transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba bayanlar nasılsınız benim 7.günün oldu üşüme yanma gibi hislerim var siz nasılsınız ne belirtileriniz var konuşalım dağılalım biraz.Bugün muharem 10 inşallah bol bol dua edelim inşallah

Merhaba bayanlar nasılsınız benim 7.günün oldu üşüme yanma gibi hislerim var siz nasılsınız ne belirtileriniz var konuşalım dağılalım biraz.Bugün muharem 10 inşallah bol bol dua edelim inşallah
Benimde 8. Günüm bendede üşüme yanma olıyor. Şimdii dr yanındaydım jeller yapabiliyormş.

Merhaba benimde bugün 6 günüm sabahları özellikle adet olcak gibi agrım oluyor.bi sorum olacak cuma günü regl günüm acaba tutmamışsa adet gunumde bi değişiklik olur mu diye merak ediyorum

Ayin 10 da transfer yapildi pazar gunu ev testinde silik cikmisti dun kan testi yaptirdim 7 gunde 49.88 cikti pozitif ama 12 gun tekrar yaltir dedi drum kesin olsun diye korkuyorum degerler dusermi

Ayin 10 da transfer yapildi pazar gunu ev testinde silik cikmisti dun kan testi yaptirdim 7 gunde 49.88 cikti pozitif ama 12 gun tekrar yaltir dedi drum kesin olsun diye korkuyorum degerler dusermi
Hayırlı olsun cnm 12. Günden önce yapma daha düşmez için rahat olsun

Insallah o kadar tuhaf bisey ki sevinemiyorum bile ya duserse degerler diye
Erken yaptırmanın sebebi o cnm
Bende aynı hatayı yaptım 8. Gün kan vedimm 10. Gün hiç artmamıştı 12. Gün %60 artmıştı 14 gün 2.5 kat arttı ama beni mahfetti 8 ile 10. Gün değerim doktorum kızdı biz erken test yapın demeyi biliriz 12. Güne kdr beklemekte bi bildiğimiz var dedi ...
Bidaha kan vercem ama korkuyorum pozitif olduğuna bile sevinemedim
Onun için benim düştüğüm hataya düşme ve 12. Günü bekle

merhaba arkadaslar
ben de yeni üyeyim.. 2. tup bebek denemem ve gecen persembe transfer yapildi 3.gun 7 hucreli tek embriyo..dünden beri de sol kasigimda batma ve agirlik hissi var..Gerci ilk denememde de olmustu ayni tarafta agri ama bu gecmiyor nedense acaba tutunma belirtisi midir yoksa bir sorun mu vardir?Eşim merkezi arayip sormami söyluyor ama zaten "olabilir parol icin" diyecekler ilk seferden tecrube ettim de

İnşallah canm güzel haberlerin belirtisidir. Ağrılar olabiliyor canm o taraftan yumurta cpk toplanmşsa ondan olabilir

Ayy çok heyecanlandım inşallah tutmuştur artık ama dikkat et çok hareketlerine daha yeni tutundu sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…