sizin transferiniz ne zaman oldu
Allah tamamını erdirsin inşallah sizin adınıza çok sevindim inşallah bende olumlu sonuç alırım
benim transferim 30 eylülde oldu 2 tane embriyo transferi istedik.bugün 9.günüm .arada bir adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hiçbir şeyim yok.doktorum çok umutlu herşey güzel geçti diyor ama tabi rabbim bilirSizin transferiniz ne zaman oldu kaç embiriyo ne gibi belirtileriniz var
inanın günler saatler geçmek bilmiyor ne zaman test günü gelicek diye bekliyorum.siz testi ne zaman yaptınız.kaç embriyo trasfer edildi.
inşallah hayırlı sonuçları bizlerde alırız
Merhaba benimde çarşamba günü transferim oldu bende de kasık ağrısı var inşallah tutunmuştur bebişlerArkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü trasfer oldum 5 .embiriyosuydu bugün 4 günüm dün ve bugün itibariyle karnım hafif hafif adet olcakmışım gibi ağrıyor çok moralim bozuluyor tutmadımı diye duşuncelerinizi merak ediyorum.
inşallah canım Rabbim isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın
Benimde pzartesı oldu transferim. Hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba benimde çarşamba günü transferim oldu bende de kasık ağrısı var inşallah tutunmuştur bebişler
inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun inşallah olmuşturBenimde pzartesı oldu transferim. Hayırlısı olsun hepimiz için
Her hangi bir belirtiniz var mıHayırlısı olsun inşallah olmuştur
Benim 2. Gün gece kasıgım 2-3 saat çok agrımıştı ondan sonra adet agrısı gibi oluyordu kaşık batması oluyor ara ara adet agrım azaldı belim agrıyordu oda azaldı bugun 13. GündeyimMerhaba araniza yeni katildim kizlar benim sali 2 tane 5 gun embiryosu yerlestirdi herhangi bir belirti yok ama cok disari cikiyorum ve karnim cok acikiyo sizlerde boyle bisey varmi yardimci olun lütfen
Ateş basması bende de oluyor canımBenimde arada bi ince ince batma var baskada bisey yok ama cok ates basiyo sizde oluyomu?
Sizin sorununuz neydi canım. İlk deneme miAteş basması bende de oluyor canım
Rahat ol canım duayla gir pozitif olMerhabalar hanımlar benimde yarın sabah transferim var, cok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?