- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
Umarim canım benim.. inşallah inşallah. ..mutlu olalım canlarİnşallah hepimizden güzel mutlu hayırlı haberler gelsin. Dua edelim birbirimize
İnşallah neden olmasın sağlıklı olsunlardaUmarim canım benim.. inşallah inşallah. ..mutlu olalım canlar, nasıl geçecek 12 gün bilmiyom.... 3 tane koydular bide 3 taneside tutuyormus hahahah :):)
insss aAllah saglik sihhat versin de tutsun :)Umarim canım benim.. inşallah inşallah. ..mutlu olalım canlar, nasıl geçecek 12 gün bilmiyom.... 3 tane koydular bide 3 taneside tutuyormus hahahah :):)
Benimde 8. Günüm bendede üşüme yanma olıyor. Şimdii dr yanındaydım jeller yapabiliyormş.Merhaba bayanlar nasılsınız benim 7.günün oldu üşüme yanma gibi hislerim var siz nasılsınız ne belirtileriniz var konuşalım dağılalım biraz.Bugün muharem 10 inşallah bol bol dua edelim inşallah
Hayırlı olsun cnm 12. Günden önce yapma daha düşmez için rahat olsunAyin 10 da transfer yapildi pazar gunu ev testinde silik cikmisti dun kan testi yaptirdim 7 gunde 49.88 cikti pozitif ama 12 gun tekrar yaltir dedi drum kesin olsun diye korkuyorum degerler dusermi
Insallah o kadar tuhaf bisey ki sevinemiyorum bile ya duserse degerler diyeHayırlı olsun cnm 12. Günden önce yapma daha düşmez için rahat olsun
Erken yaptırmanın sebebi o cnmInsallah o kadar tuhaf bisey ki sevinemiyorum bile ya duserse degerler diye
Evde durma gezmeye git uğraş bul yoksa zaman geçmiyor :)Ayy cuma nasil gelcek ya
İnşallah canm güzel haberlerin belirtisidir. Ağrılar olabiliyor canm o taraftan yumurta cpk toplanmşsa ondan olabilirmerhaba arkadaslar
ben de yeni üyeyim.. 2. tup bebek denemem ve gecen persembe transfer yapildi 3.gun 7 hucreli tek embriyo..dünden beri de sol kasigimda batma ve agirlik hissi var..Gerci ilk denememde de olmustu ayni tarafta agri ama bu gecmiyor nedense acaba tutunma belirtisi midir yoksa bir sorun mu vardir?Eşim merkezi arayip sormami söyluyor ama zaten "olabilir parol icin" diyecekler ilk seferden tecrube ettim de
Ayy çok heyecanlandım inşallah tutmuştur artık ama dikkat et çok hareketlerine daha yeni tutundu sonuçtaAyin 10 da transfer yapildi pazar gunu ev testinde silik cikmisti dun kan testi yaptirdim 7 gunde 49.88 cikti pozitif ama 12 gun tekrar yaltir dedi drum kesin olsun diye korkuyorum degerler dusermi
Canim bugun hayirli haberlerini bekliyoruz ins :)ok bakıyorum
sonuç negatifCanim bugun hayirli haberlerini bekliyoruz ins :)
Kuzum ne diycemi bilmiyom hayirlisi olsun Rabbim olmasi gereken zamanda evladini verecek sana hic moral bozma dik dur nolursonuç negatif
sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?