transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah tamamını erdirsin inşallah sizin adınıza çok sevindim inşallah bende olumlu sonuç alırım

Inşaallah olumlu şeyler düşün kötü olumsuz birşey aklına geldiğinde güzel mutlu bir günü hatırla süreç çok zor. Ben i zlemedigim komedi aşk filmlerini izledim iki gün istirahattan sonra çalıştım eve gelince de yatıp dinlendim sağolsunlar eşim annem iyi baktılar bana

Sizin transferiniz ne zaman oldu kaç embiriyo ne gibi belirtileriniz var
benim transferim 30 eylülde oldu 2 tane embriyo transferi istedik.bugün 9.günüm .arada bir adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hiçbir şeyim yok.doktorum çok umutlu herşey güzel geçti diyor ama tabi rabbim bilir

Merhaba benimde çarşamba günü transferim oldu bende de kasık ağrısı var inşallah tutunmuştur bebişler

Merhaba araniza yeni katildim kizlar benim sali 2 tane 5 gun embiryosu yerlestirdi herhangi bir belirti yok ama cok disari cikiyorum ve karnim cok acikiyo sizlerde boyle bisey varmi yardimci olun lütfen

Merhaba araniza yeni katildim kizlar benim sali 2 tane 5 gun embiryosu yerlestirdi herhangi bir belirti yok ama cok disari cikiyorum ve karnim cok acikiyo sizlerde boyle bisey varmi yardimci olun lütfen
Benim 2. Gün gece kasıgım 2-3 saat çok agrımıştı ondan sonra adet agrısı gibi oluyordu kaşık batması oluyor ara ara adet agrım azaldı belim agrıyordu oda azaldı bugun 13. Gündeyim
Aslında kişiden kişiye değişiyor hiç agrısı olmayanda var agrısı çok olanda

Benimde arada bi ince ince batma var baskada bisey yok ama cok ates basiyo sizde oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…