Evet memnun kaldım ilk denemede pozitif oldu kızım allaha şükür 1 buçuk aylık ...Emel Türkoğlundan memnun kaldınız mı?
Bende gitmeyi düşünüyorum...
İnşallah çok inanıyorumRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bence bukdr olumlusun sonuçta olumlu olcak :)
[/QUOTE]Rabbim seninle beraber sonuc bekleyenlerin hepsinin sonucunu hayirli bi sekilde pozitif eylesin ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsi burda bunlari okudukca bende cooookkk heycanlaniyoruuummm
Hamilelik belirtisi olarak soruyorsan hiçbi belirti yok. Ama kalbim oldu bu iş dio inşallah olmuşturkarakule dualarım seninle.benimde 30 eylulde transfer yapıldı çarşamba günü test günüm aynen bende senin gibi geçirdim bu süreci her günüm neşe doluydu.hadi bekliyoruz güzel haberlerini.merak ettim bisey hissediyor musun
Allahın izniyle olmuştur yarın bizlerle patlylasirsan mutlu olurum:)Hamilelik belirtisi olarak soruyorsan hiçbi belirti yok. Ama kalbim oldu bu iş dio inşallah olmuştur
Aynı gündeyiz sanırım hayırlı haberlerle inşallah
Bende kan verdim bekliyoruzzzkaralule ben sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı net. Benim kan tahlilim perşembe günü. Senden de güzel haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsinkaralule ben sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı net. Benim kan tahlilim perşembe günü. Senden de güzel haberler bekliyoruz
Amin canım tüm isteyenlerin inşallah.Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin
Çook sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins :) :) :)12. Gün test sonucum pozitif çok şükür değer 148
aayyy hadi gözün aydın benimde çarşamba test günüm bende mi bir idrar testi yapsam acabakaralule ben sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı net. Benim kan tahlilim perşembe günü. Senden de güzel haberler bekliyoruz
Ben moral bozmamak için yapmadım ya yanılırsa dieaayyy hadi gözün aydın benimde çarşamba test günüm bende mi bir idrar testi yapsam acaba
Ben catladim meraktan yaaa sen nasil duruyon anlamadim :)aayyy hadi gözün aydın benimde çarşamba test günüm bende mi bir idrar testi yapsam acaba
allahım çok şükür canım gözünüz aydın ::)))12. Gün test sonucum pozitif çok şükür değer 148
ya tek çizgi çıkarsaBen catladim meraktan yaaa sen nasil duruyon anlamadim :)
Oyyysss kuzummmm yaaaaa kiyamamm transferin kacinci gun bugünya tek çizgi çıkarsaen azından şimdi umudum var
bugün 9.günOyyysss kuzummmm yaaaaa kiyamamm transferin kacinci gun bugün
oh çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.12. Gün test sonucum pozitif çok şükür değer 148
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?