15 dk yürü dendi ama bazen yürüyorum bazen 5 dk sabah eşim işe giderken 7 gibi jeli uyguluyorum sonra hafif kahvaltı yapıp ilaçlarımı alıyorum sen ilaçlarını nasıl kullanıyorsun bide ignen varmıHiim benimde onda sen siktitan sonra geziniyomusun
Canım benim hergun akşam olmak şartıyla ignem var sen bu jeli kaç defa kullanıyorsunBana igne vermedi sana vermdimi canım
Herkese farklı protokol uygulanıyor demek ki benim ki sana seninki bana uymazGunde 2 sefer dabah aksam
Yatmak için bişey denmedi sadece protein ağırlıklı beslen dendi sanaBisey daha sorcam sana yememen gerek seyleri bide nasil yatman gerktigini soyledilermi
Bende evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım ve kimyasal olup duştu ve bida olmadı sonra araştırsık ben bir kere klomenle denedim zaten sorunum yoktu ama olmadı daha sonra doktorum rahim filmi istedi temiz çıktı eşimde ileri hareketlisi az ve bize direk tüp bebek dendi bide biraz bekledik olmadı için ağustos ayında başladık canımSenin sorun ne sen neden tup bebek canim
Normal sırt üstü yattımBana aci yemeyeceksin gazli iceck yok ayni bi gebe gibi beslenceksin dendi bi tranferin oldugu gun yuz ustu yatirdilar beni seni nasil yaptilar
Olur tabi canımYa canim yanlis anlamasan ozleden devam etsek boyle birbirimizle paylastikca ferhliyo insan
başarılar bebişini al da gelMerhabalar hanımlar benimde yarın sabah transferim var, cok heyecanlıyım...
Canım bende bilmiyorum bende bugün kayıt oldum :)Sen bana yaz ozelden ordan devem edelim ben nasil yazdildgini bilmiyom yeniyim sehozcum
Özelden nasıl mesaj atıldıgını ogrenebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirimbaşarılar bebişini al da gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?