transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kuzum ne diycemi bilmiyom hayirlisi olsun Rabbim olmasi gereken zamanda evladini verecek sana hic moral bozma dik dur nolur
2 sene önce aşılama yaptırmıştık tutmamıştı ama hiç etkilenmemistim hatta akşamına tatile gitmiştik eşimle.ama tüp bebek çok farklıymış eşim çok heves etti transfer günü herkesi aradı sinem hamile dedi elimde ultrason görüntüsü var annelerimiz minik çoraplar ayakkabılar göndermişti koca hastanede hıçkıra hıçkıra ağladım allahım kimseye yaşatmasın .doktorumu aradım değerim 0.1 çıktı tutunma hiç gerçekleşmemiş dedi

Oyy canm kiyamam yaa nasip diye düşün Rabbimin bi bildiği vardir Allah a dua etmekten baska bi caremiz yokk

Merhaba benimde bugün 6 günüm sabahları özellikle adet olcak gibi agrım oluyor.bi sorum olacak cuma günü regl günüm acaba tutmamışsa adet gunumde bi değişiklik olur mu diye merak ediyorum
Sehoz bende aynı canım ama benim belim de de sancı var kasiklarimdada bide benimki bacaklarıma vuruyor sancısı hayırlısı .. beklemek çok zor çok zor...

Elbet olacaktır arkadaşım merak etme.. Rabbim sana vereckti eminim bebislerin çok büyük Rabbim çok ama çok buyuk canım. . İçini ferah tut arkadaşım. .

Merhaba hanımlar, Bende ayin 8. inde 2 tane dondurulmuş 3. Gun embriyosu transfer oldum. Keşke transferden sonra bizi uyutsalar 10 gun sonra uynadirsalar. Beklemek en zoru sanırım. Bu benim 3. denemem Yaşım 32. 5 yasinda kendiliginden olan bir prensesim var. Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun.

Hadi hayirli olsun canim.Allahim güzel haberler almayi basip etsin test gününde.Bende transferimin9. Günümdeyim ama hic belirtim yok sana daha erken ama varmi bir belirti bir tik :)

Valla Adanalı adet ağrısına benzer ağrılar gün içinde oluyor sonra geçiyor. Daha önceki taransferlerde böyle ağrım olmamıştı. Göğüslerim acıyor ama onun progestron dan olduğuna eminim. Bakalım hayırlisi. Bu sefer içimden bi ses oldu diyor.

Arkadaşlar bugün benim transferim oldu ilaçsız dondurulmuş iki embriyo hatta embriyolardan biri dış kabuğundan çıkmaya başlamıştı o kadar tutunmaya hazır inşallah sıkı sıkı tutunur yarım saat zor durdum sonra tuvalete kalktım inşallah bişey olmamıştır
Birde işlemden sonra dinlenirken bıçak gibi bi kaç kez batmalarım oldu yaşayan var mı iki saat araba yolculuğu yaptım evime geldim şükür

A

Canim merhaba benimde yarin transferim var bende 2 saat yol gelicem..
Insallah hamilesindir belirtilerini paylasirsan sevinirim :)

inşallah tutunsun bebişleriniz sıkı sıkı kızlar

A

Hayirli oldun canim benim 10. gün bun isallah tutunurlar bebislerimiz.Bende 2 tane 2.gün embryosu transfer ettirdim hatta ilk transferden sonra eve geldim 30dk yoldan lekelenmistim.Ama dr transfer sirasinda olur korkmaxin dinlenin demisti ve gecti ogünp zaten.korkma bendede olmustu kanaman olmadikca siddetli bir sorun yoktur.benim embryolar biri 2 hücreliydi digeri galiba daha bölünmemis gibiydi tabi benim fikrim :)

A

Can'ım inşallah hayırlı olur sana da ben bu kez belirti aramıycam çünki psikolojik de oluyor arabanın arkasına yatıp geldim ben oturmadım yani şimdi de babanemize geldik bize baksın biraz arada bi batma var o kadar

Az kalmış güzel haberlerini alalım inşallah Can'ım kanamam olmadı şükür

Cok sükür canim dikkat et kendine.Benim umudum yok benden ama Allah büyük
Öyle deme Rabbim çok büyük. .. olur olur Rabbim hiç bir anneyi yavrusuz bırakmaz canım dua et ve guzel Beslen bide hiç bişeyi takma kafaya....

Öyle deme Rabbim çok büyük. .. olur olur Rabbim hiç bir anneyi yavrusuz bırakmaz canım dua et ve guzel Beslen bide hiç bişeyi takma kafaya....
Canim bugün test yaptim idrarda resmen koca bir negatifi gördüm kör olsa bile görürdü yani okadar belliydiki tek cizgi 1 saat bekledim 2. cizgi cikarmi diye tik yoktu hala kanamam olmadi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…