Ben evin içinde yürüyorum yoksa bende de hep var o sorun. Bol bol su iç.Sizin kaçıncı gnünüz benim ilk gün daha:) ve çok korkuyorum kayısı yiyorum ılık su içiyorum ama benim hiç normal olmadıki hep azda olsa zorlanırdım ozamn şu 10 gün katı yemiyim bari cır cır olsun hiç problem değil zorlanmıyımda :)hazır meyve suyumu içiyosunuz
Amin İnşallah canım. Ben de sabredebilirsem sabredeceğim 16. Güne. Eşim isterse 12. Gün kan tahlili yaptıracağım. Eşim şehir dışına çıkacak da beraber öğrenelim istiyoruz. Bende belirti yok az kasık ağrısı o kadar. İnşallah tutunmuşlardır bebişlerim.Merhaba kızlar. Benim bugün 14. Günüm.mavimli senin gibi 16. Günde istediler tahlili. Ben sabrediyorum çünkü evde yaptığım testin negatif çıkma ihtimali beni çok korkuyuyo. Kanda kesin sonuç alırım. Bir sürü belirti var ama bunlar ilaçlardan mı yoksa gebelikten mi ayırt etmek çok zor. İlk günden beri ara ara regli olacakmış gibi ağrı oldu. Zaman zaman küçük kramplar oluyor. Belim ağrıyo, göğüslerim çok şiş ve hassas. İştahım baya yerinde ve dün gece midem bulandı uzun süre. Bir de içimde oldu gibi bir his var ama bakalım. Salı günü test yaptırıcam. Hepimiz için hayırlısı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Bende ondan alıyım bari buarada tahliliniz nezaman 14 gün olmuş artık belli olmazmı:)inşallah bebişiniz sizinledir ben 10. Gün yaptırmayı düşünüyorum transfer günü ilk günmü sayılıyo bide 5 gün kalçadan iğne verdi doktor ama daha 2. İğnem kalçama oturamıyorummaalesef hazir..dimesin en dogal olani diye biliyorum onu aliyoruz.bnm bugun 14.gunum.:)
Bende ondan alıyım bari buarada tahliliniz nezaman 14 gün olmuş artık belli olmazmı:)inşallah bebişiniz sizinledir ben 10. Gün yaptırmayı düşünüyorum transfer günü ilk günmü sayılıyo bide 5 gün kalçadan iğne verdi doktor ama daha 2. İğnem kalçama oturamıyorumtaviyeleriniz varsa söyleyin
Ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alın allah isteuen herkese nasip etsin ilk transfermiydi :) yani ben dün oldum bugün 2 değil 1. Günmü oluyobnm belli oldu cnm cok sukur pozitif,bnde igne kullaniyorum,bugun bitti,ayni durumdayim yani ne yapilir bilmemtransfer gununden sonra saymaya basla cnm.
evt bugun 2Ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alın allah isteuen herkese nasip etsin ilk transfermiydi :) yani ben dün oldum bugün 2 değil 1. Günmü oluyo
benimde 2.gün transfer olali 12.gun kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum ama 4 yada 5.gun idrar testinde silik te olsa çıkıyormuş sonuçKızlar günaydın benim beşinci günüm bugün.
3. Gün embriyosu kondu sizce ne zaman idrarda çıkar? Doktor 16. Güne kan tahlili istedi de nasıl bekleyeyim o güne kadar
Hayırlısı olsun şahin beyemi gidiyosunuz süreç güzel heycanlı hafif yorucu :)daha önce muayene oldunuzmu tüp bebek için demi ?direk iğnelere başlıyosunuz 2 yada 3 günde bir kontrole gidiyosunuz sonra toplama günü belirleniyo benden 31 yumurta topladılar:)merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsinizBen bugun adet oldum sali günü hastaneye gidip basliycaz cok heycanliyim ins hersey yolunda gider Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu surec nasil isliyo cok merak ediyorum
senin de 3. gün embriyosu mu canım? sanki idrarda 5. günde çıkması çok erken gibi geldi.benimde 2.gün transfer olali 12.gun kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum ama 4 yada 5.gun idrar testinde silik te olsa çıkıyormuş sonuç
Evet tup bebek tedavisi Sahin bey kim bilmiyomda ben ankara univ tip fakultesinde yaptircam Allahin izniyle bende herangi bi sorun yoktu ama bakalimm nasip esimin spermler donduruldu ameliyat olmustu bu ayda beni hazirlayacaklarHayırlısı olsun şahin beyemi gidiyosunuz süreç güzel heycanlı hafif yorucu :)daha önce muayene oldunuzmu tüp bebek için demi ?direk iğnelere başlıyosunuz 2 yada 3 günde bir kontrole gidiyosunuz sonra toplama günü belirleniyo benden 31 yumurta topladılar:)merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz
