transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kısmet artık bakalım.rabbim uygun görmedi zamanı değildi demek ki

Merhaba şimdi gördüm ve çok üzüldüm kendim geldim aklıma ilk tüp bebek denemesine hiç birşey bilmeden girdik ve tuttu çok sevindik tamam artık dedim 2011 kasım ayı ama bebeğimi.21 haftalık erken doğurdum çünkü yarım rahimliydim. Bebeğim yaşamadı zaten çok üzüldüm 9.ay bekleyip doğurup bebeği ölenleri askerde şehit olan yavruları düşündüm nasıl dayandılar diye neyse
2012 martta doğurdum o bebeği doktor 6 ay sonra tekrar dene dedi ağladım çıldırırdım bekleyemem dayanamıyorum diye sonra 2 tüp bebek daha 2. Denemede yine hemen tutar diye çok umut ettim ama negatif olunca günlerce kabus yaşadığımı düşündüm. Ve bu ilkten sonra 3. Tüp bebek denemem ve yıl 2016 4 yıl geçti aradan ama Allah ol.demeyince olmuyor ben bunu iliklerime kadar hissettim. Allahım inşallah senin yavruna en kısa zAmanda künfeyekün der ve olur inşallah. Belki moral olur diye yazdım başını ağrıttım kusura bakma .

Benim batmalar vardi bazen adet olcakmisim gibi agrim oluyodu ayaklarim isinmiyodu ve goguslerimde hasasiyet vardi hala var canim baskda bisey olmadi

çok etkilendim canım yazdıklarına hakikaketn kabus gibi dünden beri kabullenmiş durumdayım.geceleri bağırarak uyandım neden terk etti bebeğim beni neden annesi olarak kabul etmedi onlar bendeydi diye bağırdın diyor eşim.biraz toparlayalım yine denicez rabbim "kunfeyekun"diyene kadar.şimdi senin bebeğin var mı sonunu anlayamadım

Canim bugün test yaptim idrarda resmen koca bir negatifi gördüm kör olsa bile görürdü yani okadar belliydiki tek cizgi 1 saat bekledim 2. cizgi cikarmi diye tik yoktu hala kanamam olmadi ama :)
bende 11.gün idrar testi yaptim evde ama gece yapmistim nal gibi tek çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırdım malesef negatif.senin kaçıncı günün

bende 11.gün idrar testi yaptim evde ama gece yapmistim nal gibi tek çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testi yaptırdım malesef negatif.senin kaçıncı günün
Ben dün yaptim 10.günümdü Saligünü kan testim var eger ogüne kadar regl olmazsam hos olsamda iyi olur cünkü cok agrim var kasiklarimda bazen dayanamiyorum ilaclardan galiba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…