transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aaaa bende sana yazcaktim biliyomusun hamilelik nasil gidiyo canim kac ay oldu senin ki ben masaallah 11 haftamdayim simdi
Canım yaa Nasıl özlüyorum inanki sizleri hiç unutmayacağım şeyler paylaştık en zor zamanlarımızda ailemden bile önce geldiniz sizi çok seviyorum.... Maşşallah size o Zaman nasılsın peki varmı sıkıntı ben 9 haftanın içindeyim ama berbat durumdayım halsizlik bulantı taş düşürüyorum sancı mahvediyo birazda kanamam oldu iğne yaptırdık yatıyorum yapacak bişey yok hep dua ediyorum burdaki arkadaşlarımada inşallah bizim gibi olurlar...

Amin canim aynen nnasilda paylasarak teselli ettik birbirimizi ne guzel destek olduk bende cok ozledim ben de ayni canim bulanti halsizlik yorgunluk var ama allaha sukur kanamam olmadi ama dr hafif olsa bile telas yapma demisti sende telas yapma canim bol bol dinlen agir kaldirma sakin

Dinlemiyorum Allah'a emanet inşallah canım diğer arkadaşlardan hiç ses yok ne yapıyolarsa S sznkrsd yapıldımı aceba donmuş embriyosu vardı onun A asyalacali durumu Nasıl aceba hiç yazanda yok bizim gruptan başka demi mitril de hamileydi ne durumda aceba

Aynen canim kimse girmiyo artik heralde hamillelikleriyle ugrasiyorlar hepimiz allaha emanetiz canim insallah hayirli saglikli evlatlarimizi aliriz elimize

Can'ım benim ki bayram a geliyordu o yüzden istemedik bugün adet oldum bu ay olucak inşallah transfere gün sayıyorum 18 gün kaldı

kizlar ben hamileyim hemen size belirtilerilerimi yazayim.. kasik agrisi, ayaklarim buzzzz gibi soguktu, ayaklarimda cekilme agrisi vardi.. ve bacak ve vucudumdaki o yesil damarlar o kadar belirginlestiki.. ve gözlerim tuzlu suya girmisim gibi islak islak bakiyordu hep

banada 3.gün embriyosundan 3 tane tarnsfer yapıldı.transferden sonraki günden test gününe kadar bel ve kasık ağrılarım oldu fakat sonuç negatif oldu.nasıl bi durum hiç anlamıyorum. 1 demi tutmaz.off off
Gecmis olsun.O bel ve kasik agrilari ilaclar yuzunden oluyor ne yazik ki.

arkadaşlar merhaba 1 tane dondurulmuş embriyo, 1 tane uzun protokol ve 2 tane kısa protokol toplamda 4 defa tüp tedavisi görmüş biri olarak bana göre en belirgin belirti transferin 5. günü arı sokması şeklinde batmalar oldu geri kalan tüm belirtiler ilaçlarla hormon yüklemesinden oluyor. Bu sokmalar gün içerisinde ara ara devam ediyor bana göre embriyo kazı çalışması yapıyor o esna da ama hissetmeyen de olabilir tabi

O batmalar en cokta gobek etrafinda 3.gunun gecesi basladi.Bugun 5.gun devam ediyor.Bir de iştahim açildi.Kısmet bakalım 1 Ekim'de ogrenecegim bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa ilaclarin etkisi mi?

O batmalar en cokta gobek etrafinda 3.gunun gecesi basladi.Bugun 5.gun devam ediyor.Bir de iştahim açildi.Kısmet bakalım 1 Ekim'de ogrenecegim bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa ilaclarin etkisi mi?
İnşallah öyledir canım benim ilk denememde aynı senin gibi iştahım acayip açılmıştı ve hamileydim

kızlar bugün benim 11.günüm az önce kan sonucumu öğrendim 755.6 ben adet sancısı yaşadım, bi de sağ kasığımda batmalar oldu, ama doktorum transfer sonrası böyle şeyler yaşayacağımı söylemişti

saol çok teşekkürler, amin inşallah,ben de gördüm ,2 embriyo yerleştirildi, embriyolar transferden sonrada kendi arasında bölünüyorlar mı, bu kadar uğraştık çok emek verdik, allahım nasıl kısmet ederse

Bölünüyorlarmış.Doktorum çoğul gebelik riskini üstüne basa basa defalarca söyledi.Bu durumu anladığıma ve kabul ettiğime dair belge bile imzalattılar

MERHABA KIZLAR BENDE 8+6 HAFTALIK HAMİLEYİM ÜÇ GÜNDÜR KASIK AĞRISI VAR NEDEN ANLAMADIM SİZDEDE BÖYLE DURUMLAR OLDUMU HİÇ.

Kizlar merhaba bende transfer oldum yarin ogrencem sonucu transferden brri agrim var kasikta ara ara bi usuyom bi yaniom sol kasigimdabatma oluo sizce tutuomu

slm Hasanfunda yarin benimde kan testi yapilacak cok korkuyorum sendeki belirtilerin aynisi bendede var sanki adet olacak misin gibi Allah yardimcimiz olsun insallah sonucumuz iyi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…