- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Destegin icin cok tesekkur ederm canm iyki varsiniz.doktoru aradim ösrojen eksklgnden kanamn oluyor olablr dedi estrofem diye bi hap verdi gunde 3 icicekmisim
Cok sukur canm suan icin yok kanama.Çok iyi yapmışsın cnm önemli bişi olmamasına sevindim. Kanama devam etmiyo dimi
Cok sukur canm suan icin yok kanama.
Kızlar merhaba
Benim 3. Denemem 2. Denemende 1 oğlum oldu çok şükür
1. Denememde kanama belirti hiç bişey yoktu sonuç negatif
2. Denememde kanama vardı ama yine belirti yoktu sonuç pozitif
3 denememde yani şimdi yine kanama be belirtim yok sonuç ptesi çıkacak
Yani sözün özü bekleme sürecinde hiçbir belirti olmuyor olan belirtilerde ilaçların yan etkisi
Kullandığım ilaçlar
Oskapar iğne
Coraspin
Folbiol
Crinone jel günde 2 tane
Estrofem günde 3 tane
2 şer gün araylada pregnyl iğne yaptırdım
Size bişey sormak istiyorum
Transferden sonra 6. Gün sizden kan testi istedilermi
Progesteron ve estradiol
???? Paylaşırsanız sevinirim
bizde de sorun erkek infertilitesi cnmInşallah iyu sonuçlar alırsın. Benden istemedi kimse test. Zaten tüp bebek yaptırma sebebim erkek infertilite si belki sorun bnde olmadığı için istemedi ler. Ama var sanırım yaptıran arkadaşlar. Ne sanslisin ki bi evlat sahibi olmuşsun inşallah bu kezde gönlüne göre olur stres yapma hersey olacağına variyo
Aaa hadi maşallah subhanallah tebrik ederimKızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
B
bizde de sorun erkek infertilitesi cnm
Canim cok sevindim. Allah kucaginada almayi nasip etsin:)Kızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
8. Gündeyim cnm ptesi test günüm sen ?Anladım cnm. Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil erkek infertilite tedavisi de hatta çözüm pek bulunamıyor tüp bebek den başka. Takip amaçlı istediler muhtamelen. Kacinci gundesin
Kızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
Kızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlarınız olurKızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
8. Gündeyim cnm ptesi test günüm sen ?
Nerde yaptırıyorsun tesavini cnmBenim de çarşamba günü test günüm hayırlısı bakalım. Ilk kez deniyorum zor mus beklemek ama takmamaya çalışıyorum canım pek bi belirtim de yok sadece ilaclarin etkisi
Nerde yaptırıyorsun tesavini cnm
Merhaba kızlar,bende ilk tüp bebek tedavimde pazartesi müjdeli haberi aldım,hep takip ederdim belirtileri ama gerçekten belli bariz belirti yok,bende rahimde kramp gb şeyler oldu,goguslerde şişme acima , adet belirtileriyle aynı,ama bi o rahimdeki kramp farklı geldi,transferin 11 günü kan tahlilinin 222 çıkması ile öğrendik,lekelenme tarzı hiçbirşey olmadı,yarın bir daha tahlilim var ,yükselmesine bakicaklar,birde transfer sonrası kurdesen yani urtiker oldum ben,hala devam ediyor ayri da,inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
Hayırlısı olsun cnm çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benim belirtiler benziyo seninkine bide akintim çok kısmet bakalım
Hayırlısı olsun cnm çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benim belirtiler benziyo seninkine bide akintim çok kısmet bakalım
İlk tutmayan denememi Ferticenter diye bi merkezde yapmıştım bana güven vermemişti belkide negatif sonuç almamdandırBursa acıbadem de sen canım 3. Kez hep aynı merkez demi denedin? Bide tutmayan denemen le çocuk sahibi olduğun zaman iki tüp bebek denemen arasında tek fark kanama mi cnm? Ne biligim tutan denemende daha mı rahattin farklı olan bişiler olmadı mı ? Benim gibi ilk deneyenler için bu bilgiler fayda sagliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?