Evet tup bebek tedavisi Sahin bey kim bilmiyomda ben ankara univ tip fakultesinde yaptircam Allahin izniyle bende herangi bi sorun yoktu ama bakalimm nasip esimin spermler donduruldu ameliyat olmustu bu ayda beni hazirlayacaklarHayırlısı olsun şahin beyemi gidiyosunuz süreç güzel heycanlı hafif yorucu :)daha önce muayene oldunuzmu tüp bebek için demi ?direk iğnelere başlıyosunuz 2 yada 3 günde bir kontrole gidiyosunuz sonra toplama günü belirleniyo benden 31 yumurta topladılar:)merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz
Evet tup bebek tedavisi Sahin bey kim bilmiyomda ben ankara univ tip fakultesinde yaptircam Allahin izniyle bende herangi bi sorun yoktu ama bakalimm nasip esimin spermler donduruldu ameliyat olmustu bu ayda beni hazirlayacaklar gozunuz aydin ins tutarHayırlısı olsun şahin beyemi gidiyosunuz süreç güzel heycanlı hafif yorucu :)daha önce muayene oldunuzmu tüp bebek için demi ?direk iğnelere başlıyosunuz 2 yada 3 günde bir kontrole gidiyosunuz sonra toplama günü belirleniyo benden 31 yumurta topladılar:)merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz
bende ank.univ.tip fakultesi cebeci hastanesinde asilama yaptirmistim yaklasik 2 sene önce. cem atabekoglu na.herşey yolunda gitsin inşallah rabbim hepimizin muradini versinEvet tup bebek tedavisi Sahin bey kim bilmiyomda ben ankara univ tip fakultesinde yaptircam Allahin izniyle bende herangi bi sorun yoktu ama bakalimm nasip esimin spermler donduruldu ameliyat olmustu bu ayda beni hazirlayacaklar
Cem hocadan memmunmuydun bende ya ona yada murat sonmezer e gitmeyi dusunuyorum cem beye yaptirdiginiz tutmusmuydu bilgi verirseniz sevinirim burayada yeni uye oldum kullanmayida cok bilmiyorum mesajlar defalarca gitmis k bakmayinbende ank.univ.tip fakultesi cebeci hastanesinde asilama yaptirmistim yaklasik 2 sene önce. cem atabekoglu na.herşey yolunda gitsin inşallah rabbim hepimizin muradini versin
dün olduysan transferi bugün birinci gün olarak sayılıyor dediler hastaneden bana.Ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alın allah isteuen herkese nasip etsin ilk transfermiydi :) yani ben dün oldum bugün 2 değil 1. Günmü oluyo
aynen bende yeni üye oldum:)) yok canım tutmadı aşılamam hiç memnunda kalmadım oldu bittiye geldi herşey. herşey berbattı ilgi alaka rahim filmimi bile incelemedi aşılama nın yapıldığı ortamın rezilliğini söylemiyorum bile .profesör diye gittik ama umduğum gibi olmadıCem hocadan memmunmuydun bende ya ona yada murat sonmezer e gitmeyi dusunuyorum cem beye yaptirdiginiz tutmusmuydu bilgi verirseniz sevinirim burayada yeni uye oldum kullanmayida cok bilmiyorum mesajlar defalarca gitmis k bakmayin
Ayy kuzum Allah yardimcin olsun yaa Rabbim en kisa zamnda hayirlisiyla bebegine kavusmayi nasip etsin insaynen bende yeni üye oldum:)) yok canım tutmadı aşılamam hiç memnunda kalmadım oldu bittiye geldi herşey. herşey berbattı ilgi alaka rahim filmimi bile incelemedi aşılama nın yapıldığı ortamın rezilliğini söylemiyorum bile .profesör diye gittik ama umduğum gibi olmadı
aşılama günü saatlerce beklettiler beni idrara sıkışık vaziyette.gunlerce ağrı çektim
amin canım rabbim isteyen herkese versin bize de versin inşallah. şimdi İstanbulda oturduğumuz için tavsiye uzerine gittigimiz Münip berberoglugil de tup bebek tedavisi gördük hersey mukemmeldi cok memnun kaldik cuma günü transfer yapildi bekliyoruzAyy kuzum Allah yardimcin olsun yaa Rabbim en kisa zamnda hayirlisiyla bebegine kavusmayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?