transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Pinkkite çok üzüldüm ama Allah ol demeyince olmuyor. İlk denemem miydi. Sanırım konya dasin nerde tedavi görmüştün
KIZLARRRRR bugün test günümdü ve sonuc kocaman bir POZITIFFFF .Bugün esimi aradilar sonuc icin ve galiba 113 küsür cikmis kan testim.Siz sahidsiniz benim nasil umudumu yitirdigime.Daha 10. günü negatifti idrar testim.Rabbim okadar büyükki tarifsiz bir duygu bu.Rabbim sizlerede yasatsin isallah :)

Senin adına çok sevindim canım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin darısı bizlere

Çok ama çok tebrik ederim. 2.gün embriyosu için erken demiştim sana :)) allah kucağına almayı nasip etsin.

Canim tebrik ederim seni
Hic belirtin oldu mu kasikta batma vs
Benim hic belirtim yok ve genelde belirtisi olmayanlar negatif almis arada tek tük pozitif cikmis

Canim tebrik ederim seni
Hic belirtin oldu mu kasikta batma vs
Benim hic belirtim yok ve genelde belirtisi olmayanlar negatif almis arada tek tük pozitif cikmis
Tesekkürler canim benim ilk7 gün belirtilerim oldu agrilarim sancilarim ondan sonra kesildi ve ben umudumu yitirmistim son 3 gündürde regl gelirtilerim vardi ama tuhaf olan kasiklarimda agri yok belim agriyodu hep.Ya aslinda bu durum cok degisiyor cünkü ben ilk hamileligimde cok farkliydi bunda hic öyle olmadi ve negatif dedim ama öyle olmadi bak.Hatta 19. gün idrar tedti yaptim negatifti.

Merhaba bayanlar dün test yaptım çok şükür pozitif 226 çıktı oranım 5.gün embriyosu Allahım evlatlarımızı doğurmayı büyütmeyi nasip etsin İnşallah.

Çok ama çok tebrik ederim. 2.gün embriyosu için erken demiştim sana :)) allah kucağına almayı nasip etsin.
Sagolun güzel dilekleriniz icin Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Umudum bitmisti ama gercekten yaradanim okadar büyükki hamdolsun bugünleri gösterdigi icin.

Kızlar moralim çok bozuk kan tahlilinde malesef negatif gördüm ama hala adet olmadım sanırım ilaçlardan Dr um ilaçları bırak adet olunca gel neden tutmamış bakalım dedi
neden tutmadigina nasi bakacak? yani nedeninj nasil araştırıyorlar acaba ?

masllah Allah saglicakla kucağina almayi nasip.etsin ins. butun belirtileri yasadim ama benim sonucum negatif dularinda eksik etme bzi lutfennnn

Bende novafertile gidiyorum Sami beye. İnşallah yarın olumlu sonuç alırım bu benim 3. Denemem.

Canım inşallah hayırlı haberlerini duyarız bende dilek hanıma gidiyorum belkide karşılaşmışızdır
Bende novafertile gidiyorum Sami beye. İnşallah yarın olumlu sonuç alırım bu benim 3. Denemem.

Bende
keske ama ne yazikki benim sonucumda negatif aralikta bidaha denemem olacak ama gercekten cok yoruldum artik
Bende aralıkta tekrar düşünüyorum inşallah o zaman olumlu sonuç alırız benim tek transferde ama 3,.Gün 8 hücreliydi çok hızlı gelişiyordu Dr bomba transfer dedi ama olmadı nasip değilmiş heralde

hikayemiz cok benziyo benimde dondurulmus embriyolardi 3. gunde 8 hucreliydi doktor en iyi kalitede demisti olmadi Allahim bize de yasatsin ins bu duyguyuu

Tam olarak bilmiyorum canım ama adetin 2. Günü gel neden tutunamış bakalım dedi kan tahlilinde falan bakacaktır heralde
Merhaba cnm oncelikle gecmis olsun Rabbim tez zamanda gonlune gore hayirli evlatlar versin insallah.
Benim 4 kez kimyasal gebeligim oldu fakat hic birinde neden tutmadi dustu diye arastirilmadi.doktorum bu konuda hic bi aciklama getirmiyor.gercekten merak ettim neler yapildigini bizede yazarsan bigilenmis olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…