- 30 Eylül 2016
- 99
- 49
- 18
- 33
bugün 9.gün
bugün 9.gün
aynen bişey kalmadı inşallah tutunmuştur bebek .belki de ikisi de tutunmuştur :)Ayy az kalmiss:)
Ayy ins canim :) bi sayfa var idrar testi anketime buyrun diye oraya bi göz at istersenaynen bişey kalmadı inşallah tutunmuştur bebek .belki de ikisi de tutunmuştur :)
Hayırlı olsun Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1895446 Pazartesi gunu dondurulmus 5 gun emriyosu transferim oldu bugun test yaptim evde 2.cizgi silik cikti
Hassas tetle mi yaptınızHayırlı olsun Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah dogrudurHayırlı olsun Rabbim kucagınızada almayı nasip etsin inşallah
Bende sizin gibi aynı heyecandayım çarşamba günüde benim transferim oldu ama kan tahlili için 12 gün beklemeliyiz net sonuç için5 gun ocesi test emin olamiyorum transferin 4 gunundede yapmistim o cok silikti dayanamayip erken test aldim onu yaptim ama kan testi nezaman yapmaliyim yarin yaptirsam cikarmi
normal canım benimde oldu hala oluyor doktoruma sordum normal moralinizi bozmayın dedi.fitil kullanıyor musunArkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü trasfer oldum 5 .embiriyosuydu bugün 4 günüm dün ve bugün itibariyle karnım hafif hafif adet olcakmışım gibi ağrıyor çok moralim bozuluyor tutmadımı diye duşuncelerinizi merak ediyorum.
ok bakıyorumAyy ins canim :) bi sayfa var idrar testi anketime buyrun diye oraya bi göz at istersen
normal canım benimde oldu hala oluyor doktoruma sordum normal moralinizi bozmayın dedi.fitil kullanıyor musun[/fitil kullanmıyorum sadece vajinal jelim var
çok şükür allah kucağına almayı nasip etsinSelam arkadaşlar 6 negatif denemeden sonra 5 gün önce 7. Deneme de pozitif sonuç aldım çok mutlu ve şaşkınım ve transferim boyunca kendimde bir belirti aradım ama yoktu bu da diğerleri gibi tutmadı diye düşündüm 8.günün gecesi çok kuru öksürük oldum tuttuysada gitti artık diye üzüldüm sabah kalktığımda camasirda leke vardı hasta oldum diye pet bile koydum fakat arkası gelmedi o saatten sonra biraz umutlandiM VE umutlanmaktan da korkuyordum şükür olumlu oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?