transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım aynı zaman diliminde başlamız galiba benimde dondurulmuş embiriyo ilk denemem inşallah Allahın izniyle son olur ve bebeğim tutunmuştur

Ewet okucam bu gece inşallah ama şöyle bir durum var benimki çoğul gebelik istiyor nasıl olacak bilemiyorum 3 tane emriyo koyacak yarın Dr ama bilemiyorum Rabbim herseyin hayırlısını versin

Benim hikayem cok uzun ben 1 kere normel yolarla hamile kaldim ama 3 haftalikten dusukle sonuclandi dha sonra doktor rahim filmi istedi cektirdim rahimde perde var dedi ama dedi o kadr buyuk degil amaliyatlik gorunmuyo dedi daha sonra ozel bir hastanede filim asilama yaptirdim ama tutmadi onun ardinda pendik devlet hastanesine gitim beni capa tip fakultesine lyonlendirdi oraya gitim ve bana doktor amaliyt olman lazim dedi adet duzensiligi vardi 8 ay adet dusenzliginde amaliyat olmadim iykide olmamisim cok riskli bi amaliyati neyse ben orayi biraktim zeynep kamil hastansesi basladim orda tekrar bkildi tahlilere filimler amaliyatlik bisey yok dedi tekrar asilma yaplim dediler yaptirdim oda tutmadi ve tup bebek dediler ve ben orda yaptirmak istemedim hijenik ve temiz degil doktorlari sevmedi ve bi doktor vasitasiyla acibademe basladim ve direk tup bebek polikistik over sendormu ve perde var dedi biz tup bebekle devanl

Bana 12 gun sonra dedi 12 gun sonrda 17 sine geliyo canim bisey sorcam kulandigin jelin adi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…