transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba benimde transferimin 2. Günü beklemedeyim bugün sancım oldu adet sancısı gibi ayaklarımın altında sıcak su torbasıyla yatıyorum Canım sıkılıyor
doktoruna sor istersen.benim doktorum kendini fazla sıcak tutma kanallar açılıyor vücut sıcak olduğunda demişti dikkat et

Aynen canim kimse girmiyo artik heralde hamillelikleriyle ugrasiyorlar hepimiz allaha emanetiz canim insallah hayirli saglikli evlatlarimizi aliriz elimize
Kızlar herkese selam, giremedim çok uzun zamandır 13 haftalık miniklerime hamileyim Allah'a şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu. Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor hayat

Arkdaslar kan testi yaptirdim 6 .7 cikmis degerim suanda gebw gozukuyosun ama dedi biz dedi keseyi gormeyince kesin hamilesin diyemeyiz dedi carsmba tekrar kan testi istedi kafan cok karisti yine idrar testi yaptim silik cizgi cikti bana bi fikir veerin lütfen

Kızlar transferin 11. Günümdeyim idrarda çift çizgi göremedim hala başına böyle bişey gelen var mı idrarda gözükmeyen kanda çıkan yarın tahlil günüm inşallah

Kızlar transferin 11. Günümdeyim idrarda çift çizgi göremedim hala başına böyle bişey gelen var mı idrarda gözükmeyen kanda çıkan yarın tahlil günüm inşallah
Slm yarin benimde test günüm saat 2 de cikicak sonuc sabah vericem.ben 10. gün idrar testi yaptim negatif.Biliyorum kandada negatif cikicak ams yinede kilikte yaptirip tunuptami düstü yada hic tutunmadimi onu ögrenirim.Olmazsa Aralikta yeniden denicem artik.Allah büyük belki onda olur :)

İnşallah yarın ikimiz de olumlu sonuçlar alırız canım idrarı 8. Gün başladım yapmaya hep negatif ama formda yazılanlara bakarsak hala olma ihtimali var bazılarında kanda çıktığı halde idrarda negatif çıkanlar var

Aynen canim allah büyük.Isallah yarin yüzümüz güler güzel haberlerle benim kendimden unudum yok ama isallah rabbim senin yüzünü güldürür hayirlisiyla.Benim birtane kizim var cok sükür o yüzden herzaman diyorum Allahim bana ver ama önce hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.

Özellikle hamiş annelere soruyorum kızlar benim bugün 5. Günüm iki transfer yapıldı kasıklarımda sızı hep vardı zaten de iki gündür belirli tek bi noktada batma seğirme gibi hissediyorum sanki orda bişey zonkluyor gibi yaşayan var mı bunu inşallah bebeğimi hissediyorumdur diye düşünüyorum benim bi öncekinde iki gün hafif batmalar oldu sonra geçmişti hiç bişey hissetmemiştim ve sonuç negatifti

doktoruna sor istersen.benim doktorum kendini fazla sıcak tutma kanallar açılıyor vücut sıcak olduğunda demişti dikkat et
evet katılıyorum sana M Mibar duşu bile ılık al sakın sıcak olmasın demişlerdi, sıcak su torbası iyi bir fikir olmayabilir bir danış istersen.

evet batmalar bende de olmuştu, kasık ağrısı da hep devam etti hala ediyor.

Benimde tranaferin 4. Gunu canim hic bisi hissetmiyorum sadece ilk 2 gun islemden dolayi hafif kasik agrisi oldu..simdino da yok sadece 2.gunun aksami baslayan goguslerde acima var o da benim adete yakin olur.. senin sizilar vasrsa bence hamilesin forumda okudum hep 3 gundur hatim ettim :)

Aynı şeyleri ben de hissediyorum bir anlam veremiyorum umarım iyi bir şeye işarettir

Hayırlısı olsun inşaalllaaahhh güzel haberlerini alırız

Kızlar moralim çok bozuk kan tahlilinde malesef negatif gördüm ama hala adet olmadım sanırım ilaçlardan Dr um ilaçları bırak adet olunca gel neden tutmamış bakalım dedi

Canım tahlil yaptırdın mı malesef benimki olmadı bu denemede 2.2çıktı bhcg inşallah senden güzel haberler alırız

Canım.malesef sonucum negatif 2.2 çıktı çok üzgünüm.ilaçlarını kes dedi Dr um sonra adet olacakmışım malesef dondurumuş embriyolarım da yok 1 ay ara verip tekrar başlayacağız sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…