transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Banada verdi canım ilaç prednol günde 1 tane,estrofem 4 tane ,antibiyotik günde 2 tane bide vajinal jel günde 2 defa ... 6 yumurtam oldu bugün doktorum 3 tane çok iyi emriyo var dedi bu sabah yarın sabah haber vericem dedi ucunda koyacak sanırım

Keşke 3 gecedir uyku yok, hiç doymuyorum karmakarışık duygularım
İnan bana ben çok rahattım aklıma bile gelmiyordu transfer günü hemşire heycanlımısın diye sordugunda hayır değilim diye karşılık verdim sonra trasdere girdiğimde duayla girdim çıktıgımda benimle Allahın izniyle dedim gel gör ki 4 gün geçti ama her gun birşeyler arar oldum beklemek çok zormuş Rabbim yapdımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende agliyo
Vala bnde oyle sacma sapan seylere agliyorum[/QUOT bende çok ağlıyorum ama bende sağ tarafımdan kasıktan bacağıma kadar ağrı oluyor aman bide hiç doymuyorum bu arada tanıştığıma memnun oldum hanımlar

Hiim anladim canim bana transferden sonra 12 gun yatican kendini yormaycan dedi soz nerde yaptiyorsunuz tedaviyi?

Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı olur hepimiz için ama ben çok tedirginim

Bu gece nasıl sabah olacak hiç bir fikrim yok kızlar ne yapsam...

Ewt canim ilk denemem ben rapor cikartirdim zeynep kamil hastaneside ilcalarmi rapor karsiladi 7 bin liraydi ben transferim 1 bucuk ay sonra yapildi cok yumurta gelisdi ve odem yapti vucudum doktor taransferi yapsak riske atariz 1 bin liarda cozdurmek icin verditedavi dèdi o yuzde ekim 4 de transfèr yapildi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…