BENİM TRANSFER 13 AĞUSTOS ASLINDA ARAMIZDA FAZLA GÜN YOK CANIM BENCE GİT DOKTORA KESE GÖRÜNÜR.TRANSFERİN NE GUNDU SENIN BENDE ACABA TATİLDEN ÖNCE C.TESI GITSEM KESE GÖRÜNÜRMÜ? BENIM TRANSFER 16AĞUSTOSTU 4.HAFTAYA GİRDİK İŞTE
c.tesi zaten ilaç yazdırmaya gitmem gerekecek olmadı nöbetçi doktor kimse bir baktırırm evet aramızda 3gün varmış yanı aslında sende 4haftalık falan ancak oluyorsun. bu arada istanbuldamısın sende? nerede yaptırdınBENİM TRANSFER 13 AĞUSTOS ASLINDA ARAMIZDA FAZLA GÜN YOK CANIM BENCE GİT DOKTORA KESE GÖRÜNÜR.
evet canım transfer gününden sayarsak öyle ben samsundayım canım burda medical parkta tedavi oldumc.tesi zaten ilaç yazdırmaya gitmem gerekecek olmadı nöbetçi doktor kimse bir baktırırm evet aramızda 3gün varmış yanı aslında sende 4haftalık falan ancak oluyorsun. bu arada istanbuldamısın sende? nerede yaptırdın
Mrb yazınızı okudum da benim de alt karnım da adet olacak gibi ağrım var tutmadı diye üzülüyorum siz hamilesin iz heraldeBenimde sağ tarafa koyuldu ve batmayı hep o tarafta hissettim ilk 4 gün ama 2 gündür yok gibi adet olcakmış gibi genel alt karında ağrı var.
Kanda artık çıkar sonucun bence test yaptırTransferden sonra 11.gün evde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Dru aradım iğnelerden dolayı pozitif çıktı dedi. altüst oldum.
Kanda artık çıkar sonucun bence test yaptır
Evet öyleyim sağ tarafımda batma seğirme vardı sonra adet ağrısı gibi ağrılar oldu hiç takma kan testi yapana kadar dikkat et belkide hamilesindirMrb yazınızı okudum da benim de alt karnım da adet olacak gibi ağrım var tutmadı diye üzülüyorum siz hamilesin iz heralde
Bence 11. Güne iğnenin etkisi kalmıyor. Transferden sonra 7-8. Gün geçiyor ben 7 de yaptım çok az bi çizgiydi 8 de biraz daha arttı kan testinde 10 gün yaptık doktorum iyi sonuç dedi bence hamilesindirTransferden sonra 11.gün evde idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Dru aradım iğnelerden dolayı pozitif çıktı dedi. altüst oldum.
Tsk ederim ins allah sağlıkla doğurmayi nasip etsin ins sana daEvet öyleyim sağ tarafımda batma seğirme vardı sonra adet ağrısı gibi ağrılar oldu hiç takma kan testi yapana kadar dikkat et belkide hamilesindir
Bence 11. Güne iğnenin etkisi kalmıyor. Transferden sonra 7-8. Gün geçiyor ben 7 de yaptım çok az bi çizgiydi 8 de biraz daha arttı kan testinde 10 gün yaptık doktorum iyi sonuç dedi bence hamilesindir
Progestan iğne bende gün aşırı vurunuyordum onun hcg ye etkisi yok tabi doktorun daha doğrusunu biliyordur inşallah iyi olur sonuçlarBen her gün iğne vuruluyorum... teşekkür ederim cvp yazdığın için. Yinede bi umut işte
Ağrıların başladığında bi görünseydin önemli bi durum daha sonrası için tekrar hamilelik için herşeyi düşünmek lazım bence kontrol ol acile gitArkadaslar kurtajdan sonra gecmek bilmeyen bi karin ve kasık acısı var nolur yardim edin korkuyorum deliricem 1 ay oldu doktorda net bisey soylemio
Gittim canim daha bugün gittim.normal dio bisey olmaz dio gecer dio.4 tane ayri ayri doktora gittim.ama 1 aydır gecmiyo.galiba bu gidisle bidaha hamile kalamiycamAğrıların başladığında bi görünseydin önemli bi durum daha sonrası için tekrar hamilelik için herşeyi düşünmek lazım bence kontrol ol acile git
Allah korusun kalırsın inşallah başka bişey mi acaba karın ağrısı mide yada bağırsak dahiliye ye de mi gitsen 1 aydır geçmemesi düşündürür tabi zor bide stersi var. İnşallah iyi olursun canım ya gerçektenGittim canim daha bugün gittim.normal dio bisey olmaz dio gecer dio.4 tane ayri ayri doktora gittim.ama 1 aydır gecmiyo.galiba bu gidisle bidaha hamile kalamiycam
Sagol canim insallah bisey yoktur korkuyorum cok.hayırlısıAllah korusun kalırsın inşallah başka bişey mi acaba karın ağrısı mide yada bağırsak dahiliye ye de mi gitsen 1 aydır geçmemesi düşündürür tabi zor bide stersi var. İnşallah iyi olursun canım ya gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?