Keşke 3 gecedir uyku yok, hiç doymuyorum karmakarışık duygularımRahat ol canım duayla gir pozitif ol
İnan bana ben çok rahattım aklıma bile gelmiyordu transfer günü hemşire heycanlımısın diye sordugunda hayır değilim diye karşılık verdim sonra trasdere girdiğimde duayla girdim çıktıgımda benimle Allahın izniyle dedim gel gör ki 4 gün geçti ama her gun birşeyler arar oldum beklemek çok zormuş Rabbim yapdımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırızKeşke 3 gecedir uyku yok, hiç doymuyorum karmakarışık duygularım
Vala bnde oyle sacma sapan seylere agliyorum[/QUOT bende çok ağlıyorum ama bende sağ tarafımdan kasıktan bacağıma kadar ağrı oluyor aman bide hiç doymuyorum bu arada tanıştığıma memnun oldum hanımlar
Aynı canım ayrıca vitamin olarak balık hapı kullanıyorumilac kulaniyormusunuz bana folik asit estrofem vajinal jel verdi
Canım bana mı soruyorsun :)Hiim anladim canim bana transferden sonra 12 gun yatican kendini yormaycan dedi soz nerde yaptiyorsunuz tedaviyi?
.Ewt canım sana soruyorum
Fiyatlar nasıldı ilk denemeniz miHiim bende atakent acibadem yaptiriyorum
Canım ek takviye vitamin amaçlı doktorumun tavsiyesi 2 aydır kullanıyorumSehoz siz neden balik hapi kulaniyrsunuz doktormu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?