- 19 Ağustos 2016
- 64
- 31
- 8
- 40
doktoruna sor istersen.benim doktorum kendini fazla sıcak tutma kanallar açılıyor vücut sıcak olduğunda demişti dikkat etMerhaba benimde transferimin 2. Günü beklemedeyim bugün sancım oldu adet sancısı gibi ayaklarımın altında sıcak su torbasıyla yatıyorum Canım sıkılıyor
Kızlar herkese selam, giremedim çok uzun zamandır 13 haftalık miniklerime hamileyim Allah'a şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu. Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor hayatAynen canim kimse girmiyo artik heralde hamillelikleriyle ugrasiyorlar hepimiz allaha emanetiz canim insallah hayirli saglikli evlatlarimizi aliriz elimize
Slm yarin benimde test günüm saat 2 de cikicak sonuc sabah vericem.ben 10. gün idrar testi yaptim negatif.Biliyorum kandada negatif cikicak ams yinede kilikte yaptirip tunuptami düstü yada hic tutunmadimi onu ögrenirim.Olmazsa Aralikta yeniden denicem artik.Allah büyük belki onda olur :)Kızlar transferin 11. Günümdeyim idrarda çift çizgi göremedim hala başına böyle bişey gelen var mı idrarda gözükmeyen kanda çıkan yarın tahlil günüm inşallah
Slm yarin benimde test günüm saat 2 de cikicak sonuc sabah vericem.ben 10. gün idrar testi yaptim negatif.Biliyorum kandada negatif cikicak ams yinede kilikte yaptirip tunuptami düstü yada hic tutunmadimi onu ögrenirim.Olmazsa Aralikta yeniden denicem artik.Allah büyük belki onda olur :)
Aynen canim allah büyük.Isallah yarin yüzümüz güler güzel haberlerle benim kendimden unudum yok ama isallah rabbim senin yüzünü güldürür hayirlisiyla.Benim birtane kizim var cok sükür o yüzden herzaman diyorum Allahim bana ver ama önce hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.İnşallah yarın ikimiz de olumlu sonuçlar alırız canım idrarı 8. Gün başladım yapmaya hep negatif ama formda yazılanlara bakarsak hala olma ihtimali var bazılarında kanda çıktığı halde idrarda negatif çıkanlar var
benim de test gunum yarin Allahimm inss guzel haberlerle gelirizzzzSlm kızlar benimde bugün transferimin 7. Günü kısmet olursa 18. De test günüm.2 tane dondurulmuş 2.gün embryosu koydular.Allah izşn verirse mutlu haberleri bekliyorum bende.
benim de test gunum yarin Allahimm inss guzel haberlerle gelirizzzz
evet batmalar bende de olmuştu, kasık ağrısı da hep devam etti hala ediyor.Özellikle hamiş annelere soruyorum kızlar benim bugün 5. Günüm iki transfer yapıldı kasıklarımda sızı hep vardı zaten de iki gündür belirli tek bi noktada batma seğirme gibi hissediyorum sanki orda bişey zonkluyor gibi yaşayan var mı bunu inşallah bebeğimi hissediyorumdur diye düşünüyorum benim bi öncekinde iki gün hafif batmalar oldu sonra geçmişti hiç bişey hissetmemiştim ve sonuç negatifti
Özellikle hamiş annelere soruyorum kızlar benim bugün 5. Günüm iki transfer yapıldı kasıklarımda sızı hep vardı zaten de iki gündür belirli tek bi noktada batma seğirme gibi hissediyorum sanki orda bişey zonkluyor gibi yaşayan var mı bunu inşallah bebeğimi hissediyorumdur diye düşünüyorum benim bi öncekinde iki gün hafif batmalar oldu sonra geçmişti hiç bişey hissetmemiştim ve sonuç negatifti
Özellikle hamiş annelere soruyorum kızlar benim bugün 5. Günüm iki transfer yapıldı kasıklarımda sızı hep vardı zaten de iki gündür belirli tek bi noktada batma seğirme gibi hissediyorum sanki orda bişey zonkluyor gibi yaşayan var mı bunu inşallah bebeğimi hissediyorumdur diye düşünüyorum benim bi öncekinde iki gün hafif batmalar oldu sonra geçmişti hiç bişey hissetmemiştim ve sonuç negatifti
Hayırlısı olsun inşaalllaaahhh güzel haberlerini alırızBu arada benimde 9. Günüm. Heyecan giderek artıyor. İdrar testi yapmamaya kararlıyım. Gün içinde ciddi adet sancıları çekiyorum sonra bi ara geçiyor . Özellikle ayakta çok kalınca ağrıyor. Göğüslerim zaten el değmez durumdalar. Daha önceki denemelerde böyle şeyler yaşamamistim. Bu beni biraz umutlandiriyor ama yinede kanda görmeden inanamıyorum. Hayirlisi hakkımızda.
Hadi inşallahbenim de test gunum yarin Allahimm inss guzel haberlerle gelirizzzz
Slm yarin benimde test günüm saat 2 de cikicak sonuc sabah vericem.ben 10. gün idrar testi yaptim negatif.Biliyorum kandada negatif cikicak ams yinede kilikte yaptirip tunuptami düstü yada hic tutunmadimi onu ögrenirim.Olmazsa Aralikta yeniden denicem artik.Allah büyük belki onda olur :)
Canım sonucun nasıl inşallah pozitiftir. Malesef ben negatif sonuç aldımbenim de test gunum yarin Allahimm inss guzel haberlerle gelirizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?