Enimde çift Can'ım bugün 3. Günüm kasıklarım sızlıyor sanki dokununca acıyor hafif batma o kadar senin şikayetlerin neler oldu peki 10 gündür
Transferden sonra 1. gün oluyor..transfer günü sayilmiyor..Kizlar bu gün olayini nasil sayiyosunuz. Benim dün transferim yapildi bugun 1. Gunum mu olmus oluyo 5. Gun embriyosu konulsu
Can'ım benimki dondurulmuş embriyoydu hemşire transfer gününü 1. Gün sayıcaksın dedi ama taze transferde de transfer gününü saymayıp sonraki gün 1. Gün demiştiKizlar bu gün olayini nasil sayiyosunuz. Benim dün transferim yapildi bugun 1. Gunum mu olmus oluyo 5. Gun embriyosu konulsu
Can'ım benimki dondurulmuş embriyoydu hemşire transfer gününü 1. Gün sayıcaksın dedi ama taze transferde de transfer gününü saymayıp sonraki gün 1. Gün demişti
tüp bebeği tutanlarda da çok oluyormuş kasık ve bel ağrısı .benimde çok oluyordu aynı adet sancısı gibi.hayırlı haberler alırsın umarımBen dün yaptim 10.günümdüSaligünü kan testim var eger ogüne kadar regl olmazsam hos olsamda iyi olur cünkü cok agrim var kasiklarimda bazen dayanamiyorum ilaclardan galiba??
Isallah canim cikmadik candan ümit kesilmez derlertüp bebeği tutanlarda da çok oluyormuş kasık ve bel ağrısı .benimde çok oluyordu aynı adet sancısı gibi.hayırlı haberler alırsın umarım
Isallah canim cikmadik candan ümit kesilmez biliyorum kolay degil bende daha yeni geçtim bu yollardan ama tutunma 2-3gun içinde oluyormuş zaten çok yatmanın kendini dinlemenin bi faydası yok başka şeylerle meşgul olmaya çalış yoksa zaman geçmez evde duvarlar üstüne üstüne gelir
Can'ım geçmiş olsun onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah taze transfermiydi senin ki ilaçların etkisiyle insan yanılıyor bende yaşadım çünkiiyi geceler arkadaslar bugun transferimin 10. gunuydu ve acik kahverengi lekelenme oldu ayni durumu transferimin 7.gununde de yasamistim iyice endise etmeye basladim ve doktorumu aradim "belki tutunma kanamasi belki dusuk merkeze gel ve beta hcg degerine bakalim" dediler sonuc maalesef 2 nin altinda ve tutunma hic olmamis sol kasikta batma ya da kahve rengi akinti ya da goguslerde hassasiyet falan bebislerimizin tutundugu anlamina gelmeyebiliyorinsallah sizler hayirli haberler alirsiniz da sizlerin mutlulugunu paylasiriz
geçmiş olsun canim bende aynı durumu yaşadım beta hcg 0.1 çıktı tutunma hic gerçekleşmemiş.ilk tup bebek denememdi biraz toparlanıp yeniden denicem başka çare yokiyi geceler arkadaslar bugun transferimin 10. gunuydu ve acik kahverengi lekelenme oldu ayni durumu transferimin 7.gununde de yasamistim iyice endise etmeye basladim ve doktorumu aradim "belki tutunma kanamasi belki dusuk merkeze gel ve beta hcg degerine bakalim" dediler sonuc maalesef 2 nin altinda ve tutunma hic olmamis sol kasikta batma ya da kahve rengi akinti ya da goguslerde hassasiyet falan bebislerimizin tutundugu anlamina gelmeyebiliyorinsallah sizler hayirli haberler alirsiniz da sizlerin mutlulugunu paylasiriz
Can'ım geçmiş olsun onların bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah taze transfermiydi senin ki ilaçların etkisiyle insan yanılıyor bende yaşadım çünki
geçmiş olsun canim bende aynı durumu yaşadım beta hcg 0.1 çıktı tutunma hic gerçekleşmemiş.ilk tup bebek denememdi biraz toparlanıp yeniden denicem başka çare yok
Üç gündür bende aynı durumdayım Can'ım yalnız değilsin sıkma canınıMerhaba benimde transferimin 2. Günü beklemedeyim bugün sancım oldu adet sancısı gibi ayaklarımın altında sıcak su torbasıyla yatıyorum Canım sıkılıyor
Merhaba hanımlar, Bende ayin 8. inde 2 tane dondurulmuş 3. Gun embriyosu transfer oldum. Keşke transferden sonra bizi uyutsalar 10 gun sonra uynadirsalar. Beklemek en zoru sanırım. Bu benim 3. denemem Yaşım 32. 5 yasinda kendiliginden olan bir prensesim var. Allah isteyen herkesin kucağıni doldursun.
Allah kolaylık versin inşallahçok etkilendim canım yazdıklarına hakikaketn kabus gibi dünden beri kabullenmiş durumdayım.geceleri bağırarak uyandım neden terk etti bebeğim beni neden annesi olarak kabul etmedi onlar bendeydi diye bağırdın diyor eşim.biraz toparlayalım yine denicez rabbim "kunfeyekun"diyene kadar.şimdi senin bebeğin var mı sonunu anlayamadım
İyi geceler,yazınızda 2 transfer yapıldı yazmışsınız dikkatimi çekti. Daha önce kendiliğinden olan kızım var demişsiniz,nasıl iki tane transfer ettiler? Bunun bi yolu var mı? Benimde oğlum var ve ikinci olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?