transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben 13 senelik evliyim hic hamile kalmadim ne hissedilir bilmem teselli icin cok tsk ederim

Selam kızlar inşaalllaaahhh hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Benim bugün 3. Günüm transferde. İlk günden beri batma şeklinde kasığımda ağrı var. Hemşirem yumurtalıklar aşırı uyarıldı normal diyo. Henüz işe başlamadım 6. Günümde başlıcam umarım o zamana kadar geçer işyerindekilerin haberi yok çünkü. İnşaalllaaahhh tutunmuştur bebişlerim. Çift embriyo transferi ve ilk denemem.

Merhaba kızlar benim bugün 5. Gün embiryo transferim oldu inşallah sıkı sıkı tutunur ilk tüp bebek tedavimiz peki kaç güne kanda belli olur illa 12 günmü daha önce kaçıncı gün yaptırsam kanda belli olur bilen varmı

Bölünüyorlarmış.Doktorum çoğul gebelik riskini üstüne basa basa defalarca söyledi.Bu durumu anladığıma ve kabul ettiğime dair belge bile imzalattılar
Merhaba bişey sorcam tek embiryo transferi olsa bilemi bölünüp çogul gebelik olabiliyor ben tek transfer yaptırdım bugün :)

Merhaba acıbadem bursa şahin beyemi gittiniz acaba

Merhaba bişey sorcam tek embiryo transferi olsa bilemi bölünüp çogul gebelik olabiliyor ben tek transfer yaptırdım bugün :)
Sanirim evet.Eger iki embriyodan ucuz,dorduz,altiz olusabiliyorsa tek embriyodan da ikiz olusabilir.

8.gun,9.gunde de yaptiran var ama degerin dusuk cikma ihtimali de var o zaman ve yaniltici olabiliyor.Mesela birinde 8.gun hcg 70 cikarken digerinde 20 cikiyor.Bu seferde vay dusecek mi bu?ay tutunmadi mi gibi korkularla en olmamasi gereken sey stres basliyor.Benim 3.gun embriyosuydu.7.gun idrar testinde silik ikinci cizgiyi gordum.8.ve 9.gunlerde de azicik daha belirgindi.Doktorum 12.gun test istemesine ragmen 10.gun yaptirdim ve 68 cikti pozitif.Ama 12.gun 151 cikti.Aradaki farki anladiniz mi?sukur deger iyi cikti sevindik ama dusuk de cikabilirdi 10.gun kafaya takabilirdim de.12.gun en garantisi yani.Ayrica bazen duruyor duruyor 11.gun tutunuyor.Siz 10.gun test yaptirdiginizda negatif deger ogrenip uzuluyorsunuz ama 12.gun hcg deger i dusuk de olsa pozitifi gorebiliyorsunuz.

Teşeklürler nebiliyim daha ilk günden nezamn belli olur acaba diye heycanlanıyorum:)10. Gün kanda belli olur heralde bide hemşireler kabız olmamaya dikkat edin dedi ama benim normal yaşantımdada sorun o zaten bugün eve geldiğimde çok zorlamadan yapmaya çalıştım ama umarım bişey olmamıştırkabız olmamak için önerileriniz varmı bu süreçte acaba deneyimleriniz:)

Kesinlikle ıkınmayacaksiniz kesinlikle.Ikinmak hatta karin icine baski yapacak agirlikta hicbir seyi kaldirmayacaksiniz.agzina kadar dolu caydanlik dahil.Tencereler dahil.Dr.um bunlar cok onemli diye tembihledi beni.ilk 12 gun cok onemli.agrilariniz sancilariniz olacaktir.onlar ilaclarin yan etkileri.Ben kabiz olmamak icin kuru incir ve kuru kaysi yiyorum.Cok su iciyorum.

yani bugün ıkınmadım aslında ama çok kolayda olmadı normal oturur oturmax yapan yoktur heralde ufakta olsa vücüdun dışarı itmesi için hafifte olsa onada ıkınma deniyosa şuan bi korktum keşke bugün hiç girmesemiydimallah tutunmasını nasip etsin kısmetimzde varsa zaten olur inşallah

Kismette ne varsa o olur elbet.Bir sey oldugunu sanmiyorum zorlamadiysaniz.Bundan sonra icinizde kalan kalsin ama ikinmayin sakin.Bebis yer begeniyordur insallah :)

bn de kuru kayisi,uzum,bol bol meyve suyu iciyorum..ve tabii bol bol su..cok sukur simdiye kadar ikinmadan giderdim sana tavsiyem kayisi ye yemekten once ve sonra..ama sayisini kaçırma,afedersin ilk gun o korkuyla cok yedim bi on tane kadar yedim galiba ve circir oldum

Kismette ne varsa o olur elbet.Bir sey oldugunu sanmiyorum zorlamadiysaniz.Bundan sonra icinizde kalan kalsin ama ikinmayin sakin.Bebis yer begeniyordur insallah :)
İnşallahh :)valla neyapçagımı bilmiyrum gelmez gelmez bugün sürekli geliyo geliyoda gitmiyorum artık yapçak bişey yok kayısı yiyip ılık su içiyorum inşallah bırakmaz beni bebişim Allah yardımcımız olsun

Sizin kaçıncı gnünüz benim ilk gün daha:) ve çok korkuyorum kayısı yiyorum ılık su içiyorum ama benim hiç normal olmadıki hep azda olsa zorlanırdım ozamn şu 10 gün katı yemiyim bari cır cır olsun hiç problem değil zorlanmıyımda :)hazır meyve suyumu içiyosunuz

maalesef hazir..dimesin en dogal olani diye biliyorum onu aliyoruz.bnm bugun 14.gunum.:)

Kızlar günaydın benim beşinci günüm bugün.
3. Gün embriyosu kondu sizce ne zaman idrarda çıkar? Doktor 16. Güne kan tahlili istedi de nasıl bekleyeyim o güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…