transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Enimde çift Can'ım bugün 3. Günüm kasıklarım sızlıyor sanki dokununca acıyor hafif batma o kadar senin şikayetlerin neler oldu peki 10 gündür

Kizlar bu gün olayini nasil sayiyosunuz. Benim dün transferim yapildi bugun 1. Gunum mu olmus oluyo 5. Gun embriyosu konulsu

Kizlar bu gün olayini nasil sayiyosunuz. Benim dün transferim yapildi bugun 1. Gunum mu olmus oluyo 5. Gun embriyosu konulsu
Can'ım benimki dondurulmuş embriyoydu hemşire transfer gününü 1. Gün sayıcaksın dedi ama taze transferde de transfer gününü saymayıp sonraki gün 1. Gün demişti

Can'ım benimki dondurulmuş embriyoydu hemşire transfer gününü 1. Gün sayıcaksın dedi ama taze transferde de transfer gününü saymayıp sonraki gün 1. Gün demişti

Benimde dondurulmuş canim

Kizlar sizde belirtiler ne zaman basladi.. ben kabiz olurum diye bekliyodum ama masallah olmadim

Ben dün yaptim 10.günümdü Saligünü kan testim var eger ogüne kadar regl olmazsam hos olsamda iyi olur cünkü cok agrim var kasiklarimda bazen dayanamiyorum ilaclardan galiba??
tüp bebeği tutanlarda da çok oluyormuş kasık ve bel ağrısı .benimde çok oluyordu aynı adet sancısı gibi.hayırlı haberler alırsın umarım

iyi geceler arkadaslar bugun transferimin 10. gunuydu ve acik kahverengi lekelenme oldu ayni durumu transferimin 7.gununde de yasamistim iyice endise etmeye basladim ve doktorumu aradim "belki tutunma kanamasi belki dusuk merkeze gel ve beta hcg degerine bakalim" dediler sonuc maalesef 2 nin altinda ve tutunma hic olmamis sol kasikta batma ya da kahve rengi akinti ya da goguslerde hassasiyet falan bebislerimizin tutundugu anlamina gelmeyebiliyorinsallah sizler hayirli haberler alirsiniz da sizlerin mutlulugunu paylasiriz

Can'ım geçmiş olsun onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah taze transfermiydi senin ki ilaçların etkisiyle insan yanılıyor bende yaşadım çünki

Transferin 6-7. Gününde kasıklarımda ağrı oldu başka hiç.bir belirti yaşamadım çogu arkadaşın 10. Gün idrarda falan çizgi çıkmış ama benim bugün 10. Gün idrarda negatif çıkıyor kanamam falan yok şükür ama tutmadı mı acaba

geçmiş olsun canim bende aynı durumu yaşadım beta hcg 0.1 çıktı tutunma hic gerçekleşmemiş.ilk tup bebek denememdi biraz toparlanıp yeniden denicem başka çare yok

amin cok tesekkur ederim canim..herseyin hayirlisini Rabbim biliyor bize de sabir düsüyor..Benim ikinci denememdi ve evet taze transfer cunku bende donduralacak kaadar kaliteli ve cok yumurta olusamadi maalesef

geçmiş olsun canim bende aynı durumu yaşadım beta hcg 0.1 çıktı tutunma hic gerçekleşmemiş.ilk tup bebek denememdi biraz toparlanıp yeniden denicem başka çare yok

cok tesekkur ederim canim..sana da cok cok gecmis olsun sakin üzülme ve sakin vazgecme, inancini yitirme.. genelde ilk denemede tutmuyormus 3. denemede en yuksek şans oluyormus diye duydum.. Hersey cok yolunda bile gitse son sözü Rabbim söylüyor o yüzden bol dua et canim insallah hakkimizda en hayirlisi olsun, sevgiler

Merhaba benimde transferimin 2. Günü beklemedeyim bugün sancım oldu adet sancısı gibi ayaklarımın altında sıcak su torbasıyla yatıyorum Canım sıkılıyor

Merhaba benimde transferimin 2. Günü beklemedeyim bugün sancım oldu adet sancısı gibi ayaklarımın altında sıcak su torbasıyla yatıyorum Canım sıkılıyor
Üç gündür bende aynı durumdayım Can'ım yalnız değilsin sıkma canını sıcak tut kendini kabız olma ben biraz fazla hareketsiz kaldım galiba bugün biraz sıkıntı yaşadım beklemekten başka çare yok

İyi geceler,yazınızda 2 transfer yapıldı yazmışsınız dikkatimi çekti. Daha önce kendiliğinden olan kızım var demişsiniz,nasıl iki tane transfer ettiler? Bunun bi yolu var mı? Benimde oğlum var ve ikinci olmuyor

Allah kolaylık versin inşallah
Yarın benim test günüm inşallah tutmuştur ama işte tutması ile de bitmiyor benim sorunum 9 ay taşımayabilmek her an düşündürüyor beni Allah yazdıysa olacak inşallah

Benim 3. Denemem olduğu için sıkıntı olmadı direk 2 tane transfer ettiler. Bence bu işler biraz merkezle ilgili.

Bu arada benimde 9. Günüm. Heyecan giderek artıyor. İdrar testi yapmamaya kararlıyım. Gün içinde ciddi adet sancıları çekiyorum sonra bi ara geçiyor . Özellikle ayakta çok kalınca ağrıyor. Göğüslerim zaten el değmez durumdalar. Daha önceki denemelerde böyle şeyler yaşamamistim. Bu beni biraz umutlandiriyor ama yinede kanda görmeden inanamıyorum. Hayirlisi hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…