transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aynen canim bende oyle dusunuyom hayirlisi artik sen naptin transfer yaptirdin bekliyodun galiba sonuc ogrendin mi
bugün transferin 5.günü aynen canım beklemeye devam
çarşamba günü test yaptircaz ama allaha çok şükür sakinim rahatım.dünden itibaren ufak ufak ev işlerine döndüm tekrar.hakkımızda ne hayırlısıysa rabbim onu nasip etsin

Amin canim ins ama dikkat et bi sure caydanlik bile kaldirma duradursun ev isleri bosverr bi kesinlessin bebis bi yerlessin tam olarak Allahin izniyle

Bide ben bisiy merak ettim cem hoca tup bebege baslamadan rahim filmi istemiyo mu bana hic film falan demedi
bizden de istememişti ben daha öncesinde hacettepe de çektirmiştim rahim filmi baktim cem bey'in soracağı yok ben çıkardım koydum önüne incelemek ister misiniz dedim yalandan bakmıştı

Arkadaşlar perşembe günü transferim var inşallah dualarınızı bekliyorum birde içimden geçti niyetlendim Perşembe'ye kadar fetih suresi dağıtıyorum okumak isteyen varsa yazabilir mi yer gök dua içimden geçti bende bunda da vardır hayır dedim niyet ettim inşallah temiz kalplerin duası kabul olur

Allah kabul etsin ins

Mrb kızlar transferle ilgili birçok farklı sayfa var bende yeni üye oldum daha her sayfadan yorum okuyorum benimde 6. Günüm bitti bugün ben evde erken gebelik testlerindrn ysptım çok silik 2. Çizgi çıktı çıkmadı arasıçok erken evet ama dayanamıyorum varmı böyle erken test yapan

benim bugün 11. günüm hala daha yapmadım. ay acabamılarla uğraşmak istemiyorum sabrediyorum o yüzden. ama ikinci çizgi varsa çıkar canım. 5. gün embriyosu muydu?

27 eylülde transferim yapildi transfere giderken bebeklerimi almaya gidiyorum deyip ciktim odaya dondugumde eşime anneme aldim geldim dedim... suana kadar tum sureci mutlu gecirmeye calistim o igneleri o ilaclari hoplaya ziplaya kullandim her igneye bile heyecanla kosa kosa gittim bi adim daha yaklastigimi dusunerek mucizeye..sesimi suan duyan olurmu bilmiyorum ama yarin tahlil gunum cok heyecanlıyım eger sesimi duyan varsa sadece dua istiyorum..sevgiler

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bence bukdr olumlusun sonuçta olumlu olcak :)

Rabbim seninle beraber sonuc bekleyenlerin hepsinin sonucunu hayirli bi sekilde pozitif eylesin ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsi burda bunlari okudukca bende cooookkk heycanlaniyoruuummm[/QUOTE]

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bence bukdr olumlusun sonuçta olumlu olcak :)
karakule dualarım seninle.benimde 30 eylulde transfer yapıldı çarşamba günü test günüm aynen bende senin gibi geçirdim bu süreci her günüm neşe doluydu.hadi bekliyoruz güzel haberlerini.merak ettim bisey hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…