transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hadi hayirlisi ins tutmustur ins kucagina almayi nasip etsin Rabbim ins ayy heycanlandim senin adina :)

Hadi hayirlisi ins tutmustur ins kucagina almayi nasip etsin Rabbim ins ayy heycanlandim senin adina :)

inşallah canım heyecan yapmamaya çalışıyorum bugün transferin 3.günü hicbir şey hissetmiyorum karamsarlığa kapılıyorum ama doktorum hiçbir şey hissetmemen çok normal bekleyeceğiz diyor. hayırlısı bakalım. sizde sorun var mi denemeleriniz oldu mu daha önce

Hic stres yapma Allah büyük bizim ilk denememiz olacak tup bebekte benim esimde azosperm yarina randevum var cem hocaya bakalim hayirlisi artik

Hic stres yapma Allah büyük bizim ilk denememiz olacak tup bebekte benim esimde azosperm yarina randevum var cem hocaya bakalim hayirlisi artik
rabbim utandırmasın canım sen soracaklarini hazırla cem hoca hiç konuşmuyor neredeyse.tüp bebek tedavisi biraz stresli gün aşırı ultrason takibini çağırıyor iğneler haplar vs.ama sonunda bebek kokusunu hayal etmek herşeyi unutturuyor.allahım büyük nasip eder inşallah o kokuyu bizlerede

Amiinn canimmm inss

Gittim canim ama yurt disina cikacakmis hesaplarina gore tam transferin oldugu zamana denk geliyodu isin ince kismi o zaten dedi o yuzden bi dahaki adetime gidecez o zaman basliycaz Allah izin verirse
vardır bunda da bi hayır canım sende bu arada beslemmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…