yukarıda sağda gelen kutusu var ona bas yeni konuşma başlat var göreceksin .Özelden nasıl mesaj atıldıgını ogrenebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimyukarıda sağda gelen kutusu var ona bas yeni konuşma başlat var göreceksin .
Bende öyleydim azıcık umek yediğimde şişkinlik olur yatamazdm öyle bir yiyorumki sanki midem kocaman bir havuz yediklerim hiç tahatsız etöiyr sürekli acıkıyorum. Benide ateş basıyorKeşke 3 gecedir uyku yok, hiç doymuyorum karmakarışık duygularım
Ahh mavilim Mavişenim inşallah ağzından bal damlıyor gidiyorum hayırlısıyla Allah büyükbaşarılar bebişini al da gel
Transfer ne zaman oldun canım sen durumun nedir ? Hamismisin tatlım ? Yoksa tedavi devam mı ?Bende öyleydim azıcık umek yediğimde şişkinlik olur yatamazdm öyle bir yiyorumki sanki midem kocaman bir havuz yediklerim hiç tahatsız etöiyr sürekli acıkıyorum. Benide ateş basıyor
Ayy inşallah hamişim derim canım ya transferın 7. Günüdeyım gecen hafta pazrtesı oldum transferi.Transfer ne zaman oldun canım sen durumun nedir ? Hamismisin tatlım ? Yoksa tedavi devam mı ?
Ahh inşallah güzel şeylerin habercisidir bende öyleydm hala azda olsa bacak bel agrısı devam ediyırmerhaba arkadaslar inş hepimiz kavusuruz bebislerimize...benim de persmbe gunu transferim oldu (dondurulmus embriyo).simdi baacaklarimda derman yok hemnce yoruluorum sizde de oldu mu bole seyler?
Bi kaç gün daha bekle istersen garanti olsun beklemek zor ama. Bende yapmaya korkuyorum negatif olursa diyeYa benim test günün 17si ama 5.gün embriyosu yine 12 gün verdiler test günü 3. Gün embriyoda da 12 gün veriyorlar anlamadım ben bugün 6. Günü transferin kan testi yaptırsam mı sizce yapan var mı
Allahimmm insss guzel haberler alırız ❤❤Ahh inşallah güzel şeylerin habercisidir bende öyleydm hala azda olsa bacak bel agrısı devam ediyır
Kaçıncı gündesin canım sen . Kaçıncı gğn embrıyosu transfer edildiAllahimmm insss guzel haberler alırız ❤❤
temmuzda toplandi benim yumurtalarim 3. gunde 4 tanesi donduruldu 06.10.2016 da 2si transfer edildi simdi ayin 18 ini bekliorum kan testi icin.Kaçıncı gündesin canım sen . Kaçıncı gğn embrıyosu transfer edildi
10.gun raporluyum bol bol istirahat ediyorum. findik ceviz meyve tuketmeye ozen gosteriorum.bir de doktorum kesinslikle beyaz un ile yapılmış ekmek onermiyo cawdar ekmegi yememi soyledi. var mi bir bilgin bu konu da?İnşallah. İkiz gebelik olur sağlıkla. Kendini nasıl hissediyorsun. Dinleniyor musun
Benimde 7. Gün bıgun mesai başladı benim ama bende bittim cok kötü bel ağrısı cektm dinlendm felan ama olmuyor. Bir ara içim bi tuhaf oldu nefes alamadm gibi değişik bi çekilme oldu. Daha sonra toparlandm bıraz. Ben her zman tam bugday ekmeği kullanıyrm bende saglıklı beslenmeye gayret ettim. Benim drum sadece çok yorma kendini işk 4 gün yemek ve wc için kalk dedi okaddar10.gun raporluyum bol bol istirahat ediyorum. findik ceviz meyve tuketmeye ozen gosteriorum.bir de doktorum kesinslikle beyaz un ile yapılmış ekmek onermiyo cawdar ekmegi yememi soyledi. var mi bir bilgin bu konu da?
amann dikkat et ins her sey ck daha guzel olacak... guzel haberlerini bekliyor olacağım Allah yanimizda olsun insBenimde 7. Gün bıgun mesai başladı benim ama bende bittim cok kötü bel ağrısı cektm dinlendm felan ama olmuyor. Bir ara içim bi tuhaf oldu nefes alamadm gibi değişik bi çekilme oldu. Daha sonra toparlandm bıraz. Ben her zman tam bugday ekmeği kullanıyrm bende saglıklı beslenmeye gayret ettim. Benim drum sadece çok yorma kendini işk 4 gün yemek ve wc için kalk dedi okaddar
İnşallah hepimizden güzel mutlu hayırlı haberler gelsin. Dua edelim birbirimizeamann dikkat et ins her sey ck daha guzel olacak... guzel haberlerini bekliyor olacağım Allah yanimizda olsun ins
tabiki dularimda olacaksinİnşallah hepimizden güzel mutlu hayırlı haberler gelsin. Dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?