transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hiim benimde onda sen siktitan sonra geziniyomusun
15 dk yürü dendi ama bazen yürüyorum bazen 5 dk sabah eşim işe giderken 7 gibi jeli uyguluyorum sonra hafif kahvaltı yapıp ilaçlarımı alıyorum sen ilaçlarını nasıl kullanıyorsun bide ignen varmı

Ben sabah esimi ise gonderken uyguluyorum bende birseyler arisitirip yatiyorum geri gunde 2 sefer jel kulaniyorum ayni saate yapmaya dikat ediyorum

Bisey daha sorcam sana yememen gerek seyleri bide nasil yatman gerktigini soyledilermi

Bana aci yemeyeceksin gazli iceck yok ayni bi gebe gibi beslenceksin dendi bi tranferin oldugu gun yuz ustu yatirdilar beni seni nasil yaptilar

Senin sorun ne sen neden tup bebek canim
Bende evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ve kimyasal olup duştu ve bida olmadı sonra araştırsık ben bir kere klomenle denedim zaten sorunum yoktu ama olmadı daha sonra doktorum rahim filmi istedi temiz çıktı eşimde ileri hareketlisi az ve bize direk tüp bebek dendi bide biraz bekledik olmadı için ağustos ayında başladık canım

Ya canim yanlis anlamasan ozleden devam etsek boyle birbirimizle paylastikca ferhliyo insan

Sen bana yaz ozelden ordan devem edelim ben nasil yazdildgini bilmiyom yeniyim sehozcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…