldu fakat sonuç negatif oldu.nasıl bi durum hiç anlamıyorum. 1 demi tutmaz.off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…