- 30 Eylül 2016
- 99
- 49
- 18
- 33
Hadi hayirlisi ins tutmustur ins kucagina almayi nasip etsin Rabbim ins ayy heycanlandim senin adina :)amin canım rabbim isteyen herkese versin bize de versin inşallah. şimdi İstanbulda oturduğumuz için tavsiye uzerine gittigimiz Münip berberoglugil de tup bebek tedavisi gördük hersey mukemmeldi cok memnun kaldik cuma günü transfer yapildi bekliyoruz
Hadi hayirlisi ins tutmustur ins kucagina almayi nasip etsin Rabbim ins ayy heycanlandim senin adina :)amin canım rabbim isteyen herkese versin bize de versin inşallah. şimdi İstanbulda oturduğumuz için tavsiye uzerine gittigimiz Münip berberoglugil de tup bebek tedavisi gördük hersey mukemmeldi cok memnun kaldik cuma günü transfer yapildi bekliyoruz
inşallah canım heyecan yapmamaya çalışıyorum bugün transferin 3.günü hicbir şey hissetmiyorum karamsarlığa kapılıyorum ama doktorum hiçbir şey hissetmemen çok normal bekleyeceğiz diyor. hayırlısı bakalım. sizde sorun var mi denemeleriniz oldu mu daha önceHadi hayirlisi ins tutmustur ins kucagina almayi nasip etsin Rabbim ins ayy heycanlandim senin adina :)
Hic stres yapma Allah büyük bizim ilk denememiz olacak tup bebekte benim esimde azosperm yarina randevum var cem hocaya bakalim hayirlisi artikinşallah canım heyecan yapmamaya çalışıyorum bugün transferin 3.günü hicbir şey hissetmiyorum karamsarlığa kapılıyorum ama doktorum hiçbir şey hissetmemen çok normal bekleyeceğiz diyor. hayırlısı bakalım. sizde sorun var mi denemeleriniz oldu mu daha önce
rabbim utandırmasın canım sen soracaklarini hazırla cem hoca hiç konuşmuyor neredeyse.tüp bebek tedavisi biraz stresli gün aşırı ultrason takibini çağırıyor iğneler haplar vs.ama sonunda bebek kokusunu hayal etmek herşeyi unutturuyor.allahım büyük nasip eder inşallah o kokuyu bizleredeHic stres yapma Allah büyük bizim ilk denememiz olacak tup bebekte benim esimde azosperm yarina randevum var cem hocaya bakalim hayirlisi artik
Amiinn canimmm inssrabbim utandırmasın canım sen soracaklarini hazırla cem hoca hiç konuşmuyor neredeyse.tüp bebek tedavisi biraz stresli gün aşırı ultrason takibini çağırıyor iğneler haplar vs.ama sonunda bebek kokusunu hayal etmek herşeyi unutturuyor.allahım büyük nasip eder inşallah o kokuyu bizlerede
aslında evde test yapabiliriz ama benim cesaretim yokBir gelişme yaşayan yok mu ? Test yapan pozitifi gören??
Kaçıncı gün?aslında evde test yapabiliriz ama benim cesaretim yok
ne yaptın merak ettim gittin mi cem bey e nasıldi ne önerdiHic stres yapma Allah büyük bizim ilk denememiz olacak tup bebekte benim esimde azosperm yarina randevum var cem hocaya bakalim hayirlisi artik
Gittim canim ama yurt disina cikacakmis hesaplarina gore tam transferin oldugu zamana denk geliyodu isin ince kismi o zaten dedi o yuzden bi dahaki adetime gidecez o zaman basliycaz Allah izin verirsene yaptın merak ettim gittin mi cem bey e nasıldi ne önerdi
al benden de o kadar.aslında evde test yapabiliriz ama benim cesaretim yok
tup bebek ile 1 ay once bebek sahibi olan bir arkadaşım söylemişti.transferden 4 gün sonra test yapmis ve silik 2 çizgi çıkmışKaçıncı gün?
Herkeste farklı zamanda yükseliyor hcg ben o yüzden cesaret edemiyorumtup bebek ile 1 ay once bebek sahibi olan bir arkadaşım söylemişti.transferden 4 gün sonra test yapmis ve silik 2 çizgi çıkmış
vardır bunda da bi hayır canım sende bu arada beslemmene dikkat etGittim canim ama yurt disina cikacakmis hesaplarina gore tam transferin oldugu zamana denk geliyodu isin ince kismi o zaten dedi o yuzden bi dahaki adetime gidecez o zaman basliycaz Allah izin verirse
şimdi tek çizgi falan çıkar ne gerek var moral bozmaya allah büyük hevesimiz yarım kalmaz inşallahHerkeste farklı zamanda yükseliyor hcg ben o yüzden cesaret edemiyorum
kalmasın inşallah.şimdi tek çizgi falan çıkar ne gerek var moral bozmaya allah büyük hevesimiz yarım kalmaz inşallah
Aynen bekliycem ben 12. Günüşimdi tek çizgi falan çıkar ne gerek var moral bozmaya allah büyük hevesimiz yarım kalmaz inşallah
Aynen canim bende oyle dusunuyom hayirlisi artik sen naptin transfer yaptirdin bekliyodun galiba sonuc ogrendin mivardır bunda da bi hayır canım sende bu arada beslemmene dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?