günaydın,Bölünüyorlarmış.Doktorum çoğul gebelik riskini üstüne basa basa defalarca söyledi.Bu durumu anladığıma ve kabul ettiğime dair belge bile imzalattılar
Ay cok sevindim.Hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Keseyi kan sonucundan kac gun sonra gordunuz?günaydın,
çok şükür dün iki tane kese gördük, sonrada kalp atışı var
çok teşekkürler ,tüp bebek transferinden sonra 11.günü kan testi yaptım 755 çıktı, doktorum 17.günü çağırdı, dün tam olarak 5 haftalıktı, vajinal ultrason ile gördük, rabbim isteyen herkese nasip etsinAy cok sevindim.Hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Keseyi kan sonucundan kac gun sonra gordunuz?
amin, çok teşekkürler , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahallahim sag salim cukaklamani nasip etsin
İkizler mi?deger cok yuksekti ya merak ettim bebitolari.çok teşekkürler ,tüp bebek transferinden sonra 11.günü kan testi yaptım 755 çıktı, doktorum 17.günü çağırdı, dün tam olarak 5 haftalıktı, vajinal ultrason ile gördük, rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet canım çok şükür ikiz , iki tane kesemizi gördük hayırlısıyla,İkizler mi?deger cok yuksekti ya merak ettim bebitolari.
Ciktimi canim sonucun merakla bekliyoruz iyi haberinibugun kan testimi yaptirdim ama sonucu saat birde söyleyecekler kac gün bekledim su bir kac saati sabredemiyorum
hayirli olsun cnmm..bn de test yaptim pozitif cikti,yrn bi daha yapicam,bisey sorcam gun olarak kac gun gecti de keseyi gordunuz?evet canım çok şükür ikiz , iki tane kesemizi gördük hayırlısıyla,
senin de hayırlı olsun canım, testi transferin 11.günü yaptım, 17.günü keseleri gördük, benimde 5.haftamhayirli olsun cnmm..bn de test yaptim pozitif cikti,yrn bi daha yapicam,bisey sorcam gun olarak kac gun gecti de keseyi gordunuz?
Hemen moralini bozma canim tekrarinda artan cok oluyo.kana gec gecebiliyo bazen.malesef negativ cikti ama sali günü tekrar bakmak istiyor dr kan deyerlerime
sgl cnmm.darisi isteyen herkesin basina insallahsenin de hayırlı olsun canım, testi transferin 11.günü yaptım, 17.günü keseleri gördük, benimde 5.haftam
birgun birisini teselli edecegim aklimin ucundan gecmezdi,9yil oldu bekleyeli,ki hala keseyi bile gormedik..ama asla umudumu kaybetmedim,eşim icin en azindan..bnden 7yas buyuk esim ve artik yasitlarinda herkesde cocuk varken o hala baba degildi..cok.istedim cok bekledim ama umudumu hic kaybetmedim..sn de kaybetme lutfen.hic umudum yok benim 2 denememdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?