- 19 Ağustos 2016
- 64
- 31
- 8
- 40
2 sene önce aşılama yaptırmıştık tutmamıştı ama hiç etkilenmemistim hatta akşamına tatile gitmiştik eşimle.ama tüp bebek çok farklıymış eşim çok heves etti transfer günü herkesi aradı sinem hamile dedi elimde ultrason görüntüsü var annelerimiz minik çoraplar ayakkabılar göndermişti koca hastanede hıçkıra hıçkıra ağladım allahım kimseye yaşatmasın .doktorumu aradım değerim 0.1 çıktı tutunma hiç gerçekleşmemiş dediKuzum ne diycemi bilmiyom hayirlisi olsun Rabbim olmasi gereken zamanda evladini verecek sana hic moral bozma dik dur nolur
Oyy canm kiyamam yaa nasip diye düşün Rabbimin bi bildiği vardir Allah a dua etmekten baska bi caremiz yokk2 sene önce aşılama yaptırmıştık tutmamıştı ama hiç etkilenmemistim hatta akşamına tatile gitmiştik eşimle.ama tüp bebek çok farklıymış eşim çok heves etti transfer günü herkesi aradı sinem hamile dedi elimde ultrason görüntüsü var annelerimiz minik çoraplar ayakkabılar göndermişti koca hastanede hıçkıra hıçkıra ağladım allahım kimseye yaşatmasın .doktorumu aradım değerim 0.1 çıktı tutunma hiç gerçekleşmemiş dedi
Çok üzgünüm Allah güç versin bu durumda kendiliğinden gebe kalma ihtimali ortaya çıkıyor umudunuzu yitirmeyinsonuç negatif
kısmet artık bakalım.rabbim uygun görmedi zamanı değildi demek kiÇok üzgünüm Allah güç versin bu durumda kendiliğinden gebe kalma ihtimali ortaya çıkıyor umudunuzu yitirmeyin
Sehoz bende aynı canım ama benim belim de de sancı var kasiklarimdada bide benimki bacaklarıma vuruyor sancısı hayırlısı .. beklemek çok zor çok zor...Merhaba benimde bugün 6 günüm sabahları özellikle adet olcak gibi agrım oluyor.bi sorum olacak cuma günü regl günüm acaba tutmamışsa adet gunumde bi değişiklik olur mu diye merak ediyorum
Sehoz bende aynı canım ama benim belim de de sancı var kasiklarimdada bide benimki bacaklarıma vuruyor bende zorlu bekleyişi dün bitirdim benimki negatif sonuçlandı dualarım sizlerle.yatmak kıpırdamamak hepsi hikaye ven 10 gün yattım suyumu bile eşim getirdi ama işe yaramadı allahım yüzünüzü güldürsün
Hadi hayirli olsun canim.Allahim güzel haberler almayi basip etsin test gününde.Bende transferimin9. Günümdeyim ama hic belirtim yok sana daha erken ama varmi bir belirti bir tik :)Merhaba hanımlar, Bende ayin 8. inde 2 tane dondurulmuş 3. Gun embriyosu transfer oldum. Keşke transferden sonra bizi uyutsalar 10 gun sonra uynadirsalar. Beklemek en zoru sanırım. Bu benim 3. denemem Yaşım 32. 5 yasinda kendiliginden olan bir prensesim var. Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun.
Arkadaşlar bugün benim transferim oldu ilaçsız dondurulmuş iki embriyo hatta embriyolardan biri dış kabuğundan çıkmaya başlamıştı o kadar tutunmaya hazır inşallah sıkı sıkı tutunur yarım saat zor durdum sonra tuvalete kalktım inşallah bişey olmamıştır
Birde işlemden sonra dinlenirken bıçak gibi bi kaç kez batmalarım oldu yaşayan var mı iki saat araba yolculuğu yaptım evime geldim şükür
Arkadaşlar bugün benim transferim oldu ilaçsız dondurulmuş iki embriyo hatta embriyolardan biri dış kabuğundan çıkmaya başlamıştı o kadar tutunmaya hazır inşallah sıkı sıkı tutunur yarım saat zor durdum sonra tuvalete kalktım inşallah bişey olmamıştır
Birde işlemden sonra dinlenirken bıçak gibi bi kaç kez batmalarım oldu yaşayan var mı iki saat araba yolculuğu yaptım evime geldim şükür
A
Canim merhaba benimde yarin transferim var bende 2 saat yol gelicem..
Insallah hamilesindir belirtilerini paylasirsan sevinirim :)
Hayirli oldun canim benim 10. gün bun isallah tutunurlar bebislerimiz.Bende 2 tane 2.gün embryosu transfer ettirdim hatta ilk transferden sonra eve geldim 30dk yoldan lekelenmistim.Ama dr transfer sirasinda olur korkmaxin dinlenin demisti ve gecti ogünp zaten.korkma bendede olmustu kanaman olmadikca siddetli bir sorun yoktur.benim embryolar biri 2 hücreliydi digeri galiba daha bölünmemis gibiydi tabi benim fikrim :)Arkadaşlar bugün benim transferim oldu ilaçsız dondurulmuş iki embriyo hatta embriyolardan biri dış kabuğundan çıkmaya başlamıştı o kadar tutunmaya hazır inşallah sıkı sıkı tutunur yarım saat zor durdum sonra tuvalete kalktım inşallah bişey olmamıştır
Can'ım inşallah hayırlı olur sana da ben bu kez belirti aramıycam çünki psikolojik de oluyor arabanın arkasına yatıp geldim ben oturmadım yani şimdi de babanemize geldik bize baksın birazA
Canim merhaba benimde yarin transferim var bende 2 saat yol gelicem..
Insallah hamilesindir belirtilerini paylasirsan sevinirim :)
Az kalmış güzel haberlerini alalım inşallah Can'ım kanamam olmadı şükürHayirli oldun canim benim 10. gün bun isallah tutunurlar bebislerimiz.Bende 2 tane 2.gün embryosu transfer ettirdim hatta ilk transferden sonra eve geldim 30dk yoldan lekelenmistim.Ama dr transfer sirasinda olur korkmaxin dinlenin demisti ve gecti ogünp zaten.korkma bendede olmustu kanaman olmadikca siddetli bir sorun yoktur.benim embryolar biri 2 hücreliydi digeri galiba daha bölünmemis gibiydi tabi benim fikrim :)
Cok sükür canim dikkat et kendine.Benim umudum yok benden ama Allah büyükAz kalmış güzel haberlerini alalım inşallah Can'ım kanamam olmadı şükür
Öyle deme Rabbim çok büyük. .. olur olur Rabbim hiç bir anneyi yavrusuz bırakmaz canım dua et ve guzel Beslen bide hiç bişeyi takma kafaya....Cok sükür canim dikkat et kendine.Benim umudum yok benden ama Allah büyük
Canim bugün test yaptim idrarda resmen koca bir negatifi gördümÖyle deme Rabbim çok büyük. .. olur olur Rabbim hiç bir anneyi yavrusuz bırakmaz canım dua et ve guzel Beslen bide hiç bişeyi takma kafaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?